Dudás Zoltán Szilárd lett a csepeli kormányhivatal vezetője

KIM, Ittlakunk, Csepel.info

A Budapest Főváros Kormányhivatala XXI. kerületi vezetőjévé kinevezett Dudás Zoltán Szilárd 1971-ben született Nagyváradon. Közel húsz éve dolgozik közszolgálati pályán – olvasható a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium honlapján.

Több diplomát szerzett: először tanárként végzett 1998-ban a Veszprémi Hittudományi Főiskolán, általános szociális munkásként 1999-ben a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolán, majd 2007-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen kánonjogászként diplomázott. Emellett pályázatírói és elektronikus közigazgatási szakképesítést is szerzett. 1993-tól 2000-ig a főváros önkormányzatnál gyermekvédelmi szakértőként, majd lakásügyi koordinátorként dolgozott.

Ezt követően a Magyar Országgyűlés titkáraként, 2000 és 2002 között a XI. kerületi önkormányzatnál ifjúsági referensként, 2003 és 2006 között a fővárosi közgyűlés vezető tanácsosaként tevékenykedett. 2004-től három éven át az OCIPE – Európai Katolikus Információs Központ – igazgatóhelyettese volt. 2007-től ismét Budapest Főváros Közgyűlése főtanácsosaként dolgozott, majd 2010-től mostani kinevezéséig a gyermekvédelmi területek jogszabály-előkészítéséért felelős főosztályvezető volt az Emberi Erőforrások Minisztériumban.

ittlakunk.hu

11 hozzászólás “Dudás Zoltán Szilárd lett a csepeli kormányhivatal vezetője” bejegyzésre

  1. Vátesz szerint:

    Gratulálok, rendes embernek néz ki, s egy ujj fér el az orra alatt.

  2. "?!" szerint:

    Na végre!

    Ezt a hírt kerületünk melldöngető vezetőinknek illett volna közzé tenni azzal együtt , hogy a csepeliek nevében köszöntik Csepelen Dudás Zoltán Szilárd hivatalvezető urat a kinevezése alkalmából!

    Így most a magam nevében én köszöntöm a kinevezése alkalmából Dudás Zoltán Szilárd kormányhivatal vezető urat, és a Csepelen Csepelért, valamint a csepeli polgárokért végzendő munkájához sok sikert kívánok!

  3. Doki szerint:

    Bocsánat, de Dudás Zoltán Szilárd járási vezető lett, kormányhivatalok a megyékben vannak és egy itt a fővárosban.

  4. Mr. Gabee szerint:

    Szívből gratulálok a kinevezéséhez Dudás Úr!

  5. Vátesz szerint:

    Doki, rosszul tudod, minden budapesti kerület egyben járás is!

  6. felix szerint:

    Hülye Vátesz!
    Ez nem a profilja.

  7. Csalódtam a Fideszben szerint:

    Vátesz! Abból a szempontból igazad van, hogy a járási hivatalok is kormányhivatalok, mely a fővárosi és megyei kormányhivatalok szervezeti egységeiként kerülnek felállításra 2013. január 1-jével. Budapesten nem járási, hanem kerületi hivatalok alakulnak minden kerületben, szintén a fővárosi kormányhivatal részeként. Tehát Dokinak pedig a pontos megnevezésben van igaza.

  8. Dr. grün szerint:

    “A járási vezetőkké alakuló fideszes politikusok nagy száma az Orbán-rezsim bukásra készülésének előszele Török Zsolt szerint. Az MSZP szóvivője szerint süllyed a narancs, menekül ki merre lát.
    Török Zsolt azt írja: az új MSZP kormány felül fogja vizsgálni a pusztán párthűség alapján betöltött állások hatékonyságát, és ahol a szakértelem helyett csupán a Kedves Vezér halványuló szelleme lebeg, ott megteszi a szükséges lépéseket.”

    http://www.168ora.hu/itthon/sullyed-narancs-menekul-ki-merre-lat-107967.html

  9. ugró mókus szerint:

    Szép délelőttöt kaptunk a tv-től na nem azért mert ez a senki nyilatkozott.A Duna Tv-én megismételtek egy dokumentum filmet Öcsiről.Jó volt látni a régi nagyokat Öcsit, Sándor Csikar,Grosics Gyula,Buzánszky Jenő,Berendi(Botond)Pali,Machos Feri,Faragó Lajos.Végre sütött a nap valóban is meg átvitt értelemben is.Jó volt kicsit örülni és látni ezeket a kiváló sport embereket.Köszönöm Duna Tv.

  10. Csalódtam a Fideszben szerint:

    Grün! Semmi kétség nincsen afelől, hogy a Fidesz rengeteg emberét pusztán párthűség alapján juttatta állami állásokhoz, de szerintem az MSZP csak ne beszéljen, mert ezen a téren ők sem voltak sportszerűek. Egyébként kíváncsi lennék, hogy Németh Szilárd és a három alpolgármester hány embernek adott állást az Önkormányzatban, pusztán haveri alapon…

  11. Dr. grün szerint:

    Csalódtam a Fideszben!
    Akkor megegyezhetünk abban, hogy lekvitteltük a dolgot?!
    Megállapítottuk, hogy:
    “Minden cigány a maga rokonaiban bízik!” 😛

Itt lehet hozzászólni !