“Ez egy kisebb csoda” – idén már legalább másodjára nyírták a füvet Csepelen

Csepel.info

Fűnyírás

Hosszúra nőtt füvecske július 28-án, Csillagtelepen

Idén már legalább másodjára nyírták a füvet Csepelen – értesült a Csepel.info. Ez egy kisebb csoda – kommentálta lapunknak a történteket egy kutyasétáltató. Igaz ami igaz: más városokban az ilyesmi heti-kétheti rendszerességgel történik.

Na de itt, Csepelen? – kérdezhetnénk jogos felháborodással. Mert Csepel az más – válaszolna erre kapásból bármely kerületi lakos. Mert mindannyiunk pontosan tudjuk: Csepel, az más! (A fotókon látható szemét mindennapos, a második képen látható fotel pedig egy lomvadász hölgy lakóhelye.)

Fűnyírás

Ugyanez a környék július 30-án

Korábbi cikkeink: 

Térdig érő fű

Megkezdődött a térdig érő fű nyírása

Tavaszi fűnyírás? Júniustól!

10 hozzászólás ““Ez egy kisebb csoda” – idén már legalább másodjára nyírták a füvet Csepelen” bejegyzésre

  1. miska72 szerint:

    Na igen Csepel az más. Csepelen mindíg az MSZP nyer. Csak azt nem tudom miért? Vidéken miért tudják kezelni ezt a problémát? Vidéken miért fű van a parkokban és nem gaz?

  2. Gordon szerint:

    Tényleg már kétszer nyírták???!!! Köszönöm Tóth – Zanati stb. elvtárs! Hálás vagyok…. mi az hogy! Nagyon is!

  3. Bubus szerint:

    Adassék örök hála a kerületet vezető MSZP-nek, amiért a legutóbbi fűnyírás után sem szállították el a szénát. Így gondoskodtak a kerületünkben élő szénaevő háziállatokról, amelyekből azonban annyira kevés van (sajnos), hogy a levágott fű ott rohadt meg a placcon.

  4. Politikamentesen szerint:

    Nem ártana levágatni a füvet, köztük a parlagfüvet is az önkormányzat tulajdonát képező strand melletti telken és a volt napközis tábor területén is, melynek egy része ugyebár az IBIZÁ-é, mert már magasabb mint egy méter. Tudomásom szerint a jegyzőnek bírságolnia kellene a kaszálás elmaradása miatt, s kényszerkaszálást elrendelni. Van olyan parlagfű tő is amely már a másfél méretes magasságot ostromolja.
    Talán azért nem kaszáltattak, hogy szenvedjenek a pollen alergiától is a Hollandi úti lakók?

  5. Lexon szerint:

    Be kell jelenteni hivatalos formában, és akkor a jegyzônek törvényi kötelessége eljárni.

  6. miska72 szerint:

    Be kell jelenteni és akkor a jegyzőnek BIRSÁGOLNI KELL. A törvény mindenkire vonatkozik! Nincs olyan hogy kivéve az IBIZA KFT és az ELEPHANT holding.

  7. jani szerint:

    Az elöző nyíráskor csak levágták a füvet kézi motoros fűnyíróval, aztán szépen otthagyták. Nagyon meleg napok után jó nagy eső be is rohadt az egész rendesen !! Ott most nem kellett kaszálni ! A nagy forróságban aztán szépen kiégett a fű !!!Ügyes a vágandó terület csökkentésének eme módja!
    Valakinek illett volna ellenőrizni az elvégzett munkát !!!
    Csak azt nem értem annak a cégnek akit megbíztak a fűnyírással nem volt benne a levágott fű összeszedése az elvállalat munkák között ? Ha azért is felvették a pénzt talán vissza is lehetne követelni !! Elvégre csak elvégzett munkáért illik fizetni ,úgye illetékesek ????!!!!

  8. sasmadár szerint:

    Kedves Lexon!

    A májusi képviselői ülésen Németh Szilárd bejelentette – TM polgimesti és doktor Szeles jegyző jelenlétében – , hogy az IBIZA által megkaparintott napközis táborban térdig érő gaz nő. Kérte, hogy a jogszabályok szellemében járjanak el a céggel szemben. Azóta igaz annyi már történt, hogy a gaz nem térdig, hanem derékig ér. Kinek az érdeke ez? Miért hagyják Csepel illetékes elvtársai mindezt?

    Lexon, Te nem voltál ott az ülésen? Igazolatlanul hiányoztál?

    Ne csinálj már úgy, mint egy jól felkészült és jól fésült egyszerű csepeli polgár! Szerintem, Te szoci képviselő vagy, hiszen mindent olyan jól tudsz.

  9. miska72 szerint:

    Isten álgyja meg a kaszáltatásért az elvtársakat.

  10. […] “Ez egy kisebb csoda” – idén már legalább másodjára nyírták a füvet Csepelen […]

Itt lehet hozzászólni !