Többet veszítettünk, mint 3 pontot

Hódmezővásárhelyi FC – Csepel FC 2-0 (0-0)

Csepelfc.hu, Délmagyar.hu, Csepel.info

Kép egy korábbi Csepel meccsről

Ellenfelünk lelkes, céltudatos játékának nem találtuk az ellenszerét, ezen a napon semmi sem sikerült. Kemény Tamás és Horváth Richárd ráadásul “kipontozódott”, így nem játszhat a KITE ellen a jövő héten. Ráadásul győzött az Újbuda, így vesztett pontok tekintetében már ők állnak jobban.

A HFC ezzel megszakította Csepel tízmeccses veretlenségi sorozatát.

Nagy Zoltán: – Ellenfelünk egyszerű és lelkes játékával rászolgált a győzelemre. csapatunk ma kompletten csődöt mondott. Játéktudásbeli fölényünket nem tudtuk érvényesíteni, és sem a pálya rossz talajára, sem más egyébre nem érdemes hivatkoznunk. Ezzel együtt a meccs hozható lett volna egy 0-0-ás döntetlennel, de ahogy elöl a csatárok, úgy hátul a védőink sem hozták a tőlük megszokott szintet, elkerülhető gólokat kaptunk. Teljesen meddő mezőnyfölényünk volt, a hazaiak az első perctől fogva húzták az időt, átengedték nekünk a területet, és tördelték a játékot. Vannak ilyen napok, amikor minden balszerencsésen alakul. Egy órás késéssel indultunk el, egy elterelés miatt le kellett jönnünk az autópályáról, későn értünk oda Hódmezővásárhelyre. Ráadásul két támadónk a következő mérkőzésen nem léphet pályára, hiszen Horváth Ricsi begyűjtötte az 5. sárgáját, Kemény Tomit pedig egy dulakodás után kiállította a játékvezető.Belecsúsztunk a hazaiak által felállított taktikai csapdába, amatőrök voltunk, ellenfelünk megérdemelten győzött.

Kandó Róbert: – Nehéz meccs volt, az elején nekünk rontott a Csepel. Hetek óra jól működik a masszív védekezésre és kontránkra épülő játékunk, amely ezúttal is eredményes volt. Bár a játékon még lehet javítanunk, amit tudunk, azt jól csináljuk.

Jegyzőkönyv:

HFC-Csepel 2-0 (0-0)
NB III, Alföld csoport, 11. forduló. Hódmezővásárhely, 150 néző. Vezette: Csatári.
HFC: Kovács K. – Huszár, Sipos, Mucsi, Marton – Batik, Domonkos – Varga, Rácz, Krasznics (Szűcs R.) – Bata (Juhász). Edző: Kandó Róbert.
Csepel: Bongó – Németh (Kemény), Sarnyai, Haraszkó, Bajzát – Teplán, Balogh, Vejmola (Bussy), Barbai – Miskovicz (Tőke), Horváth. Edző: Nagy Zoltán.
Gólszerzők: Bata, Rácz.
Kiállítva: Rácz, ill. Kemény.

A Délmagyar.hu értékelése:

Nagyszerű gólokat szerezve győzte le a veretlenül listavezető Csepelt a Hódmezővásárhely. Kandó Róbert szárnyaló együttese az első félidőben is a kontrákra rendezkedett be, a bajnokság legjobb támadósora ellen volt feladatuk bőven hátul (a vendégeknél remek futballisták játszottak, Balogh László például néhány éve még NB I-es bajnok volt a Debrecennel…).

A második félidőben aztán előre merészkedtek, és bár első ordító ziccerét Bata még elrontotta, a másodikból már betalált: Rácz indította remekül a szélen az eltiltásából visszatérő Varga Mátét, aki centerezett, Bata pedig a kapuba fejelt. Azért nem a hálóba, mert a vendégkapus és egy védő is beleért még a labdába, amely alig csoszogott át a gólvonalon. Ezután kitámadott a Csepel, amelyet rendkívül szimpatikus szurkolótábora is elkísért Vásárhelyre.

Több vásárhelyi akciónak is jutott hely és terület, ám a gólt nem egy kidolgozott helyzet, hanem Rácz Dezső egyéni megoldása eredményezte. A HFC csatára ügyesen vette el a labdát az azt kiengedni szándékozó Haraszkótól, majd úgy lőtte be a rövidbe a labdát az ötös sarkából, hogy ott egy labdányi helynél nem volt több. A HFC megérdemelten nyert, és nyolcmeccsesre nyújtotta veretlenségi sorozatát.

További eredmények:
KITE-Szeged-Tisza Volán: 5-1
Szarvas-Jánoshida: 1-2
Gyula-Szabadkígyós: 4-0
Újbuda-Szolnok Spartacus: 5-2

csepelfc.hu

11 hozzászólás “Többet veszítettünk, mint 3 pontot” bejegyzésre

  1. Narancsvírus szerint:

    Ugye ezt nem a Szilárd miatt veszítettük el? Kell, vagy nem kell NBII.??

  2. Princess szerint:

    Gondolkodás nélkül, KELL! Szóval fiúk hajrá van!!! Lépjetek a tettek mezejére!

  3. Manitu szerint:

    Ernő! Te is Németh Szilárd miatt vagy hülye?

  4. vermes szerint:

    Ernő!

    Szerintem Orbán miatt vesztett a csapat. Hogy miért, azt találd ki! Úgy szoktad…

  5. fülöpke szerint:

    Ernő! Csak nehogy újabb ellenállásra mozgósíts!

  6. értetlen szerint:

    Persze Ernő, Szilárd becseréltette magát kapusnak a félidőben, és beengedett két potyát…

  7. Narancsvírus szerint:

    Látom nehéz megérteni? Én a játékosok fejében járó olyan gondolatokra utaltam, amik keringhetnek bennük. Pld: Németh Szilárd támogatja-e a csepeli sportot, támogatja a csepeli labdarúgást, támogatja az NBII-be jutást, stb
    Azt már tudom, hogy az önkormányzatról lesznek elbocsájtások,jönnek a csontvázak. Egyelőre semmi jelét nem látom a változásoknak Csepelen!

  8. ... szerint:

    Ernő, ne próbálj mások fejében lévő gondolatok után kutatni, inkább próbálj meg te magad gondolkozni egy kicsit. De ha lehet, ne úgy, ahogy eddig tetted, agy nélkül.

  9. Narancsvírus szerint:

    Ha úgy gondolkodnék mit te, akkor én is ott nyüzsögnék a hatalom kiszolgálói mellett! Én a szívemre halgatok!

  10. Demeter J. szerint:

    Ernő! Ha meg változásokat látsz majd, akkor meg az lesz a problémád!

  11. vermes szerint:

    Ernő!

    A szívedre hallgatthatsz. Írásaidból ítélve az eszedre bajosan…

Itt lehet hozzászólni !