Lakásmutyi: gyanúsított lett a csepeli MSZP elnöke

Csepel.info

A csepeli lakásmutyi ügyében is gyanúsított lett Szenteczky János, a csepeli MSZP elnöke, a párt 2010-es polgármester-jelöltje. Szenteczky ezzel már a harmadik büntetőügyben lett gyanúsított – értesült a Csepel.info. A fideszes kerületi vezetés szerint minden eddig fellelt esetben megtették a szükséges lépéseket, így most már a rendőrségen, az ügyészségen és a bíróságokon múlik, hogy lesz-e a bűncselekményeknek büntetőjogi következményük. A biztonság kedvéért azért minden büntetőügyben ügyvédekkel képviseli az önkormányzat a csepeli adófizetők érdekeit, és vagyonzárat is kértek az eddig meggyanúsított MSZP-s politikusok ellen. A csepeli önkormányzat szerint 2010-ig évente mintegy kétmilliárd forint többletkiadást jelentett a csepeli adófizetőknek az MSZP-s “mutyivilág” fenntartása.

Míg azonban a Fidesz által megtett büntető feljelentésekben két és fél év után is csak nyomozás folyik, a fideszes képviselők ellen indított polgári peres eljárások pár hónap alatt eljutnak a végkifejletig. Ábel Attila alpolgármester a közelmúltban nyert meg egy pert, amit Gulyás Gábor korábbi MSZP-s politikus indított ellene, Németh Szilárd polgármester ellen pedig szintén Gulyás indított pert jó hírnév megsértése címén. A meglehetősen rossz hatásfokkal, de igen-igen szorgalmasan feljelentgető ex-ügyvéd-politikus azonban most sem járt sikerrel. Ábel Attila csepeli alpolgármester ellen egy másik, hasonló polgári per is indult; ennek első tárgyalási napja október 2-án, kedden délután lesz. A Vörös Csepel szerzője biztos a győzelmében, és azt állítja, hogy a per megnyerésével a könyv hitelességét fogja még jobban erősíteni.

Szenteczkynél ez a harmadik, a csepeli MSZP-nél a ráadás

Információink szerint Szenteczky János, a csepeli MSZP elnöke és frakcióvezetője, a fővárosi MSZP elnökségi tagja és a fővárosi MSZP-frakció tagja, a pártszervezet 2010-es csepeli polgármester-jelöltje a csepeli önkormányzat vagyonkezelő cégénél végzett vezérigazgatói tevékenysége miatt szorulhat. A Csepelen elhíresült “MSZP-s mutyivilággal” kapcsolatban 2010 óta számos feljelentést tett az önkormányzat Fidesz-KDNP-s vezetése. A visszásságokról Vörös Csepel címmel még könyvet is kiadtak. A kettős gyilkosság pere óta a mostani a negyedik olyan meggyanúsítás, amely csepeli MSZP-s politikust érint; úgy tudjuk, hogy a többi feljelentés még nyomozati szakaszban van.

Az első meggyanúsítás ügyében a rendőrségi tájékoztatás szerint Szenteczky János az önkormányzati tulajdonú Csevak Zrt. vezérigazgatójaként annak ellenére fizettette ki a beruházási igazgató korengedményes nyugdíjazását közpénzből, hogy ezt a tulajdonos önkormányzat képviselő-testülete kétszer is megtagadta. A tulajdonos akarata ellenére megtett lépéssel Szenteczky több mint négymillió forintos kárt okozott a csepeli adófizetőknek, amivel a rendőrkapitányság szerint bűncselekményt, jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettét követte  el. Ebben az ügyben egyébként Szenteczky azt nyilatkozta, hogy a tettét nem bánja, sőt  újra megtenné.

A rendőrségi tájékoztatás – várják a vádemelést

Nem sokkal első meggyanúsítása után rágalmazás vétségének megalapozott gyanúja miatt idézték be és próbálták kihallgatni az MSZP-s politikust, aki azonban megtagadta a vallomástételt. Ennek előzménye, hogy két nappal a 2010-es önkormányzati választások előtt a Csepel.info hírblog nevével visszaélve, ugyanezzel a címmel kampánylapot kezdtek el szórni  Csepelen. A lap a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőit rágalmazó hamis állításokkal volt tele, készítői még szállítólevelet is hamisítottak hozzá. A lap terjesztőit sikerült az utcán, éppen a terjesztés közben tetten érni és feljelenteni. Bár egyértelműen szocialista kiadványról van szó, Szenteczky tagadja, hogy a kampányanyag hozzá kötődik. A harmadik meggyanúsítás a politikus MSZP-s frakciótársát és alárendeltjét érinti. Takács Krisztián, a Csepel FC vezetője ugyanis a rendőrség szerint szintén bűncselekményt követhetett el akkor, amikor a cége az önkormányzat tulajdonát sajátjaként adta el az önkormányzatnak.

A csepeli lakásmutyi-ügyhöz kapcsolódó rendőrségi meggyanúsítás tehát a negyedik, ami csepeli MSZP-s politikust érint, és a harmadik, ami Szenteczkyhez kötődik, de információink szerint ez az eddigi legfontosabb. A „lakásmutyi botrány” 2010 tavaszán robbant ki, amikor kiderült, hogy Császár Mihály korábbi csepeli rendőrkapitány jogtalanul jutott bérlakáshoz az önkormányzattól. Németh Szilárd országgyűlési képviselőként személyesen tett rendőrségi feljelentést az ügyben.

Gulyás Gábor újra aktív

A csepeli MSZP korábbi politikusa, akinek a botrányaival lapunk sokszor foglalkozott, most amiatt perelte be Németh Szilárd csepeli polgármestert és országgyűlési képviselőt, mert Németh szerinte megsértette az ő jó hírnevét. Gulyás Gábor keresetlevelét azonban a Fővárosi Törvényszék idézés kibocsátása nélkül elutasította, mivel a bíróság álláspontja szerint a felperes két különböző tényállásról írt, de nem derül ki, hogy a kettő között van-e összefüggés, és az sem derül ki, hogy a második tényállás hogyan köthető a csepeli polgármester személyéhez.

A volt politikus keresetének első oldala

…és az elutasítás indoklása

Gulyás Gábornak nem ez az első, rosszul végződő feljelentése. Korábban szintén Németh Szilárdot perelte a csepeli 71-es busz elterelése után, mivel Németh a sajtó előtt elmondta, hogy a lakók szerint Gulyás Gábor lobbizta ki a busz útvonalának megváltoztatását azért, hogy ne zavarják a háza előtt elhaladó járatok. Gulyás a pert elbukta, de a perköltséget azóta sem fizette ki. A 71-es busz útvonalát a közelmúltban állították vissza, így ismét elérhető vele a gyermek és felnőtt orvosi rendelőintézet, a piac, oktatási intézmények valamint a görögkatolikus templom.

A volt politikus pert indított Ábel Attila alpolgármester ellen is, de azt is elbukta. Akkor azt állította, hogy a Fidesz által használt egyik montázson az ő fényképe egy olyan politikai kampányrendezvényen készült, ahol ő nem politikusként vett részt. Ábel Attila ellen 2010 előtt Kál Károly SZDSZ-es politikus is büntető feljelentést tett, szintén sikertelenül.

Perelnek a Vörös Csepel miatt is

Most kedden délután kezdődik viszont egy olyan per, amely az önkormányzat által kiadott Vörös Csepel című könyv állításai miatt indítottak – értesült a Csepel.info. Ábel Attila alpolgármester a lapunknak elmondta: tudomása szerint a felperes volt iskolai igazgató két hasonló pert is elvesztett az elmúlt hónapokban, és biztos abban, hogy ez a mostani esetben is így fog történni.

– A Vörös Csepel olyan könyv, amely lehetett volna háromszor akkora, háromszor annyi üggyel is, de próbáltam nagyon vigyázni, hogy védhető állításokat írjak le. Ma már tudjuk, hogy az MSZP-s mutyivilág minden egyes évben kétmilliárd forintjába került a csepeli adófizetőknek – ennyi pénzt tudtunk ugyanis megtakarítani tisztán csak a politikai korrupció felszámolásával, a kétes szerződések felmondásával. Bízom benne, hogy az elmúlt két és fél évben megtett büntető feljelentéseinkben hamarosan lesznek vádemelések és bírósági tárgyalások. Addig is, az ilyen perek segíthetnek abban, hogy az elszámoltatás hitelességét, a Vörös Csepel című könyvben leírtakat megerősítsük – emelte ki Ábel Attila.

Csepel.info

88 hozzászólás “Lakásmutyi: gyanúsított lett a csepeli MSZP elnöke” bejegyzésre

  1. Shrek szerint:

    Ezt nem unják még? Kéthetente olvassuk szinte ugyanezt a cikket.

  2. Bugi szerint:

    Nem ugyanezt a cikket olvasod, hanem egyre több ügyben gyanúsítja meg a rendőrség a csepeli szocikat. Azért kíváncsi vagyok, hogy eljutnak-e Orosz Ferkóig vagy Tóthig.

  3. Katka szerint:

    A fidesz barátoknak, hozzátartozóknak adott földbérlemény mutyiról, Orbán birodalomról mikor ír a csepel.info.
    Várom a választ kedves üzemeltető fideszes elvtárs!

  4. Dr. grün szerint:

    Erről a csávóról hetente bebizonyosodik valami mutyi-gyanús dolog!
    Miért van még mindig a húsosfazéknál?! 🙂

  5. Csalódtam a Fideszben szerint:

    100%-ig egyetértek az országot szétromboló MSZP-s és egykori SZDSZ-es politikusok elszámoltatásával, de jó páran már tudjuk, hogy a Fidesznek is vannak ám piszkos dolgai, ahogy Katka is írta.

  6. felix szerint:

    Közösek még inkább.

  7. joda szerint:

    A lényeg, hogy kiderüljön az igazság, ha ez azt jelenti, hogy Szenteczky sáros, akkor bűnhődnie kell. Mindenesetre a politikai karrierjének lőttek, vállalhatatlan, és még csak
    az elején vagyunk.

  8. felix szerint:

    A CSEVAK. éléről még Teréz anyának sem lett volna politikai karrierje, lagalább is a saját kerületében nem.
    Egyéb ügyekben meg működjön az igazság szolgáltatás.
    Aki az én politikai oldalamhoz tartozik és lejáratja azt, arra rohadjon rá a cellaajtó, de csak törvényesen.
    Még annyit.
    A rendőrség nyomoz és az ügyészség gyanúsít.

  9. "?!" szerint:

    Ne heveskedjetek bértollnokok és más önjelölt népbírók, mert nagyon korai még egyetlen jogerős ítélet nélkül elmarasztalni Szenteczky Jánost!
    Hasonló vádak tucatját lehetne lehetne felsorolni a jelenleg hivatalban lévő “urakkal” szemben is!

    Inkább fogadjátok meg az irányadó vektorotoknak – Orbán Viktornak – az alábbi szavait, amelyek Ópusztaszeren, a Nemzeti Összetartozás Emlékművének az avatásán hangzottak el!

    „…aki politikára adja a fejét, annak tudnia kell olvasnia a jelekből, ennek képessége a kormányzáshoz nélkülözhetetlen.
    Aki tud olvasni a jelekből, az láthatja, új törvények világa közeledik az európai kontinens felé.
    Ennek a formálódó új világnak az első parancsolata úgy hangzik: az erősek egyesülnek, a gyengék széthullnak, vagyis az erős nemzetek tagjai összefognak, a gyenge nemzetek széthullnak.
    Azt kívánom minden magyarnak, legyen füle a hallásra és olvassanak a jelekből!”
    (MTI)

    Tehát ne a visszafelé mutogatással és az ellenségeskedés szításával foglalkozzatok, hanem az O.V. által meghirdetett “nemzeti összefogás” megvalósításáért dolgozzatok “drága jó” bértollnokok és vérszomjas önjelölt népbírók!

  10. Gordon szerint:

    Szegény mszp egyre negyobb bajban lesz így…

  11. felix szerint:

    HOGY?

  12. Bolemann Lajos szerint:

    Ennek most mi aktualitása? Lezárult a nyomozás? Ügyészi szakaszba került az ügy? Kitűzték a bírósági tárgyalás idejét? Megszületett az ítélet?

  13. felix szerint:

    Hogy hogy mi?
    Elpáholták a FIDESZ-t, és témát kel terelni.
    Ezért kapják a fizetést.

  14. Dr. grün szerint:

    Calumniare audacter, semper aliquid haeret! (Rágalmazz bátran mindig megragad valami!)

  15. Manitu szerint:

    Úgy látom, hogy a kommancs bértollnokok nagyon kerülgetik a témát. Szóval ez a negyedik rendőrségi meggyanúsítás a feljelentések ügyben, Gulyás et. pedig pattog vissza a bíróságról, mint a gumilabda.

    A csepeli MSZP meg időnként kijelenti, hogy nincs is semmi ügy. Ismerős szöveg, hallottam már valahol. Talán Cusi elvtárs volt az első, aki ezt mondogatta.

  16. felix szerint:

    Amíg nincs ügyészi meggyanúsítás addig csak vizsgálat van.
    Ugye nincs olyan, hogy valaki meggyanúsítási fogságban van?
    Nem tudom, hogy mi lesz a vége, de most annyira erőlködtök, hogy annak beszarás.

  17. szigetország szerint:

    Felix!

    Baromságokat írsz! Bizony lehet valakit fogságban tartani meggyanúsítás alapján. Lásd a két haverod, Deme Gábor és Kun Tamás esetét, akiket azonnal lekapcsoltak a gyanúsításuk után.

  18. Bolemann Lajos szerint:

    “az MSZP-s mutyivilág minden egyes évben kétmilliárd forintjába került a csepeli adófizetőknek”
    Két év alatt az 4 milliárd többlet, hisz megszűnt a mutyivilág (?). Mire fordítja, fordította az önkori ezt a tetemes összeget? Mert azt nagyjából tudom, hogy mire nem.

  19. felix szerint:

    Szigetország!
    Azt vizsgálati fogságnak hívják.
    Mint már írtam, a rendőrség vizsgál az ügyészség gyanúsít.

  20. Manitu szerint:

    Bólé, szerinted miből csökkentek a kiadások, a hiány és az adósság? Próbálj már meg néha gondolkozni.

  21. Dr. grün szerint:

    “Meggyanúsítási fogság” mint olyan nincs! Létezik a 72 órás előzetes letartóztatás, amiből Bírósági ítélettel alapos gyanú esetén vizsgálati fogság is lehet!

  22. szigetország szerint:

    Felix!

    A rendőrség gyanúsít, az ügyészség vádat emel.

  23. szigetország szerint:

    Zuschlagot is sittre vágták már a gyanúsítása idején! Aztán ott is maradt, mert — beláthatjuk — ott van az igazi helye…

  24. Dr. grün szerint:

    Indiánfing!
    “szerinted miből csökkentek a kiadások, a hiány és az adósság?”
    Ez a magyarázat emlékeztet kohn bácsira, aki abból él, hogy szombat vasárnap zárva tartja a boltot!
    Hol a pénz?! A kérdés ez! ))) 🙂 (((

  25. Dr. grün szerint:

    szigetország!
    A lényeget kihagytad:
    “Jogerős bírói ítélettel!” ami a bűncselekmény beigazolódásánál már bele számít a kapott szabadságvesztésbe, mint letöltött!

  26. Bolemann Lajos szerint:

    2 milliárd volt az adósság 4 milliárd a többlet. Tehát Csepelnek már nincs adóssága (ha igaz) és van +2 milliárdja, meg ugye még kb 2 milliárdja Észak-Csepelből. Az 4 milliárd. Szóval ismét kérdezem mire költi ezt a többletet az önkormányzat?

  27. felix szerint:

    Szigetország!
    Nekem nem életcélom, hogy tájékozott legyél.
    Maradj ebben a tudatban.
    Azért olvasd el Dr.Grünt pl.

  28. felix szerint:

    Lajos!
    Bele fogod zavarni!

  29. Bolemann Lajos szerint:

    Nem ez a célom.

  30. Manitu szerint:

    Bólé, melyik szám a kiadás 2010 előtt és után? Gondolkozz ember, nem a szavazófülke előtt állsz! Nézd meg a költségvetési számokat a kiadásokat, és próbálj meg gondolkozni, legalább egyszer az életedben. Aztán úgyis újra sötét, hülye Gyurcsány-hívő vagy MSZP-s leszel. De egyszer állj a sarkadra, és használd az eszedet!

  31. Dr. grün szerint:

    Fingocska!
    “Nézd meg a költségvetési számokat a kiadásokat”
    Rakd ki akkor, ne szégyelld a számokat!
    Dumálni más is tud! 🙂

  32. Manitu szerint:

    Keresd meg te. A Csepel.hu oldalon megtalálod. Nektek én nem keresek semmit, egész nap itt fórumoztok, ezért kapjátok a pénzt. Legalább egyszer csináljatok valami értelmeset.

  33. felix szerint:

    Manitu!
    A munkát mindig más végzi el helyetted?

  34. kozma53 szerint:

    Uraim!
    Hat vagy hét éve a HVG akkori főszerkesztője engedélyezett egy cikket nevezett lapban,melyben leírták,hogy a privatizációs bevételek kenő pénzeiből a mindenkori kormányzó pártok és ellenzékük hetven harminc százalékban osztoznak.Na és mi történt a főszerkesztőt kirúgták és érdekes módon akkor egyetlen politikai párt sem cáfolta a leírtakat.Jókat röhögnek a markukba,hogy a kis embereket össze ugrasszák.Lennének megoldásaim,hogy mindent bevalljanak.

  35. felix szerint:

    Ez a nagy népi játék.
    EZÉRT KÉNE EGY DEMOKRATIKUS ÖSSZEFOGÁSNAK LEVERNIE A FIDESZT ÉS NEM AZ MSZPNEK.

  36. Dr. grün szerint:

    Szellentéske!
    “Keresd meg te.”
    Tehát már megint én bizonyítsam be, hogy hazudtál! ))) 🙂 (((

  37. Bolemann Lajos szerint:

    “A Csepel.hu oldalon megtalálod”
    Hol?
    Itt?:
    http://csepel.hu/dokumentumtar

  38. felix szerint:

    Nekem tiltott.

  39. Bolemann Lajos szerint:

    Szóval kedves Manitu, hol nézhetek utána?
    A csepel.hu dokumentumtára nem elérhető.

  40. Manitu szerint:

    Bólé, ne beszélj mellé, eddig elérhető volt. Keresd meg holnap, ha már nem látsz a sok bólétól.

  41. szigetország szerint:

    Felix, ne terelj!

    A lényeg az, hogy Szenteczkyxről már a verebek is csiripelik, hogy lopott. Ti meg hiába károgtok…

  42. Bolemann Lajos szerint:

    Én beszélek mellé? Te mondtad, hogy nézzek utána, és én megfogadtam a tanácsodat, de Csepel Önkormányzat hivatalos honlapján semmilyen dokumentum nem elérhető.
    Hogy nézzek így utána?

  43. felix szerint:

    Szigetország!
    Engem Szenteczky nem érdekel.
    Van egy törvényes rend és van az ártatlanság vélelme.

  44. Bolemann Lajos szerint:

    Megint az öntökönszúrás utáni nagy csönd. Na ez az igazán árulkodó!
    Múlt héten arról volt szó, hogy a csepel.hu péntekre teljesen elérhető lesz. Ma kedd, és a legfontosabb része a dokumentumtár elérhetetlen.
    Ha az ember ezt szóvá teszi, az mellébeszélés.
    Szánalmas!

  45. Bolemann Lajos szerint:

    Na megyek, nem várok tovább, most úgyis a droid hadsereg Öregberényt néz a Dunán. 🙂

  46. szigetország szerint:

    Felix!

    Már az is gyanús, hogy ennyire véditek Szenteczkyt. Úgy igyekeztek, hogy majd besz@rtok.

  47. Gabike szerint:

    Nagyon klassz, hogy szorgalmazzuk az elszámoltatást. Remélem két év múlva sem megy felendőbe. Nem a Szilárdra, hanem az országra gondolok.

  48. Gabike szerint:

    Egyénként Szenteczky saját bizniceit és a csepeli volt MSZPMP-ek mocskait, ne fogjuk már az egész MSZP-re. Képtelenek vagytok elvonatkoztatni. Ezt használják ki az idegen lelkületűek. Nem csak fekete és fehér létezik a világon, de ennek felismeréséhez fel kell nőni. Addig Magyarországon sosem lesz egység, amíg bedőltök minden érdek propagandának. Próbáljatok végre Magyarországon magyarként gondolkodni, és ne csak a pillanatnyi hasznotokat lessétek. Ez, az elmúlt 4 év hozzászólásaitokhoz szól.

  49. felix szerint:

    Te szerencsétlen Szigetország!
    Pont nekem írod, hogy védem Szenteczkyt.
    Én csak azt akarom, hogy ne halj meg hülyén.
    Bár tudom, hogy lusta vagy, de legalább egy sort írj tőlem amiben védelmére keltem.

  50. Gustavo Thoeni szerint:

    Egyre nagyobb a jólét

    Mégis felszámolják a Kapuvári Húst

    Várhatóan jogerőre emelkedik a Kapuvári Hús Zrt. felszámolását elrendelő határozat, miután a társaság visszavonta az ellene benyújtott fellebbezést – közölte a Győri Törvényszék szóvivő bírája az MTI-vel kedden.

    Korábban mintegy 400-an dolgoztak a kapuvári gyárban.
    Nem csak ők vannak bajban
    Nemcsak a Kapuvári Hús, hanem a teljes magyar húsipar bajban van. Veszteséges lesz a tavaly még másfél milliárdos pluszt termelő Gallicoop. A húsosok csapdahelyzetben vannak: a dráguló takarmányok miatt durva áremelésre kényszerülhetnek, ami csökkenti a forgalmukat, vagy megpróbálják lenyelni az újabb veszteségeket, kérdés, erre lesz-e pénzük.
    A csodafegyvert az áfacsökkentésben látnák, miközben a kormány inkább a fordított áfát forszírozza – amit viszont kifejezetten károsnak tartanak az érintett cégek, holott a szektorban is súlyos tízmilliárdok tűnnek el a feketegazdaságban.
    (MTI – Index)

    szeretnék még több figyelemelterelő cikket olvasni a csepel.fingon

  51. felix szerint:

    A húsiparon az segítene, ha a haverok helyett az állat tartok kapnák a földeket.

  52. szigetország szerint:

    Felix, hogy szavadon fogjalak! Ezt írtad az imént, amikor bújtatva bizony Szenteczky mellé sündörögsz oltalmazva őt.

    “Amíg nincs ügyészi meggyanúsítás addig csak vizsgálat van.”

    Emlékszem, ugynígy védtétek Zuschlagot vagy Deme Gábort arra hivatkozva, hogy még nincs jogerős ítélet. Közben az egész ország tudta — rajtad és a bukott szocialistákon kívül –, hogy ezek gazemeberek a javából.

  53. Dr. grün szerint:

    szigetország!
    Anélkül, hogy védeném a félix-et!
    Nincs ügyészi gyanúsítás!
    Csak rendőri, ami előzetessel jár! Ha a gyanú alapos akkor vizsgálati fogság jön a nyomozás befejezéséig és akkor itt jön be a zügyész a váddal!
    De az már a bírósági szak!
    Nagyon nehéz fejed van! Rád férne már egy pár hónap gyakorlati képzés!
    Ha gondolod a zismeretségi körömnél szerezhetek némi preferenciát! ))) 🙂 (((

  54. szigetország szerint:

    Az ügyész vádat emel, amit felix tévesen úgy írt, hogy az ügyész meggyanúsít.
    Ha a gyanú alapos, az még nem jelenti, hogy valakit előzetes letartóztatásba helyeznek. A bírósági szak akkor van, ha megkezdődik a tárgyalás.

    De a gyanúsítás önmagában elég sz@r ügy, ami nem vet jó fényt az MSZP egyébként sem hófehéren tiszta becsületességére.

  55. szigetország szerint:

    És van egy régi szép közmondás: nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.
    Szenteczky esetében már egy egész erdő viharosan fúj, csak ez nektek nem tetszik. Én elhiszem, hogy szerettetek lopni, de ti — grün, felix és bandája — meg azt higgyétek el, hogy veletek elllentétben az emberek többsége megveti a tolvajt.

  56. hajós szerint:

    A Takács Krisztiános sztori nagyon zavaros. Egész pontosan mi a búbánatot adott el Takács Krisztián az önkormányzatnak? Mert a belinkelt cikk is csak annyit ír, hogy egy “vagyonelemet”. És az önkormányzat hogy a túróba nem vette észre, hogy az már az övé?

  57. felix szerint:

    Szigetország!
    Ne bandáz velem kapcsolatban te bunkó.
    Lopott volt az a mag amiből születtél.
    A tolvajt én is megvetem és a ilyen szemeteket is mint te.
    Azt hiszed ha engem letolvajozol attól több lesz az eszed és képes leszel az élelmen kívül valamit is befogadni.
    Azt sem fogod fel, hogy veled és a fidesszel szemben a jogállamot védem és ezzel téged is.
    Az, hogy a gyanúsítás önmagában szar azt legjobban a választások előtt letartoztatottak és később felmentettek tudják a legjobban.
    A tolvajokat te véded, tudod akik a népre /kétharmad/ hivatkozva veszik el a gazdáktól és állattenyésztőktől a földet és adják az otthonban elhelyezett haver öregasszonynak.
    Ha minden igaz amivel Szenteczkyt vádolják, még akkor is csak kifutó fiú a tieidhez képest, Akik már arra sem vigyáznak, hogy ne ők nyerjék a legtöbbet.

  58. Perspektíva? szerint:

    Milyen népszerű ez a Jani gyerek, hogy ennyien és milyen régóta foglalkoztat benneteket.
    Határozottan emlékszem a választás előtt mennyien rántották le róla a leplet, nem akármilyen “költői megfogalmazások” közepette. Ma szinte hasonló módon veszik már szinte védelmükbe, alig 2-3év távlatában. Hiába, a kerék azért van, hogy forogjon.

  59. felix szerint:

    Perspektiva!
    Nem találok egyetlen sort sem amelyik védelmébe venné Jani gyereket.
    Amennyiben te igen akkor oszd meg velem légyszi.

  60. joda szerint:

    Ez amúgy azt jelenti, hogy Szenteczky-t bármikor őrizetbe vehetik, ha fennáll az összejátszás vagy a szökés? El tudom képzelni, hogy KT ülés közben viszik el… Hiába, az élet a legjobb forgatókönyvíró 🙂

  61. felix szerint:

    Amennyiben a bíróság elrendeli akkor azt.

  62. abelar szerint:

    A maszop -os elvtársak jóhírnevének rontása véleményem szerint lehetetlen, ugyanis ami nincs azt nem lehet rontani. A volt önkormányzati vezetők és rokonságuk elszámoltatása vagyonukról és annak adózott forrásáról, továbbá a benfentes információk felhasználása /pl.gerincút nyomvonali infók vagy vasmű ingatlanok/ esetleg érdekes lehetne mert ezt azt csiripelnek a verebek a kis szemtelenek?

  63. joda szerint:

    szerintem nincs annyi bíró, ügyész, ügyvéd, nyomozó az országban, ami elég lenne az elftársak piszkos ügyeinek felgöngyölítésére.

  64. Perspektíva? szerint:

    A hozzászólók és a sorok között, simán kiolvasható!

  65. Perspektíva? szerint:

    Most indokolt a “hadviselés,” rögtön az elején hiszen nyertek! Eszem ágában sincsen, hogy védjem, de az esetleges balhét valakinek, ha kampányszerűen is, de el kell vinni. Úgy látszik. Aztán valamikor majd csak felmentik, nem? Hiszen nálunk ez így szokás, verébre ágyúval, SASRA, max. csuzlival, v. egyáltalán, mert milliónyi bűn, de bűnös az nincsen. Akkor hát ki, és kik követhették el? Erre adjatok tudós polgártársaim feleletet. Osztályozni fogom!

  66. szigetország szerint:

    Felix és bandája foggal-körömmel védi a bukott Szenteczkyt és tolvaj társait. De hát a tények azok tények. Ezzel szemben a Fidesz ellen egyetlen meggyanúsítás sem történt a kerületben, de Felix és bandája tele pofával hazudozik az állítólagos Fidesz lopások miatt.

  67. ebihal szerint:

    Volt már bizonyítás arról, hogy a Szenteczky lopott? Mert, ha nem , akkor merő rágalmazás
    tolvajról beszélni! Rágalmazni pedig a sunnyogó patkányok szoktak!

  68. felix szerint:

    Szigetország!
    Csak, hogy lásd mennyire hülye vagy.
    Nem vagyok az MSZP tagja, mert éppen Szenteczky elnökké választása miatt kiléptem a pártból, de soha sem lennék olyan szemétláda, hogy ne a törvényes utat akarjam.
    Nem vagyok olyan bosszúra szomjazó barom mint te, de vallom, hogy mindenki azt kapja amit megérdemel.
    Egyébként meg nyazsgem neked.
    Ha csak fele annyi kritikával néznéd a pártod esztelen tobzódását, mint amennyivel én illettem a pártomat, még ember is lehetnél.

  69. szigetország szerint:

    Ebihal kérdezte:

    “Volt már bizonyítás arról, hogy a Szenteczky lopott?” Válasz: igen, volt.

    Az idegbeteg Felixnek:

    Nem bosszúra szomjazom, hanem az igazságra. Ha valaki lopott, legyen következménye. Miért vagy ezen felháborodva?
    Ha pedig a Fidesz ellen bizonyítékaid vannak, ne habozzál azonnal feljelentést tenni! Hány feljelentést tettél edddig?

  70. Dr. grün szerint:

    szigetország!
    “Volt már bizonyítás arról, hogy a Szenteczky lopott?” Válasz: igen, volt.
    Csak a bizonyítás nem bizonyított be semmi bizonyosságot! ))) 🙂 (((

  71. felix szerint:

    Szigetország!
    Az idegeim rendben vannak, csak a szinteden kezellek, mert a többi nem vált be.
    Ez a feljelentős süket duma sem a tied csak szajkózol másokat.
    Te már néha ítélkezel is.
    Szerinted kinél lehet ma feljelentést tenni a fidesz ellen. Pintérnél , Poltnál vagy bírói
    ítéleteket leszaró média hatóságnál.
    Nekem már államon sincs/igaz neked sem/

  72. bonifác szerint:

    Ma olvastam: törvény védi a bírót, bármilyen ítéletet hoz. És ha csak halogat, és utána”téved” egy kicsit? A bírói kar vöröslik, és nem is kicsit. Liberális cimbijei védik őket
    Strassburgból. Most is támadásban vannak: eljárást indítottak ellenünk: mármint a magyarok ellen….Olyan ez mint a nyakunkon a kötél jó nagy kolonccal. Az elvtársak jó nagy csomót kötöttek rá.

  73. felix szerint:

    A”népbíróság ” vörösödik a többi nem akar orbánkomcsi lenni.

  74. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. 13:16-os!
    Amennyiben, nem akarsz a hadak útjára lépni, ne tegyél ebben az országban sehol sem lépéseket az igazságod kivívására! Olyan mókuskerékbe szorítanak be, hogy a végén (10-15év ) után örülsz, ha egészségeset tudsz “szellenteni.” Mindezt az ártatlanságod jegyében.
    Min. 22éve kis hazánkban “a bűn az erényt szóllítja fel először, önigazolásra!” Remélem érted a jelentését, lényegi tartalmát, mert ez van. Különben is, nekik van idejük a Te és a többiek adózott pénzén évekig eljátszadozni, hiszen beszámít a szolgálati időbe.

  75. Dr. grün szerint:

    bonifác!
    A jelenleg érvényes törvények a bírói szervezetek felépítéséről, működéséről!
    De vigyázz vele, mert negyedórája nem hallgattam rádiót.
    Lehet, hogy már nem érvényes! 🙂
    http://www.birosag.hu/engine.aspx?page=birosagi_rendszerrol

  76. felix szerint:

    T. Gondolkodó.
    Nem gondoltam, hogy találkozom életemben a Rákosi rendszer oszlopaival.
    Most itt vannak retro kiadásban.

  77. Dr. grün szerint:

    szigetország!
    Olvasd el figyelmesen mi történik ha valakiket alapos gyanú nélkül vizsgálatiban tartanak!
    “– Akkor ártatlanul a börtönben kis híján megbolondultam. Ivánt is borzalmasan megviselte a raboskodás. Miután kijöttünk, és tisztázódott, hogy teljesen ártatlanul hurcoltak meg bennünket, az ügyvédünk kártérítést követelt az államtól. Kaptunk 5 millió forintot – ”
    Egy gyilkosnak is jogai vannak!
    http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/karteritest-kapott-cozma-tamadoja-2112245

  78. Bolemann Lajos szerint:

    “Bólé, ne beszélj mellé, eddig elérhető volt. Keresd meg holnap, ha már nem látsz a sok bólétól.”
    Kedves Manitu!
    Ma van a “holnap” és a csepel.hu-n a dokumentumtár továbbra sem elérhető.

  79. Szenteczky János szerint:

    „Tisztelt” Csepel Info szerkesztőség!
    „Kedves” Attila!
    Látom, anonim honlapotok ismét elővette a régi lemezt: Szenteczky gyanúsított! Belenézve a hozzászólásokba (és nem számítva azokat, amelyet ti írtok be különböző álnéven), finoman szólva is igény fogalmazódott meg a tekintetben, hogy frissebb infókat közöljetek! Nos, nem akarom elvenni a kenyeredet, de egy-két ténnyel szolgálhatok!
    Először is. Az, hogy a rendőrség gyanúsítottként hallgatott ki a lakásokkal kapcsolatban még júliusi információ. Csodálkoztam is, hogy akkor miért nem számoltatok be róla – gondoltam a nyári, megérdemelt szabadságodat töltötted. De ma már tudom, hogy csak kivártatok. Kivártátok azt a pillanatot, amikor nagyon kellene valami ütőset mondani, mert hát ugye, sikerekről nemigen tudtok beszámolni. És eljött az ősz első testületi ülése, amikor is számos ügyben, igencsak kellemetlen kérdést, hozzászólást kaptatok. Én elhiszem, hogy a fideszes frakció jobb érzésű tagjainak egyre kínosabb a két kerületi vezető (Németh Szilárd és Borbély Lénárd) ámokfutása, de ha már ismét a mocskolódás egyre kevésbé beváló eszközéhez nyúltok, legyetek pontosak.
    Ha azok akarnátok lenni, beszámolnátok arról is, hogy négy ügyben voltam gyanúsítottként kihallgatva. Az elsőben azért, mert szerintettek indokolatlanul autóztam el nem egészen 400 ezer forint közpénzt – hiszen mit kerestem én Záhonyban, vagy a Balaton környékén! Azon túl, hogy ebben az ügyben az ügyészség bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást (amiről persze nem írtatok, csak annyit, hogy fellebbeztetek), nem kérdezitek meg a vagyongazda vezérigazgatóját, hogy miért ment fél év alatt közel 30 000 kilométert úgy, hogy nem csak a benzint, de még az autóhasználatot terhelő adókat, járulékokat is a csepeli adófizetők állják. Mi megtettük, a válasz: Badacsonyban lakik, onnan jár dolgozni (lehet, hogy hiányosak a földrajz ismereteim, de mintha az is a Balaton partján lenne…)
    Az előnyugdíjazással kapcsolatban azt állítjátok, hogy közel 5 millió forintot mutyiztam ki a volt igazgatómnak! Én és az akkori jogászom pedig ezzel szemben azt állítjuk, hogy úgy éltem a munkáltatói jogkörömmel, hogy az államnak fizettem be nyugdíjelőleget és járulékokat.
    A lakásügyről már szóltunk, viszont nem írtok arról, hogy egy „rágalmazásos, becsületsértéses” ügybe is belerángattatok. Azt állítjátok, hogy a Csepel Info egy, nyomdai úton előállított számát én szerkesztettem, belegázolva ezzel a becsületetekbe. Hát kell ezt kommentálnom…?!
    Nem mehetünk el szó nélkül a vagyonzárral kapcsolatos megjegyzéseitek mellett sem. Ennél aljasabb és rosszindulatúbb lépésetek már nem is lehetett volna. Hiszen az első alkalommal még tavaly kértétek a vagyonom zárolását – épp az üzemanyagos (400 ezer forintos) gyanúsítás miatt. Akkor erről nem írtatok, mint ahogy arról sem, hogy ezt a bíróság kapásból elutasította. Mivel azt is megfellebbeztétek, mára jogerősen is.
    Úgy látom, egyre terhesebb számotokra, hogy két év elteltével a csepeli MSZP-sek nem hogy eltűntek volna a Föld színéről, de egyre kínosabb, egyre belemenősebb kérdéseket, megjegyzéseket teszünk fel, egyre több, vállalhatatlan ellentmondásra hívjuk fel a csepeliek figyelmét. Biztosan ez az oka annak is, hogy a Csepeli Hírmondó egy számmal csúsztatja az MSZP csepeli frakciójának félidős értékelésének megjelentetését. Kell az idő, hogy a megfelelő választ kidolgozzátok, és kellett az idő, hogy az olyan blogbejegyzéseket elhelyezhessétek, mint amire most is reagáltam!

  80. Dr. grün szerint:

    Szenteczky János!
    Tedd magadévá híres külföldre szakadt, világhírt szerzett színésznőnk mondását:
    “Tök mindegy, hogy mit, csak beszéljenek rólam!”
    “Aki nem tud eredményeket felmutatni megpróbál a másokéból élni!” igézve magamtól 🙂

  81. felix szerint:

    Ideje volt.

  82. Bugi szerint:

    Van pofája.

  83. csapos szerint:

    Buginak viszont ezek szerint nincs pofája. Ha jól értelmezem, akkor Bugi pofátlan! 🙂

  84. Ábel Attila szerint:

    Kedves János!

    Erősen kevered a szezont a fazonnal. Egyrészt mi nem akkor értesülünk a meggyanúsításaidról amikor te, hanem jóval később. Másrészt, neked nem volt engedélyezve a személyes gépjárműhasználat, és te kb. egy kilométerre laktál a munkahelyedtől. Ehhez képest sikerült világpolgárhoz méltó utazásokat tenned a csepeli adófizetők pénzén. Pedig már hivatalosan is milliókkal többet kerestél, mint most bárki az önkormányzati vezetésben. A vagyonkezelő jelenlegi vezetőjének, aki a katasztrofális és kriminális állapotokból, amit ott hagytatok, már eddig is rendívül sok mindent helyrehozott, nem Csepelen van az otthona, de még csak nem is Budapesten. Ebben igazad van, de ez nem bűn, és talán hazamehet a munkaidő után. Ő nem Ukrajnába vagy vadászatokra jár, csak haza.

    Természetesen több ügyben is várjuk a további fejleményeket, vádemeléseket. Az meg benne van a pakliban, hogy egyes eseteket a rendőrség vagy az ügyészség nem tart bűncselekménynek vagy bizonyíthatónak. Lehet, hogy lesz még ilyen. De számomra az a fontos, hogy ha valóban történtek bűncselekmények – amely szerintem nem kétséges – akkor azoknak legyen következményük. Én nem tudom, hogy kik adták az utasításokat neked, mert hallottam már olyat is hogy csak balek lettél a történetben, de te vállaltad fel a Csevak vezetését, tehát a felelősség is a tiéd.

    A nyugdíjaztatásnál ugyebár a képviselő-testület döntött úgy, hogy nem engedi a nyugdíjaztatást. Kétszer is így döntött a testület, azaz a csepeli polgárok képviselői. A helyzet egyértelmű volt. Te ezek után döntöttél úgy egymagad és önhatalmúan, hogy kifizettetsz több millió forintot a csepeli adófizetők pénzéből, azok nyilvánvaló tiltása ellenére.

    A lakásmutyi ügy összes információja fent van az interneten. Maradjunk annyiban, hogy bárki is adott utasítást a mutyira, semminek sem maradt nyoma az általad vezetett vagyonkezelőben. Minden alapvető dokumentum eltűnt, mintha az egész történet haszonélvezői úgy nyertek volna a lottón, hogy nem is vettek szelvényt. De azzal nem lehet megúszni, hogy eltűntek a dokumentumok. És akkor ne is beszéljünk arról a többi esetről, hogyan vándoroltak a csepeli polgárok százmilliói az SZDSZ-es csepeli és az MSZP-s soroksári barátaid vállalkozásaihoz. No meg arról, hogy ezért a pénzért sokszor méregdrágán is csak fantomberuházások történtek, például az MSZP-s cégnél a lakásfelújítások számláin olyan tételek voltak, melyek nem is lettek elvégezve. És ti ezt elfogadtátok, kifizettétek.

    A Csepeli Hírmondóban azóta jelenhet meg rendszeresen az ellenzék véleménye, mióta fideszes vezetés van. A Csepel újságban erre esély sem volt, még a fizetett hirdetésként feladott karácsonyi üdvözletünk is a cenzúra áldozata lett. Persze tudom, hogy mitől féltetek. A hatalom elvesztésétől, attól, ami történt, hogy kiborult a bili, amikor végre hozzá lehetett férni az elvileg addig is nyilvános, de általatok mégis mereven eltitkolt adatokhoz, szerződésekhez. Azt meg, hogy a Csepel.info nevével visszaélő, bennünket mocskoló hamisított lapot nem ti készítettétek, hanem esetleg én, inkább én sem kommentálom. Nevetséges.

    Láthatóan valóban ámokfutásnak tartjátok a csatornázást, a gerincutat, az uszodát, a rákellenes oltást, az utcák és járdák építését, a Tamariska domb védelmét, az Országzászló helyreállítását és az ellenzéki frakciók helyi lapban történő megjelenési lehetőségét, az alapszolgáltatásaiban ingyenessé vált házasodást, a szociális lakások kiadását és minden mást is, ami Csepelen 16 éves egy helyben topogás után elindult. Kár. A Csepeli Hírmondóba pedig azért kerül sor két héttel később a félidős értékelésekre, mert már nem volt elég idő és hely arra, hogy a mostani számba kerüljenek. Tehát nem csak az MSZP-s, hanem a jobbikos, LMP-s és a fideszes értékelés is együtt, egy időben fog megjelenni, csakúgy, mint eddig – 2010 októbere óta, mert ugye előtte erre nem volt lehetőség.

    Szerencsére elég sok fontos dolgom van, ezért előre elnézést kérek, hogy nem fogok tudni válaszolni a reagálásokhoz.

  85. Gustavo Thoeni szerint:

    Ez azért szuper!

    Csepel tele van kiválóbbnál kiválóbb műszaki szakemberekkel, akik eddig azért nem “jutottak szóhoz” mert, nem voltak az Mszp vagy az Szdsz berkeiben.
    Azt várná az ember, hogy a Fidesz él azzal a lehetőséggel, hogy helyben ilyen gazdag szürkeállományból válogathat. Nem neki Badacsonyból kell hozatnia egy “szakembert” akinek biztos nagy a helyismerete itt Csepelen, minden ház és utca ismerősként köszönt rá. Persze jogszerű a gépjárműhasználat, csak éppen indokolatlan. Az egyik csepeli általános iskola vidékről vett fel tanárokat ( fizetve nekik bejárást, albérleti hozzájárulást) miközben van vagy ötven regisztrált pedagógus a kerületben.
    Ennyit a lokálpatriótizmusról.

  86. Gustavo Thoeni szerint:

    Javítás: regisztrált munkanélküli pedagógus

  87. felix szerint:

    Igen de túl közel laknak.

  88. […] után, amikor a fideszes vezetők hozzáfértek az addig eltitkolt szerződésekhez, a többszörösére duzzadt. A magyar igazságszolgáltatás bugyraiban azonban hét év nagyon kevés idő egy korrupciós per […]

Itt lehet hozzászólni !