Behajtani tilos – éléről

player.hu, Csepel.info

Elölről, ahonnan látni kellene…

…és oldalról, ahonnan nem

Igaz, hogy a térdmagasságba helyezett “Behajtani tilos” tábla merőleges helyett párhuzamosan áll az úttal, de jól néz ki az autógumival fölötte.

A Csepel.info úgy tudja, hogy a tábla a szebb napokat látott, egykori Csepel Művek területén  látható, a Mansfeld Péter út felőli bejáratnál – de nem abból az irányból, ahonnan kellene.

6 hozzászólás “Behajtani tilos – éléről” bejegyzésre

  1. lolka szerint:

    Igaz az út már meg van javítva, de aki a táblákat annak idején kihelyezte, elmehetett volna a jó édes…….ba…Ilyenkor azért át kellene gondolni a dolgokat jobban, azon túlmenően, hogy kint a tábla aztán a többi le van sza…….a!… Sok kamionos (nem mondom, hogy szerencsétlenek, mert az a szerencsétlen aki így zár le egy utat) a Posztógyár utcában a Déli utcában tekeregtek forgolódtak, mert a volt II.-s kapun nem tudtak bemenni a Déli utcában magasság korlátozás van kitéve…Most tulajdonképen miért nem lehet egy kib…….tt tálát kitenni a II. Rákóczi Ferenc útra a Mag útnál, hogy a kamion már ott bejusson a gyártelepre…persze az illetékes megint nem fogja olvasni…csak jönnek a megszokott hangadók, hogy az elmúlt nyolc év stb. sok hülyeség…PANCSEROK…A Posztógyár utcába elfigyeltem a hétfői esőnél az újfajta víznyelőknél úgy elfolyt a víz, mintha ott sem lettek volna…Lehet nem szabványos, de egy ilyen leejtésű útnál a lejtéssel szembe egy 15° fokba építik, mindjárt jobban beletalál a víz. Így az utolsó hagyományos nyelte a vizet ameddig a hordalék be nem lepte…PANCSEROK…

  2. Dr. grün szerint:

    Amikor tanultam a KRESZ-t egyetlen tábla volt ami a közlekedők felé élével került elhelyezésre szabályosan, de az is csak egy kiegészítő, mondhatnám a jelzőtábla hatályát kiterjesztő kis tábla volt!
    Nem tudom él-e még?! 🙂

  3. Jeniszej szerint:

    Ez a táj arról híres, hogy a közterületesek itt vadásznak áldozataikra, azokra, akik betévedtek az ilyen szarul hevenyészett módón kitáblázott “gerinc” útra.

  4. Jeniszej szerint:

    Néha az embernek az volt az érzése, hogy azért nem sietnek az út átadásával, mert így többletpénzhez jut az önkormányzat, melyből fejleszthetik a köztereseket. 🙁

  5. hajós szerint:

    hát esetleg aki a fényképet készítette, odamehetett volna és befordíthatta volna a táblát a helyes irányba. De nem, cikket írni róla egyszerűbb.

  6. Jeniszej szerint:

    A közlekedési táblák elfordítása arra illetékteleneknek, közlekedési bűntett. 🙁

Itt lehet hozzászólni !