Temetői nyitvatartás, közlekedés

Csepel.hu

A Csepeli Temető október 29-től november 2-ig 7.00 órától 20.00 óráig tart nyitva. A Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. ezeken a napokon a temetőlátogatók tájékoztatására ügyeletet tart 7.30 és 17.00 között. A BKV Zrt. 2010. október 30-án, október 31-én és november 1-jén (szombaton, vasárnap és hétfőn) 7.30 és 18.00 óra között rendkívüli járatokkal és egyes járatok sűrítésével segíti a temetők látogatóit.

Október utolsó hétvégéjén és november első napjaiban sok százezer ember indul az emlékezés virágaival a budapesti temetőkbe. Többnyire a család, a volt barátok, ismerősök együtt látogatnak el a sírokhoz, de sokan magányosan érkeznek, hogy meggyújtsák az emlékezés mécsesét. A Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. közleménye szerint Halottak napi megemlékezés lesz a Csepeli temetőben november 1-én 16 órakor.

BKV járatsűrítés:

A 36-os Pestszentlőrinc vasútállomás – Csepel Csillagtelep autóbuszjárat október 28-tól 29-éig napközben alapmenetrend szerint, október 30-ától november 1-éig 10 percenként csuklós busszal közlekedik.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, a nagyobb forgalmú köztemetők kiszolgálása érdekében több rendkívüli járatot is forgalomba állít a BKV. Október 28-29-én valamint október 30-ától november 1-jéig az alábbi rendkívüli járattal lehet utazni:

38B (Csepeli temető) Csepel, Szent Imre tér – Hárosi iskola első járat 7.30 utolsó járat 17.30 október 30-ától november 1-éig 5 percenkénti követés a közös szakaszon.

(forrás: BTI Zrt., BKV Zrt.)

csepel.hu

4 hozzászólás “Temetői nyitvatartás, közlekedés” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Mennyire sietnek. Halottak napja november 2.-a kedd.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Narancsvírus szerint:

    Halottak napja Csepelen 2010.

  3. Narancsvírus szerint:

    Vadonatúj videó!! 301-es parcella / Neveket akarok hallani /

  4. Szia aszt szeretnem meg kerdezni hogy Majus elselin nyitva lesz e a temeto szeretnenk meglatokatni Zambo Jimmy muvesz ur sirjat?Es szombaton miert nincse nyitva konyeb lene eljutni szobaton legalab 4 orat ha nem tobet?

Itt lehet hozzászólni !