Köszönjük tinéktek, öbölfeltöltők!

Csepel.info

 

Öböl

 

A szeles időben hatalmas porfelhővel árasztják el időről-időre Budapest XXI. kerületét a Szabadkikötőben folyó öbölfeltöltési munkálatok. A fenti és alábbi képeken jól látható, hogy a feltöltési munkák során – természetesen – az építési törmelékek-hulladékok szél által is elhordható részét bizony fel is kapja a szél, és egyenesen a kerület belvárosa felé fújja. Természetesen bízunk benne, hogy az építési törmelékek valóban nem tartalmaznak veszélyes hulladékot.

 

Öböl

Öböl

Öböl

Öböl

 Öböl

 

16 hozzászólás “Köszönjük tinéktek, öbölfeltöltők!” bejegyzésre

  1. miska72 szerint:

    Máár tuti hogy itt MAFFIA van! Nem is akár milyen, ÖNKORMÁNYZATI MAFFIA! Mert hogy az Önkormányzat keze ebben is benne van ” nem kicsit, nagyon” az biztos!

  2. miska72 szerint:

    Önkormányzati gazemberek

    Na itt lehetett volna Jacht kikötő! NEM a kis-Dunán!

  3. Bubus szerint:

    Ez kell a csepelieknek! Úgysincs pénze a többségnek Afrikába menni és pl. egy homokvihar szépségeit és izgalmat megtapasztalni. Most, csak itt, bárki megkaphatja ezt az élményt! Még négy évet Tóth Mihálynak!

  4. miska72 szerint:

    Most olvasom Csepel újságban Cepelért -díjat kapott a kerület i rendőrkapitányság.
    Ezek Nem Csepelért vannak hanem a GAZEMBEREKÉRT!
    Nagy bajok vannak a közigazgatásban! 2004. szeptember. 07.-én írásos bejelentést tettünk a Csepel Önkormányzata Építésügyi osztályán. Bejelentettük, hogy a szomszédunk átkerített a telkünkre, átépítette a főépületet, átépítette a melléképületet. A szomszédom kerítést épített a z engedélyköteles kerítésem és támfalam mellé, ekkor telt be a pohár. Az első szemlén velünk jegyzőkönyv NEM készült! A szomszédommal egy kilenc soros jegyzőkönyv készült, az ügy mára KÉT mappát tölt meg határozatokkal! A hatóság olyan rajtokat vett át ami NEM felel meg a valóságnak! Az épületen NINCS FŐBEJÁRAT kémény, de a hatóság szerint megfelel a valóságnak! Erről határozattal rendelkezem! Az építészmérnök okl. építészmérnök sorozatosan követte el a hamis adatszolgáltatást! Nem vonták felelősségre! Mindig kész épületet kellet neki lerajzolni ami engedély nélkül épült! Az önkormányzat megbízott egy igazságügyi szakértőt is az üggyel okl. építészmérnök igazságügyi szakértőt, aki szintén HAMIS adatokat szolgáltatott a hatóságnak! Öt se vonták felelősségre! A szakértőt a véleményadás előtt figyelmeztetni kell a hamis véleményadás jogkövetkezményeire. Az iratokba való betekintési jogomat is megtagadták! Az igazságügyi szakértőnél úgy lett nagyobb a melléképület, hogy kisebb lett! Megvédtem a tulajdonomat, megvéstem az átkerítést ezért a szomszédom feljelentett a Rendőrségen, ezért büntető eljárás van ellenem folyamatban!! A vicc Rendőrség a felperes, én vagyok az alperes, a szomszédom meg a TANÚ! Csepel Önkormányzata HAMIS adatokat szolgáltatott a rendőrségnek! A rendőrségnek szolgáltatott adatok NEM voltak jogerősek, mert én kérten a Két telket elválasztó kerítésem és támasztott támfalam határozatának Bírósági fellülvizsgálatát! Tehát NEM volt jogerős! Ez alapján jelentettek fel! A rendőrség Igazságügyi szakértője NEM tud számolni! A szakértő szerint 45. 000+30. 00=85. 000! Ez nálam csak 75. 000! Ezek akarnak engem elítélni? Az ügyintézési határidőket nem tartja be se az Önkormányzat, se a Közigazgatási Hivatal! A Közigazgatási Hivatal munkatársa meg is írta, e-maiban hogy túllépték a határidőt! Ők a törvény felett állnak? Hamis adatok alapján vagyok feljelente, és több mint 2 éve NEM hagyhatom el Budapestet! A hatóságok fedezik a hatóságokat! Határozatokkal tudok mindent bizonyítani! Azt nem tudják mennyi a fellebbezési összeg! Pedig ez sablon szöveg, mint a elemes karácsonyi ünnepeket! A melléképületről 3 határozat született, ebből kettő Csepel Önkormányzat nevéhez fűtődik. Mind a kettő MEG lett semmisítve! A melléképület 3 különböző méretekkel szerepel a htóságoknál! Az utolsó határozat a melléképületről a XX. kerületi Önkormányzatnál készükt. Innen is kaptam HAMIS adatokat! Milyen szellemi szintű ügyintézőket alkalmaznak a Hivatalokban! Ez nem a teljes történet!

  5. Lexon szerint:

    miska72:
    ez még nem a teljes történet?! Atyaég! Ezt is nehéz volt elolvasni a sok hiba és értelmezhetetlen mondatok miatt… Ha meg neked van igazad, miért nem fogadsz ügyvédet?

  6. Lexon szerint:

    És vigyázz, mert le fog kopni az M-A-F-I billentyűd… 🙂

  7. Földhözragadva szerint:

    Balek vagy Miska. Elemi hibákat vétesz. Fordulj inkább hozzáértőhöz…

  8. miska72 szerint:

    Máár egy pert megnyertem! Nem fog elkopni a MAFFIA billentyű!

  9. miska72 szerint:

    Ne féltsetek, ég várok egy kicsit, és bűnszervezetben elkövetett okirathamisítás hamis adatszolgáltatás, hatóság félrevezetése, bűnpártolás, rágalmazás, hamis vád, miatt teszek bűntetőügyi feljelentést! Majd meglátjuk, hogy ki nevet a végén! Már a második perem is nyerésre áll!! Nemsoká 2 ….. 0 ide.

  10. miska72 szerint:

    Mind a kettő Közigazgatási!! Majd ez után jön a büntetőügyi!

  11. Lexon szerint:

    dehogy jön, dehogy jön… 🙂

  12. miska72 szerint:

    Kedves Lexon
    A mai Metro újság megvan? 2008.június. 08. Na ott is én vagyok.
    Ha ha ha.

  13. jani szerint:

    T. Miska 72 !
    Olvastam a 08-i Metrót ! Röviden de velősen benne van a lényeg, hogy miért küzd az “egyszerü “csepeli. Bizony a sokan akik az adófizetők pénzéből élnek nem tudják , hogy ők az adófiztőkért vannak többek között ott a helyükön !!
    Irigylem az olyan embereket akik nem nem adják fel és ilyen kitaróan küzdenek érdekeik védelmében.
    A te küzdelmed arra is jó hogy láthassuk, hogy packácik a hatalom.
    Hajrá Miska !!!!

  14. miska72 szerint:

    Köszönöm a megtisztelő szavakat.
    Igérem Nem adom fel!
    Az IWIW-en is létrehoztam egy forumot.
    Gazemberek a hivatalokban. Várok minden Csepelit akit az Önkormanyzat Megkárosított becsapott, hülyének nézett.

  15. Anyóca szerint:

    Ne Miskát zrikáljátok már!
    Valaki/k egy csomó pénzt tesz/nek zsebre úgy, hogy közben iszonyatos környezetszennyezés, pusztítás megy végbe, Ti meg egymást piszkáljátok. Ügyi…
    Inkább gondolkodjatok el azon, mi mindent lehet így eltüntetni kicsi világunkból. Akár újabb galvániszap lerakat keletkezhet, ráadásul úgy, hogy ezt már el sem tudják majd szállítani. Aztán majd pár év múlva lehet keresni az okát annak, hogy csepeliek körében vajon miért növekednek bizonyos betegségek …

  16. miska72 szerint:

    Én szégyelem, hogy Mihály vagyok. Miska72

Itt lehet hozzászólni !