December elsején nyílik a jégpálya!

Csepel.hu

Az elmúlt szezonban sokak kedvencévé, Csepel új színfoltjává vált a szabadtéri jégpálya, ami a nagy érdeklődésre való tekintettel idén is megnyílik a Szent Imre téren, a buszvégállomásnál. A nyitás időpontja december elseje, zárása pedig attól függően lehet 2013. január 31-e vagy február 15-e, hogy milyen lesz az időjárás.

A belépőjegyek ára nem változik: 140 centiméter alatt 300, a magasabbaknak 500 forintba kerül. A korcsolyabérlés 8 és 14 óra között díjtalan, utána 400-600 forintot kell fizetni. Az iskolák 8 és 13 óra között látogathatják szervezett keretek között a jégpályát. Ezúttal is lesz melegedő, ahol megpihenhetnek a korcsolyázók. A jégpálya jó lehetőséget biztosít arra, hogy a kerületi általános iskolások ingyen tanuljanak meg korcsolyázni, illetve a Csepelen élők vagy a máshonnan érkezők elfogadható áron tudjanak sportolni. Az önkormányzat a tavalyi esztendő tapasztalatai alapján egy korábbi testületi ülésén kezdeményezte, hogy a képviselők idén magasabb támogatási összegről döntsenek. Az elmúlt szezonban ugyanis az előzetes számításokat meghaladó áram fogyott. A beruházás finanszírozására a testület 13,5 millió forintot szavazott meg.

csepel.hu

3 hozzászólás “December elsején nyílik a jégpálya!” bejegyzésre

  1. Teri szerint:

    Tegnap a Városliget-i műjégpálya mellett haladtam el a Szecska felé (azok a régi szép emlékek 🙂 ), és azt is már tömegesen látogatják.
    Azt hiszem, hogy így a felújítás után azért oda is kimegyek egyszer-egyszer…

  2. lolka szerint:

    Most majd lehet agyalni, hogy az uszodába, vagy a jégpályára menjek sportolni…vagy a medencére a fagy miatt kerül ponyva, ne hogy a csempék lefagyjanak…(nagyon örülök a jégpályának, annak idején a városligetire sokat jártam és a spóriba is ha jó hideg volt)…

  3. "?!" szerint:

    “A beruházás finanszírozására a testület 13,5 millió forintot szavazott meg” – írták a fenti bejegyzés utolsó mondatában!

    Szerintem azonban, ez a szezonálisan felállított műjégpálya csak annyira “beruházás”, mint egy vándor cirkusznak az egy-egy színhelyen történő felállítása!

Itt lehet hozzászólni !