Szexuális zaklatás: feljelentést tett Németh Mónika

Csepel.info

Szenteczky János, még a Csevak vezérigazgatójaként

Feljelentést tett Németh Mónika, a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. (Csevak) korábbi igazgató-helyettese Szenteczky János MSZP-s polgármester-jelölt állításai miatt. A szexuális zaklatással vádolt polgármester-jelölt úgy próbált a vád alól kibújni, hogy a volt igazgató-helyettest úgy állította be, mint aki munkahelyén, munkaidőben egy másik cégnek is dolgozott.

Németh Mónika szeptember 23-án írt levelet a csepeli választókhoz. Ebben leírta, hogyan zaklatta őt a munkahelyén szexuális közeledésével Szenteczky János, a csepeli MSZP polgármester-jelöltje. Mint arról a Csepel.info is beszámolt, a munkahelyi zaklatást annak ellenére sem vizsgálták ki, hogy Németh Mónika panaszával Tóth Mihály polgármesterhez fordult.

Németh Mónika levele a csepeli választókhoz

A Csepel.info tette először közzé Németh Mónika levelét, mely szerint 2010. március 3-án, szexuális zaklatásra hivatkozva mondott le a Csevak igazgató-helyettesi munkaköréből. Tóth Mihály először március 5-én kelt válaszában ígéretet tett arra, hogy “a bejelentésben érintett kérdéseket a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően eljárva kivizsgáltatom”. A polgármester 2010. március 25-i, második válaszlevelében viszont már azt közölte a korábbi igazgató-helyettessel, hogy “Szenteczky János vezérigazgató úr írásban tájékoztatott arról, hogy jogszerűtlennek tartja rendkívüli felmondását, a megjelölt indokot pedig valótlannak, és ezért azt visszautasította.” A levél alapján a szexuális zaklatást nem vizsgálhatták ki, és Tóth Mihály polgármester az ügyet Szenteczky János írásbeli válaszával lezártnak tekintette.

Németh Mónika a Csepel.info cikke után a Napi Ásznak is megerősítette, hogy Szenteczky János, a csepeli MSZP polgármester-jelöltje szexuálisan zaklatta őt a munkahelyén: “Kezdetben is zavaró volt számomra a vezérigazgató viselkedése, de reméltem, hogy rövid időn belül véget ér. Próbáltam leszerelni, kitérni előle. Megpróbáltam diszkréten kezelni az ügyet, ezért fordultam levélben a polgármester úrhoz, Tóth Mihályhoz, és nem a rendőrséghez. Bíztam a polgármester úr korrekt eljárásában, hogy kivizsgáltatja a bejelentésemet, de nem így történt” – hangsúlyozta.

Nem sokkal ez után a csepeli MSZP kampányblogján jelent meg az a levél, melyet valószínűleg Szenteczky János Tóth Mihály első levelére válaszolva írhatott meg még 2008. március 20-án. Vélhetően az alapján tette félre Tóth Mihály polgármester a további vizsgálatot, és elfogadta el Szenteczky írásbeli válaszát, hogy semmi nem igaz a munkahelyi zaklatásból.

Szenteczky János Tóth Mihálynak írt levele:

Ezt a levelet akkor Németh Mónikának nem továbbították, azt csak most olvashatta, melyből a lapunk által megkapott dokumentumok alapján Németh Mónika és Mile Zoltán is rendőrségi feljelentést tett  szeptember 30-án rágalmazás és jó hírnév megsértése címén.

Németh Mónika feljelentése:

Németh Mónika és Mile Zoltán a rendőrségi feljelentésükben hangsúlyozzák: a levél elolvasása után felháborodtak, hiszen az ott leírtak nem feleltek meg a valóságnak, ráadásul rágalmazó jellegűek is. “A levélnek annyi a valóságtartalma, hogy én valóban álltam a Csevak alkalmazásában, onnan rendkívüli felmondással távoztam 2008 március elején. (…) A cikk elején szereplő szexuális zaklatás valóban megtörtént, amit én akkoriban jeleztem a polgármester úrnak, aki részben kivizsgálta az ügyet. Én ennek hatására adtam be a felmondásom. Ami miatt most megteszem a rágalmazás miatti feljelentést, az az, hogy a cikk további része teljes valótlanságokat állít rólam, és a munkavégzésemről.”

Csepel.info

89 hozzászólás “Szexuális zaklatás: feljelentést tett Németh Mónika” bejegyzésre

  1. Királyerdei szerint:

    Mindjárt jönnek a bolsevikok vonyítani a feljelentés miatt.
    Amíg nem volt,az volt a bajuk,most megvan,akkor ez lesz a bajuk. 🙂

  2. Jeniszej szerint:

    ))))))))))))))))))))) 😀 (((((((((((((((((((((

  3. grün szerint:

    irályerdei!
    “Amíg nem volt,az volt a bajuk,most megvan,akkor ez lesz a bajuk”
    Ha zaklatják az a baja, ha nem akkor az?
    Ne menjünk bele a női lélek rejtelmeibe!!!

  4. " ?! " szerint:

    Tisztelt vitára éhes Szenteczky János és Borka-Szász Tamás!

    A Csepp Tv-ben megtartandó nyilvános vitára hívom Önöket a választási kampányba ismerté vált hazugságaik megvitatása céljából!

    A választópolgárok tájékoztatását szolgáló vita az alábbi kérdések tisztázására irányulna:

    1.) Miért nincs számon kérhető önkormányzati választási programja a csepeli MSZP szervezetnek?

    2.) Borka-Szász Tamás miért hazudta azt a Csepp Tv által leadott kampányfilmben, hogy az északi bevételből az új önkormányzat rendelkezésére áll közel 5 milliárd Ft, miközben a hivatalos polgármesteri jelentés szerint már június 30-án is csak 3,9 milliárd Ft feladatokkal lekötött pénz volt az önkormányzat számláján, és nyilvánvaló, hogy az elmúlt 3 hónapban történt kifizetések miatt az átadáskor már a 3,9 milliárd Ft-nál is kevesebb lesz a pénzmaradvány ?

    3.) Szenteczky János miért hazudta azt a kampány füzetében, hogy „Az észak-csepeli területekért kapott mintegy 9 milliárd forintból még rendelkezésre álló közel 5 milliárd forintból a fejlesztéseket a jövőben úgy fogjuk végrehajtani, hogy maradjon forrás a kerület költségvetési hiányának a csökkentésére is”, miközben a polgármesteri jelentésből tudhatta, hogy már június 30-án is csak 3,9 milliárd Ft volt az önkormányzat számláján, de az az összeg is feladatokkal lekötve, ezért abból a pénzből nem lehet sem a következő ciklus fejlesztési feladatait finanszírozni, sem a költségvetési hiányt csökkenteni?

    4.) Szenteczky János adjon választ arra, hogy miből kívánja finanszírozni a kampányfüzetében felsorolt kívánsággyűjteményt?
    Figyelembe véve azt, hogy az új önkormányzat lényegében üres kasszát, és több mint 7 milliárd Ft (azaz: 7 ezer millió Ft) adósságot fog átvenni a régi MSZP-s önkormányzati garnitúrától.

    Ha hiányzik Önökből a kellő merészség a nyilvános vitához, akkor jobban teszik, ha sürgősen visszalépnek a jelöltségtől, mert olyan emberek nem valók a választók képviseletére akik az ilyen súlyos hazugságaik tisztázása érdekében nem mernek a nyilvánosság elé állni.

    Felhívásomat azzal zárom, hogy hordják magukkal a bátorságukat és merjenek igent mondani a vitára, mert csúnya dolog lenne arra hivatkozva megfutamodni, hogy otthon felejtették a bátorságukat!

  5. Ditte szerint:

    Mónika lépése helyes. Csak így maradhat hiteles, ha visszautasítja a vádakat.
    Milyen érdekes, ő is mondott valamit, Szenteczky is. Tóth Mihály csak Szenteczkynek hitt.
    Viszont, ha elhitte Szenteczky vádjait, lépnie kellett volna Mónikával szemben. Akkor miért nem tette?

  6. Splash szerint:

    Az egyik MSZPs elnökségi tag (S-K Dávid) meg az IRM államtitkárának a szeretője volt… Wazze!!!! Milyenmááá!

    Állítólag az elnökség is foglalkozott a problémával.

    A W. Viktoria pedig a saját nemléshez is vonzódik (állítólag).

    Sokszínü a PÁRT!

  7. Ditte szerint:

    Splash, te nagyon bennfentes vagy, te is behatóan ismered a pártot?

  8. Splash szerint:

    Ismertem, 3 éve tavoztam. Gyomrom forgott az erkölcsi fertőtől…

  9. admin szerint:

    Arra kérjük a fórumozóinkat, hogy lehetőleg kerüljék a durva kijelentéseket.

  10. szigetország szerint:

    Szenteckynek felelnie kell!
    Jó lenne már értesülni róla, hogy az ügyészség gyanúsítotti kihallgatásra idézte be.

  11. zed szerint:

    A feljelentés joga bárkit megillető jogosultság. Németh úrhölgy élt e törvényes jogával. A nyilvánosság bevonásával sem lenne problémám, ha nem 3 nappal a választások előtt lennénk. Így azonban összhatásként kikristályosodott előttem, hogy N. M. célpontja valójában nem Szenteczky, hanem a csepeli MSZP, és az is világossá vált, hogy szinte biztosan a Fidesz aljas cselszövése áll a háttérben. Maradt még a frakciópénzből Németh úr, vagy már sikerült teljesen “felélni”??!

  12. Manitu szerint:

    A szexre is mindenkinek joga van DE NEM KÖTELESSÉG.

    ÉS EZT SZENTECZKYNEK IS MEG KELL TANULNIA!!!!

    Most itt csak apró beűsen teszem hozzá, de a közpénzt is meg kellene becsülni, mert 7,3 milliárd forint veszteség öt év alatt több mint elég volt.

  13. Menyhért Péter szerint:

    Kedves zed!

    Te valami nagyon nagy tévedésben vagy! A választások,és a kampány nem indokolhatja köztörvényes bűnök elhallgatását -SŐT!
    A kulturált demokráciákban teljesen természetes, hogy az embereknek-választóknak ALAPVETŐ JOGA, HOGY A JELÖLTEK ERKÖLCSI, EMBERI MIVOLTÁRÓL IS INFORMÁCIÓT KAPJANAK!

    Valami iszonyatosan torz értékrend az, amikor pl. az újbudai polgármester is fel van háborodva azon, hogy az ügyészség gyanúsítottként akarja kihallgatni!
    A mi misinknek is tudnia kellett volna, hogy a szexuális zaklatás bűncselekmény, melynek felderítésére a rendőrség jogosult, nem pedig a vádlott nyilatkozik róla!

    Kedves politikusok!

    Legyetek szívesek megtanulni végre, hogy azok az idők, amikor a főelvtárs elsikálta a bűneiteket, és tisztára mosták a szennyeseteket, már kezdenek elmúlni!!!

    Üdv menyus

  14. Felix szerint:

    Kedves “demokraták”!
    A feljelentés még a gyanúsitás fogalmát sem meriti ki.
    Ti ennek ellenére már az itéletet is meghoztátok.
    Ti lennétek a dicstelen multat felölmúló jövő?
    Szegény csepeliek nincs senki aki méltó lenne a kerület vezetésére.
    Lehet, hogy nincs is választásotok?
    Csepel maga lenne a szeny?
    Ezen a forumon mindenki ezt akarja bizonyítani.
    Grarulálok a szinvonalhoz.
    Én nem tudok helyesen irni, csak gondolkodni, ha értitek még e szó jelentését.

  15. Menyhért Péter szerint:

    Kedves Felix!
    Olyan állításokat fogalmazol meg, amelyeknek nincsen valóságalapja.
    Azt írtad: “Ti ennek ellenére már az itéletet is meghoztátok.”
    Lehet, hogy csak én nem tanultam meg olvasni, de honnan veszed ezt?
    Ez a cikk egy személy zaklatásáról,, és a rendőrségi feljelentésről szól, korrektül dokumentáltan.
    Sem gyanusítást, sem ítéletet nem tartalmaz.
    Tudom, hogy sokakban él a diktatúra emléke, amikor a sorok között olvasott az ember, de az az idő már elmúlt!
    Én például kikérem magamnak, ha valaki mást akar belemagyaráznii az írásaimba, mint amit azok jelentenek!
    Fogd fel végre, hogy 2010 szeptemberében élsz Magyarországon, ahol azért nagyjából demokrácia van!
    Felejtsd el a sorok közt olvasást, és lásd meg azt, ami valóban le van írva – ha érted a szavaim, jelentését.
    Ne rettegj tovább, mert nem érdemes.
    Üdv menyus

  16. Menyhért Péter szerint:

    Kedves Felix!

    Olyan állításokat fogalmazol meg, amelyeknek nincsen valóságalapja.

    Azt írtad: “Ti ennek ellenére már az itéletet is meghoztátok.”
    Lehet, hogy csak én nem tanultam meg olvasni, de honnan veszed ezt?

    Ez a cikk egy személy zaklatásáról, és a rendőrségi feljelentésről szól, korrektül dokumentáltan.
    Sem gyanusítást, sem ítéletet nem tartalmaz.

    Tudom, hogy sokakban él a diktatúra emléke, amikor a sorok között olvasott az ember, de az az idő már elmúlt!

    Én például kikérem magamnak, ha valaki mást akar belemagyaráznii az írásaimba, mint amit azok jelentenek!

    Fogd fel végre, hogy 2010 szeptemberében élsz Magyarországon, ahol azért nagyjából demokrácia van!

    Felejtsd el a sorok közt olvasást, és lásd meg azt, ami valóban le van írva – ha érted a szavaim, jelentését.
    Ne rettegj tovább, mert nem érdemes.

    Üdv menyus

  17. Gordon szerint:

    Hajrá Mónika!

  18. zed szerint:

    Menyuska!
    Felvilágosítanálak, hogy szexuális zaklatás nevű bűncselekmény nem szerepel a Btk.-ban, és 2008 végéig a zaklatás fogalmát nem ismerte a magyar büntetőjog. A polgármester úr tehát a helyén kezelte az ügyet. Megjegyzem mellesleg, a jó hírnév megsértése polgári jogi kategória, legfeljebb a becsületsértés fért volna még el a feljelentésben.

  19. Vica szerint:

    Már ne is haragudjatok, de ez enyhén szólva gyomorforgató. Aki egy kicsit is át akarja látni a helyzetet, annak számára nyilvánvaló, hogy választások előtti lejárató kampányba csatlakozott ez a hölgyike. Lássuk már be, hogy itt nem egy szerencsétlen gyönge nő, hanem a CSEVAK egyik igazgatóhelyettese tett feljelentést egy olyan váddal, amivel bármelyik nő megrágalmazhat bármelyik férfit. “Szegény gyönge nő!” Francokat!
    Szerintem egyszerűen látja – mert valószínűleg van annyi esze -, hogy a FIDESZ oldalán nagyobb esélyei lehetnek ezek után az érvényesülésre, és ezzel akarja benyalni magát egy jövőbeni jó kis pozíció megszerzéséért. Féltette a rokonát az elbocsátástól? Akkor még jó pozícióban volt, ha valóban akarta volna, bizonyára el tudta volna helyezni valahol a kedves rokont.

    Ne együnk már meg minden maszlagot elsőre, mert gyomorrontásunk lesz tőle. Az enyémet már így is elcsapta…

    Igen Tisztelt Mónika (Luinski)!

    A cikket olvasva nekem igencsak bűzlik valami “Dániában”. Valóban választások vannak, mint elmondtad a riporternek… Nem riadsz vissza önmagad lejáratásától sem azért, hogy tönkre tedd régi főnöködet? Női megérzés, de szerintem mint igazgató helyettes, nem lehettél Te olyan kis anyámasszony katonája, akit csak úgy zaklathat a főnöke. Ha már tényleg zaklatott volna, miért nem nyomtad képen legalább egyszer? Úgyis föl akartál mondani. Vagy netán fájt a feneked a főnököd székére, amit nem sikerült megkaparintani, és besértődtél miatta? Esetleg azért tetted “közkinccsé” ezt a szemetet, mert részt akarsz venni a sárdobálásban?

    Micsoda főnök lehettél egy ekkora cég élén? Igazgató helyettes voltál, ugye? Hogy tudtál vezetőként dolgozni, ha nem tudtál leépíteni egy “nyomulós pasit”? Egyébként pedig láttam egy régi szórólapon Szenteczkyt a családjával. Igen szimpatikus, csinos kis felesége és aranyos kisfia van. Neked van családod? Lehet, hogy nem is Ő nyomult, hanem egészen más történt?

    Láttam az MSZP-s Németh Szilárdot lejárató prospektust. Gusztustalan, amint az MSZP képes volt kampányfogás címén beszennyezni a kerület postaládáit a mocskával. Te mivel vagy különb ennél a társaságnál? Nem szégyenled magad???

  20. bavaria szerint:

    A fidesz fizetett szex munkása most jelent fel?! két évig mit csinált? duzzogott ?!
    Ugyan már?!
    Ha valóban úgy történt ahogy állítja akkor az két évvel ezelött rendőrségi ügy lett volna
    Mindenki tudja , hogy a szeretősdihez két fél kell.
    Csak az a kérdés ki sértődik elöször és ki akarja zsarolni a másikat.

    Tényleg a fidesznél már a jobbik is jobb . de mindenképp becsületesebb.

  21. grün szerint:

    Kovács Erzsike azt üzeni annak aki tegnap Őt a kiserdőnél megerőszakolta, nem haragszik, nem tesz feljelentést, de ma is arra megy haza!!!

  22. Vica szerint:

    Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy amennyiben ez a nőszemély a FIDESZ oldalán villog ezentúl, és elnyer ezzel a jelentgetésével egy zsíros pozíciót, az egyrészt csöppet sem vet majd jó fényt a FIDESZ-re, másrészt pedig ki tudja, hogy a következő választási kampánynál ki látszik majd erősebbnek. A FIDESZ-ben is van jó néhány férfi, akit majd megrágalmazhat, ha pedig a hölgyeket is szereti, hát Ők is veszélyben lehetnek a jövőben…

    No, csak óvatosan, kit pátyolgatunk, mert a sakál egyszer csak hátat fordíthat.

  23. Manitu szerint:

    Ha egy nő ezen átesik, hosszú időn keresztül hordozza ennek a terhét. Életszerű, ha figyelmezteti a választókat, ahogy azt Németh Mónika tette.

    Ha viszont valakinek nincs oka erre, nem tesz ilyet.

    Itt a kettő közül az előbbi történt, és pár volt Csevak dolgozónak meg párttagnak köszönhetően elég jól láthattuk, hogy a Csevakben sajnos ez volt a gyakorlat.

    Az ilyen ember ne legyen polgármester, az ilyen takarodjon a közéletből bandájával együtt!

  24. Vica szerint:

    Kedves Manitu!

    Ezek szerint Te nő vagy, hogy ilyen pontosan tudod, mit érez egy nő ilyenkor?
    A rendszerváltás után néhány évvel titkárnőként dolgoztam egy régi kollégám új cégénél. Ha egy munkába bele kezdek, nem szoktam abbahagyni addig, amíg nem fejezem be. Nem szerettem otthon lenni, nem volt családom, nem esett hát ki a ceruza a kezemből a ceruza a munkaidő végén. A főnököm, aki egyébként jó haverom is volt, egy alkalommal martinival és két pohárral állított be késő délután az irodába, amikor már egyedül voltam. Aztán el kezdett próbálkozni… Az addigi tegeződés helyett lemagáztam, főnök úrnak szólítottam, és azt mondtam, hogy tisztességes embernek ismertem idáig, nem szeretnék csalódni benne. Fogtam a cók-mókomat, és faképnél hagytam. Másnap írásban elküldtem az azonnali hatályú felmondásomat. Senkinek sem magyarázkodtam, senkit sem jelentgettem, és halovány lila dunsztom nem volt arról, hol fogok dolgozni utána.

    Tény, hogy emlékszem még az esetre, de egyáltalán nem érzem nyomasztó tehernek. Hidd el, ha valaki meg akar oldani egy helyzetet, akkor megoldja. Én nem voltam igazgató helyettes, csak egy kis titkárnő. Nem volt kapcsolatrendszerem, de ha komolyabbra fordult volna a dolog, tuti, hogy úgy t…ön rúgtam volna, hogy elment volna a kedve a folytatástól. Szóval szerintem nem kell sajnálni a “szerencsétlen zaklatott” hölgyet. Sőt! Jó lesz elkerülni, mert ki tudja? Lehet, hogy holnap épp Te leszel a zaklató. A családod bizonyára nem örülne ennek, az emberek megvetnének, tök mindegy, hogy van-e valóságalapja a dolognak, vagy sem. Tudod, nem zörög a haraszt… Hidd el, az ilyen embernek semmi és senki sem szent. Óvakodj hát tőle.

  25. Felix szerint:

    Kedves Menyus.
    Előljáróban csak annyit.
    Nem félek semmitől.
    Soha nem éltem a politikából és nem is fogok, annak ellenére, hogy élég sokat politizáltam és különböző tisztségeget is betöltöttem.
    Mindig igyekeztem a munkás emberek érdekeit képviselni.
    A pártból való kilépesem /a tisztújitó taggyülésen/ is egyfalyta demokrácia felfogás alapján történt.
    Ennek ellenére fontosnak tartom, hogy Szenteckit senki ne kezelje szekszmániás tolvajként addig, amig a dolgok nincsenek bizonyítva.
    Ezen a forumon nem, hogy tényként kezelitek a vádakat, de egyes “jól” tályékozottak már listát is összeállitanak azokról akik a nemi vágy áldozatául estek.
    Az embernek az az érzése támad, hogy egyes kommentelő mamája csak azért matadt ki a felsorolásból mert védeni kell a saját tányért.
    Félreértés ne legyen, nem Szentecki Jánost védem annak ellenére, hogy megválasztásával annó nem értettem egyet.
    Nem azon okok miatt amit ezen a forumon olvasni lehet.
    Amit a sorok közötti olvasásról irsz, azt egyszerüen nem is értem.
    Ha valaki vagy valakik egy vádat vagy vádakat tényként kezelnek akkor azok már meghozták az itéletet és ti ezt teszitek folyamatosan.
    Továbbra is fenn tartom azt a véleményemet, hogy Csepel ma nem tud felmutatni olyan személyiséget aki méltó vagy alkalmas lenne Csepel vezetésére.
    Szerintem az lett volna minden demokrata feladató, hogy a kerület lakoi érdekében találjanak ilyen embert.
    A pártok oltárán áldozzátok fel Csepelt és a csepelieket.
    Kár itt egymást fikáznotok, inkább irjátok ki a Csepel eleje és vége táblára, hogy demokraták kerestettnek.
    Üdvözlettel egy volt csepeli és egy volt MSZP.-s.

  26. zed szerint:

    Mile úr is megtette a feljelentését, ezért próbáljuk meg kiegészíteni a Szenteczky levelében kisatírozott részeket!

    “Németh Mónika igazgatóhelyettes felügyelete alá tartozott minden olyan feladat végrehajtása, illetve felügyelete, ami panelfelújítással, többlakásos lakóépületek korszerűsítésével kapcsolatban a Csevak Zrt.-nél, illetve a Polgármesteri Hivatalnál felmerülhetett. Ebben a minőségében a Csevak Zrt. megbízásából és finanszírozásából számos szakmai konferencián vett részt, illetve épített ki szakmai kapcsolatokat. Így találkozott 2007 őszén 2007 őszén {Mile Zoltánnal}, az {Opifex} Mérnök Szövetkezet vállalkozási igazgatójával is. /vezető tisztségviselők: Mile Márk, Mile Diána -zed/ {Mile úr} egyébként Önnél is bejelentkezett, mint panelfelújítási programban érdekelt vállalkozó és az Ön személyes támogatását kérte.

    2007 végén Németh Mónika több alkalommal is részt vett olyan belföldi és külföldi szakmai fórumon, ami ugyan panelprogrammal volt kapcsolatos, de azt mégsem a Csevak Zrt. megbízásából, hanem saját idejéből, szabadsága terhére, {Mile Zoltánnal} közösen tette. Decemberben Németh Mónika személyes beszélgetések során arról érdeklődött személyi asszisztensénél, ……………. , hogy mennyire elégedett a Csevak Zrt.-nél lévő munkájával, illetve nem menne el dolgozni vele egy másik irodába, ahol hasonló feladatokat kell ellátnia?! Ezzel kapcsolatban ………………. még egy vacsorameghíváson is részt vett, amire először december 30-án került volna sor, majd mégis január első hetében történt meg. Ezen a vacsorán Németh Mónikán kívül {Mile Zoltán} is részt vett, ahol ……………… egyértelmű felkérést kapott arra, hogy a Csevak-os munkaviszonya fenntartása mellett, anyagi ellenszolgáltatásért dolgozzon nekik Németh Mónika irányítása mellett. Ezt a kolléganő visszautasította és mindezen tényről később (2008. január 15-e után) szóban engem tájékoztatott.

    2007 végén {Mile Zoltán} személyes megbeszélést kezdeményezett arra hivatkozva, hogy a panelprogrammal kapcsolatban egyeztessünk. Ezen a megbeszélésen részt vett Németh Mónika is. A megbeszélés azonban kizárólag személyes témákat érintett, ami során {Mile úr} számos sértő megjegyzés kíséretében jelezte, hogy a mi munkánkat, így Németh Mónika vagyonkezelőnél végzett munkáját “semmibe nézi” és mindent el fog követni, hogy az Ő munkaviszonya nálunk megszűnjön. Számomra máig is felfoghatatlan módon azt is elmondta, hogy elfogadhatatlannak tartja, hogy Németh Mónika kötetlen munkaidőben (akár késő délutáni vagy hétvégi órákon) dolgozzon, sőt azt is, hogy ilyen alkalmakkor mobiltelefonon is felhívják! Én egyrészt jeleztem, hogy ennek megítélése nem az Ő dolga, és nem vagyok hajlandó figyelembe venni az észrevételeit, másrészt világossá vált számomra, hogy {Mile Zoltánt} és Németh Mónikát nem csak szakmai kapcsolat köti össze…

    2008. első munkahetében a Csepel Újság aktuális számát kézbe véve találkoztam egy olyan írással, amit Németh Mónika készített elő és a Csevak Zrt. megbízásából jelent meg az újságban. Ebben az írásban “bújtatott” reklámként nem csak az {Opifex} Mérnök Szövetkezet neve, hanem {Mile Zoltán} is megemlítésre kerül. A cikk velem nem volt egyeztetve (…)”

  27. " ?! " szerint:

    bavaria írta 07:38-kor:
    A fidesz fizetett szex munkása most jelent fel?! két évig mit csinált? duzzogott ?!
    Ugyan már?!
    Ha valóban úgy történt ahogy állítja akkor az két évvel ezelött rendőrségi ügy lett volna

    Bajor, Te hülye fizetett mszp-s seggnyaló!
    Emlékeztetlek, hogy akkor még nem volt Btk. szerinti bűntett a zaklatás.
    Ezen kívül Csepelen, ahol működött a Tóth-Szenteczky-Császár fejű vörös maffia, csak saját magának okozott volna kárt azzal ha a rendőrséghez fordult volna.
    Ezt Te is tudod, csak másokat akarsz hülyíteni, mert jellemtelen szoci agitátor vagy, ezért azt ajánlom, hogy menj vissza a CSIP-re és ott böfögj!

    ———————————-

    Vica írta 08:04-kor:
    A főnököm, aki egyébként jó haverom is volt, egy alkalommal martinival és két pohárral állított be késő délután az irodába, amikor már egyedül voltam. Aztán el kezdett próbálkozni… Fogtam a cók-mókomat, és faképnél hagytam. Másnap írásban elküldtem az azonnali hatályú felmondásomat.
    Tény, hogy emlékszem még az esetre, de egyáltalán nem érzem nyomasztó tehernek.

    Vica,Te vörös-harisnya!

    Szerinted rendjén van az ha egy nő állása attól függ, hogy lefekszik-e a főnökkel, vagy nem?
    Ha Szenteczky helyett Németh Szilárdról lenne szó, akkor egészen más lenne a véleményed, ezért jobb ha nem írogatsz hülyeséget!

  28. " ?! " szerint:

    VISSZASZÁMLÁLÁS:

    Csepeli mszp-sek!

    Már csak 58 órátok van ebből az 1.461 napos ciklusból az urnazárásig.

    Annak ellenére, hogy az ígéreteitek teljesítésére akkor sincs remény ha csodát tesztek, emlékeztetőként mégis felsorolom, hogy mit nem teljesítettetek:

    1.) Csepel északi részén új városrész épül.
    (Az új városrész építése érdekében a mai napig egyetlen kapavágásra nem került sor. Csak egymásnak ellentmondó fejlesztési koncepciók készíttetésére pazaroltátok a közpénzeket.)

    2.) 2010-ig elkészítjük a csepeli gerincutat.
    (A gerincút megépítését 1994 óta mind a négy választás előtt megígértétek, de a mai napig egyetlen méter hosszban sem készült el a gerincút, és közelmúltban kampányfogásként elkezdet munkálatok is csak a gerincút első felének a megépítése címén lettek elindítva.
    Az eddigihez hasonló hatékonyságotok esetén, a gerincút második felének a megépítésére, a megígért 2010-es határidővel szemben, kb. 2030-ban számíthatunk.)

    3.) Megépítjük a városközpontot tehermentesítő teherforgalmi elkerülő utat.
    (Ezzel kapcsolatban is csak a közpénzből végeztetett többszöri tervezésig jutottatok el, de egyetlen méter utat nem építettetek meg, annak ellenére, hogy az északi terület bevételéből erre a célra több mint 700 millió Ft-ot elköltöttetek.)

    4.) Megépítjük a Corvin csomópont kétszintes kereszteződését.
    (A gerincút részeként 1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de a mai napig ennek a tervezése sem fejeződött be.)

    5.) 2007-ben elkészül és megnyílik a Csepeli strand területén a fedett uszoda.
    (Ezzel kapcsolatban is sikerült tanulmánytervekre közpénzből elköltenetek egy csomó pénzt, de jelenleg már a terveitek között sem szerepel az ígéret teljesítése.)

    6.) Meghosszabbítjuk a Hollandi utat.
    (Ezt az ígéretet sem teljesítettétek, mert a teljesítést az ígéret megtételekor sem gondoltátok komolyan.)

    7.) Áthelyezzük a Szent Imre téri buszpályaudvart.
    (A teljesítési szándék igazolásaként erre vonatkozó szakvéleményekért is elköltöttetek egy csomó közpénzt, de az érdemi megvalósításhoz hozzá sem kezdtetek.)

    8.) Előkészítjük Csepel-Háros belterületbe vonását.
    (1994 óta ezt is minden választáskor megígértétek, de miközben a lázas tevékenység látszatát keltve, közpénzből több százezer Ft ráfordítással 5 vagy 6 soha fel nem használt rendezési tervet és szabályozási tervet készíttettetek, a terület belterületbe vonását az elmúlt 16 évben hivatalosan soha nem kezdeményeztétek.)

    9.) 2010-ig befejezzük a kerület teljes csatornázását.
    (Ezt a 2006-os választás előtt tutira ígértétek, de Tóth Mihály polgármesternek csak a Központi Szennyvíztisztító 2010. júliusi átadásakor jutott eszébe, hogy az ígéret teljesítéséhez eddig még hozzá sem kezdtetek.)

    10.) Majdnem valamennyi utcát szilárd burkolattal látjuk el.
    (Az ígéret ellenére jelenleg Csepelen kb. 60 km földút van.
    Ilyenre a környező vidéki településeken sincs példa.)

    11.) A Királyerdőben, a Szent István úton bevásárló központ épül.
    (Annak ellenére, hogy ez Tóth Mihály polgármesternek a személyes választási ígéreteit tartalmazó programban is szerepelt, a mai napig nem lehet megtalálni ezt a bevásárló központot. Talán csak nem azért, mert az ígéret ellenére nem épült meg?)

    A fenti 2006-os választási ígéretek mellett, ne feledkezzetek el az alábbi nem teljesített, de 2006-ban már meg sem ígért 2002-es választási ígéreteiteknek a teljesítéséről sem!

    1.) Az északi terület eladásából származó bevételeket Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítjuk.
    (Mi akadályozott meg benneteket abban, hogy a bevételt Királyerdő, Csillagtelep, Ófalu és Háros fejlesztésére fordítsátok, ha ezek a bevételek állítólag meg vannak?)

    2.) Csepel körzeti megbízotti rendszerét két csepeli rendőrőrs létrehozásával bővítjük.
    ( 8 év állt rendelkezésetekre az ígéret teljesítésére, de a mai napig teljesítésre irányuló szándékot sem tapasztalhattunk.)

    3.) Kezdeményezzük a csepeli Weisz Manfréd kórház korszerűsítését és fejlesztését.
    (Ezzel az ígérettel szemben a kórházat elfekvő intézménnyé alakítottátok, és a csepeli lakosság más kerületek kórházainak a nemkívánatos és kiszolgáltatott betegeivé vált.)

    4.) Kezdeményezzük, hogy törvény mondja ki a lakhatáshoz való jogot, továbbá azt, hogy az állam biztosítsa az első lakáshoz való jutás elérhető feltételeit.
    (Az ígéret ellenére semmiféle kezdeményezés nem történt, pedig az önkormányzat ez irányú kezdeményezését segíthette volna az mszp-s miniszterelnökök csicskásaiként sündörgő két csepeli országgyűlési képviselő, Podolák György és dr. Avarkeszi Dezső is.)

    Megjegyzés:
    A jelentéktelen apróbb nem teljesített, és csak részben teljesített 2002-es és 2006-os választási ígéreteitek teljesítésének a számonkérésétől most is eltekintek, ezért azokat nem soroltam fel.

    Csepeli mszp-sek!

    Hazudozás és mellébeszélés helyett most már vereségre való lelki felkészüléssel foglalkozzatok.

    Nyugodjatok bele, hogy az elmúlt 16 évben nyújtott teljesítményetekkel a választást nem nyerhetitek meg, ezért ne hőbörögjetek tovább, hanem Gyurcsány mondását megfogadva “fogjátok be a szátokat”!

    58 óra múlva megkapjátok a megérdemelt jutalmatokat és mentek a levesbe, vagy más meleg helyre.

    Akiknek pedig nem tetszik a helyzet, azoknak a figyelmébe ajánlom Gyurcsánynak azt az ide illő tanácsát, hogy “el lehet innen menni”!

  29. " ?! " szerint:

    A Csepp Tv-ben megtartandó nyilvános vitára hívom Szenteczky Jánost és Borka-Szász Tamást a kampányba ismerté vált hazugságaik megvitatása céljából!!

    A választópolgárok tájékoztatását szolgáló vita az alábbi kérdések tisztázására irányulna:

    1.) Miért nincs számon kérhető önkormányzati választási programja a csepeli MSZP szervezetnek?

    2.) Borka-Szász Tamás miért hazudta azt a Csepp Tv által leadott kampányfilmben, hogy az északi bevételből az új önkormányzat rendelkezésére áll közel 5 milliárd Ft, miközben a hivatalos polgármesteri jelentés szerint már június 30-án is csak 3,9 milliárd Ft feladatokkal lekötött pénz volt az önkormányzat számláján, és nyilvánvaló, hogy az elmúlt 3 hónapban történt kifizetések miatt az átadáskor már a 3,9 milliárd Ft-nál is kevesebb lesz a pénzmaradvány ?

    3.) Szenteczky János miért hazudta azt a kampány füzetében, hogy „Az észak-csepeli területekért kapott mintegy 9 milliárd forintból még rendelkezésre álló közel 5 milliárd forintból a fejlesztéseket a jövőben úgy fogjuk végrehajtani, hogy maradjon forrás a kerület költségvetési hiányának a csökkentésére is”, miközben a polgármesteri jelentésből tudhatta, hogy már június 30-án is csak 3,9 milliárd Ft volt az önkormányzat számláján, de az az összeg is feladatokkal lekötve, ezért abból a pénzből nem lehet sem a következő ciklus fejlesztési feladatait finanszírozni, sem a költségvetési hiányt csökkenteni?

    4.) Szenteczky János adjon választ arra, hogy miből kívánja finanszírozni a kampányfüzetében felsorolt kívánsággyűjteményt?
    Figyelembe véve azt, hogy az új önkormányzat lényegében üres kasszát, és több mint 7 milliárd Ft (azaz: 7 ezer millió Ft) adósságot fog átvenni a régi MSZP-s önkormányzati garnitúrától.

    Ha hiányzik Önökből a kellő merészség a nyilvános vitához, akkor jobban teszik, ha sürgősen visszalépnek a jelöltségtől, mert olyan emberek nem valók a választók képviseletére akik az ilyen súlyos hazugságaik tisztázása érdekében nem mernek a nyilvánosság elé állni.

    Felhívásomat azzal zárom, hogy hordják magukkal a bátorságukat és merjenek igent mondani a vitára, mert csúnya dolog lenne arra hivatkozva megfutamodni, hogy otthon felejtették a bátorságukat!

    Ha nem hajlandók a nyilvánosság elé állni a hazugságaik megvitatása céljából, akkor nem egyebek, mint közéleti szereplésre alkalmatlan gyáva hazudozó gazemberek.

  30. Felix szerint:

    Kedves “!?”.
    Nekem tetszik a vitára való kihivásod, csak azt gondolom, hogy ezzel a névvel komolytalan a dolog.
    Te nem igy gondolod?

  31. grün szerint:

    “?!”!
    “nyilvános vitára hívom Szenteczky Jánost és Borka-Szász Tamást a kampányba ismerté vált hazugságaik megvitatása céljából!!”
    Hétfőn készséggel állnak rendelkezésedre!

  32. ... szerint:

    hétfőn nem fognak ráérni, mert előzetesben lesznek.

  33. Felix szerint:


    Ahogy a FIDESZ demokrácia felfogását ismerem, akár igazad is lehet.
    Csak halkan sugom, hogy ha igazad lessz, akkor veled együtt senki sincs biztonságban hétfőtől.

  34. TI szerint:

    ……szerint! Remélem látó vagy!
    Egyébként vörös dzsekis urak(?) – élükön Szenteczky állt – ma reggel népszavát osztogattak a HÉV végállomásánál.

  35. Manitu szerint:

    Tudod Félix, Sárosi, Deme, Gulyás, Szenteczky mellett könnyen elképzelhető, hogy még sokkal többen vagytok, akik nyakig sz@rosak különböző ügyletekben. Meg is értem, hogy be vagy rendesen sz@rva.

  36. csepeli szerint:

    Nono, nem lehet minden valótlanság, amit Szenteczky írt abban a levélben. Van ugyanis egy ellenőrizhető pontja. Az, hogy a Csepel Újság 2008. évi 1. számában megjelent egy cikk a Csevak megbízásából, ami az Opifexet és Mile Zoltánt reklámozta ingyen, közpénzen. Meg lehet nézni:
    http://www.csepel.hu/static/e-dok/file%5C/CSEPEL_UJSAG/ARCHIVUM/2008/2008-01-04-01.pdf

    Ott van a cikk a 8. oldalon, “Panelfelújítás” címmel.

    Ez a rész kétségkívül igaz tehát Szenteczky levelében. És ez alátámasztja a többit is. Itt biza Mónika alighanem sáros!

    Persze most Mónika feljelentést tesz, persze ismeretlen tettes ellen. Nem mert Szenteczky ellen tenni feljelentést, nehogy hamis vádnak minősüljön.

    Most jó ez így a választások előtt, aztán majd a rendőrség bűncselekmény hiányában lezárja a nyomozást, de az már senkit sem fog érdekelni. Ismerjük már, szokásos módszer, Németh Szilárd módszere, Mónika is megtanulta.

  37. Menyhért Péter szerint:

    Kedves Felix!

    Azt írtad, hogy “Ha valaki vagy valakik egy vádat vagy vádakat tényként kezelnek akkor azok már meghozták az itéletet és ti ezt teszitek folyamatosan.”
    Nem tudom, hogy kikről beszélsz, és milyen alapon? Én nem tartozom az általad “ti” jelzővel illetett politikus csapatba, így véleményemet csupán a leírt szavak alapján alakítom ki.

    Azt is írtad, hogy “A pártok oltárán áldozzátok fel Csepelt és a csepelieket.”
    Megint a ködösítő többesszám!

    Ha rajtam múlna, akkor az önkormányzati választások közelébe sem mehetne egyetlen politikai párt sem! A jelenlegi pártokrácia rendszert a rendszerváltó elit alakította ki úgy, hogy hatalmi pozíciókat biztosítson a saját számára.
    Üdv menyus

  38. Menyhért Péter szerint:

    Kedves ” ?! “!

    Megmosolyogtató, hogy ” ?! ” név alatt hívsz nyilvános vitára bárkit is!
    Szerinted, ki állna ki vitatkozni egy olyan emberrel, akinek nincs neve??
    Üdv menyus

  39. Vica szerint:

    Kedves “?!”!

    “Ha Szenteczky helyett Németh Szilárdról lenne szó, akkor egészen más lenne a véleményed, ezért jobb ha nem írogatsz hülyeséget!”

    Lehet, hogy számodra hülyeség, ami megtörtént, de tény. Jó, lehet, hogy szerinted hülye tény… Hogy helyénvaló-e, ha egy nő állása attól függ, lefekszik-e a főnökével? Szerintem sokan megteszik kényszer nélkül is, hogy kicsit kedvezőbb elbírálásban részesüljenek, vagy netán végleg elfoglalhassák a helyet a főkök oldalán…
    Engem mondanak naívnak… Nézd már meg, hogy ki a feljelentő!!! Nem egy kis tiniről van szó. Egyébként pedig, (gondolom, férfi vagy) bizonyára tapasztaltál már nőtől olyan rideg elutasítást, hogy a vér is megfagyott az ereidben, nemhogy újra próbálkozz. Egyébként pedig munkahelyeken emberek dolgoznak. Pontosabban nők, és férfiak, akiknek lehetnek érzései, ugyanis talán nem mind érzéketlen fatuskó, báb, beszélő szerszám. Ha egy férfinek megtetszik egy nő, és van bátorsága ezt elmondani, vagy társra talál, vagy elutasításra. Harmadik megoldás nemigen létezik, hacsak nem a hitegetős, valamit valamiért típusra gondolsz… Ez a tyúk nem egy szerencsétlen, sarokba bújok és meghúzom magam típus szerintem. Ezzel a mentalitással ugyanis nem lehetett volna igazgató helyettes. Aztán pedig nem 2 évvel az eset után, a választások előtt pedig néhány nappal kellene kiereszteni a szellemet a palackból. Ez egy rafkós liba, akinek igencsak tervei vannak a bejelentésével / feljelentésével. Ezen a híren pedig jókat lehet csámcsogni, elítélni, megítélni, képletesen a sárba tiporni valakit, akit egyébként is utálni kell. Nem is értem, csak nekem ilyen átlátszó ez az egész história? Ilyen nagy hatásfokkal üzemel ez az “ártatlan hölgy”? Akkor talán nem is olyan szerencsétlen…

    Egyébként pedig egy fikarcnyival sem áll közelebb a szívemhez Szenteczky, mint Németh Szilárd. Mindkettejüket becsületes, tisztességes embernek tartom, még ha nem is tetsztik a választási kampányban betöltött fröcsögés, mely mindkettejükre jellemző. Sőt! Pákozdi Józsi ellen sincs kifogásom 🙂 . Egyébként pedig ebben a választási ciklusban a FIDESZ szavazóbázisát erősítettem. 🙂

  40. zed szerint:

    “Müller Károlyné, a ház közös képviselõje elmondta, hogy a ház lakóiban már jóval a panelprogram elõtt felvetõdött a gondolat a felújítás szükségességérõl. Hosszas keresgélés után találtak rá az Opifex Mérnök Szövetkezetre, akik országosan több ezer panellakás felújítása során szerzett tapasztalataikat felhasználva a pályázatírástól a közbeszerzési eljárás lefolytatásán keresztül a beruházás lebonyolítását, az önerõhöz szükséges pénzügyi fedezet közvetítésén keresztül (társasházi hitel felvétel), a mûszaki tervezést, mûszaki ellenõrzést, az állammal és az önkormányzattal történõ pénzügyi elszámolás lebonyolítását végzik. A Szövetkezet a panelprogramban sikeresen pályázó társasházakat összefogva – egy beruházói és beszerzési közösséget létrehozva – biztosítja, hogy a pályázatban megjelölt célok megvalósítása az elérhetõ legjobb ár/érték arányban történjen. A döntés meghozatala elõtt a lakók a közgyûlésen teljes körû tájékoztatást kaptak Mile Zoltántól, a szövetkezet vállalkozási igazgatójától, a társasházi lakóközösség elõtt álló feladatokról, a várható költségekrõl és munkálatokról.”

    Egy kis adalék:
    http://zalaihirlap.hu/kozelet/20100525_tizemelet_haz_szigetelese?s=rel

    Jó, hogy garanciálisan újraépítik a hőszigetelést, de mi történt volna, ha valaki épp a ház alatt tartózkodik, amikor a falról leszakadt a több száz kilónyi cucc?

  41. Felix szerint:

    Kedves Menyus.
    Ezennel megkövetlek mint üdítő kivételt.

  42. Felix szerint:

    Manitu te szerencsétlen.
    Mitől lennék Én beszarva?
    Persze ha majd különitményes leszel és irtani kezdesz mindenkit a kit baloldalinak kiáltanak ki akkor lehet, hogy magammal viszlek, de addig nyugodj le.
    Nem vagyok félös tipus.
    Hamarabb fogod megérezni a saját beszarásod illatát mint az enyémet.

  43. Királyerdei szerint:

    Fél X!
    Csak hétfőtől illik rettegni.
    De mintha igazam lett volna a legelső hozzászólásban.
    Amúgy egyáltalán nem tisztelt bolsevikok!
    A nektek kellemetlenséget okozókat meg kell hívni egy kis
    “baráti” megbeszélésre.(Ha már nem a tiétek a Sztálin út 60.)
    Aztán le kell őket lőni,mint egy kutyát.
    Van benne már gyakorlatotok.Nem?

  44. Felix szerint:

    Nincs itt vonyitás a feljelentés miatt.
    Egyedül te meg egyes társaid vonyitotok.
    A feljelentés megy a maga utján, engem nem zavar, csak leirtam, hogy mit gondolok róla. Se pro se kontra nem probáltam igazságot tenni /szemben veled/ aki nyilván a jog felkent apostola és szaktekintéje vagy.
    Nálad valószínüleg AZ INDULAT EGYENLŐ A JOGGAL.
    Csak azt tudom, hogy Csepel valóban jobbat érdemelne, de a választási eredménytől függetlenül nem fogja megkapni és ebben a Te itteni áldásos ökörködésed is benne lessz.
    Szemben veled én nem fogom “élvezni” e gyalázat következményeit mivel nem lakom Csepelen. Bevallom, ha csepeli lennék érvénytelent szavaznék.
    A csepeli emberek magukra maradtak a pártok csak önmagukért harcolnak nálatok.

  45. bavaria szerint:

    “!?!” te szegény fsiszta bolsevik munkásőrcsajvadék akkor vedd elő az időszerű akkor aktuális btk- t olvasd el utánna dumálj .
    Hülyéknek nincs diéta

  46. TI szerint:

    felx! Menny haza!!!!!!

  47. Királyerdei szerint:

    Csak egy komonista sváb lehet ilyen hülye.
    Egyszer fasisztázik,egyszer meg “munkásőrözik”.

  48. Felix szerint:

    Kedves TI.
    A saját tudati szintedre szükitenéd a demokráciát.
    Hát tehetek én arról, hogy több felelőséget érzek a csepeli emberekért mint Te
    Bízom benne, hogy nem reprezentálsz magadon kivül senkit.

  49. Gigi szerint:

    Vica,

    magyarázhatod ” ?! “-nak/-nek (bocs, sosem tudom, hogy milyen hangrendűnek kell kiejteni 🙂 ), sajnos neki van egy fogyatékossága: színvak. (Csak feketén-fehéren gondolkodik.) A mondandóddal – nőként – viszont egyre jobban egyetértek.

  50. Gigi szerint:

    menyus,

    amire Felix utalt, az egy jelenség itt (is); nézd meg a téma pár nappal ezelőtti felvetését és – ha van időd – az odaérkezett hozzászólásokat! Örülök, hogy Te is a kivétel(es)ek táborát erősíted! 🙂

  51. demokrata szerint:

    A csepeli MSZPs polgármester jelölt megunta az alaptalan szexuális zaklatás vádját!

    Szenteczky János, ügyvédje elmondta, a Csepeli MSZPs polgármesterjelölt akár hízelgőnek is gondolhatta volna , hogy nagyon csinos volt kolleganője szexuális zaklatással vádolta őt, de mivel közös munkájuk során ez föl se sem merült, ezért a mai napon rágalmazás miatt feljelentette Németh Mónikát, aki szexuális zaklatással vádolta meg őt.
    Szenteczky János az őt ért vádakra reagálva már korábban kifejtette, egyértelmű számára, hogy lejárató kampányról van szó, mely nem véletlenül a kampány utolsó hetében került terítékre.
    A szóban forgó hölgy először 2008-ban kezdte terjeszteni az alaptalan vádakat, de feljelentést sem akkor, sem azóta nem tett a szexuális zaklatás miatt. Amennyiben az elhangzott vádaknak bármilyen alapja lenne, miért nem tett feljelentést? Miért épp a csepeli Fideszhez és a sajtóhoz fordult vélt sérelmével és miért épp a kampányidőszak végén?
    Szenteczky János mindenestre rágalmazás, illetve becsületsértés elkövetésének megállapítása iránt nyújtott be magánindítványt a kerületi bíróságon.

  52. Felix szerint:

    Kedves Gigi.
    Köszönöm.
    A téma felvetéshez lenne még egy aprocska megjegyzésem.
    E cikk bevezető vastagon szedett sorai azt állitják, hogy a feljelentés Szentecki által leirtak miatt történt, a feljelentés viszont ismeretlen tettes ellen született.
    E némi különbség azt sejteti, hogy a sértett nem biztos a dolgában és igy akar kitérni a viszont vád lehetősége elöl.
    Vagy a cikk irója álit “valótlant.”

  53. Gigi szerint:

    Én az előbbit gondolom; így könnyebb kihátrálni az egészből alig három nap múlva… (Annak bezzeg nem lesz publicitása, hogy hány hasonló feljelentést vonnak vissza szerte az országban. 🙁 )

  54. Ditte szerint:

    Talán el kéne olvasni, hogy miről szól a feljelentés. Abból kiderül, hogy miért ismeretlen a tettes és miért van feljelentve.
    Felixről elhiszem, hogy rosszul értelmezi, amit olvas. Gigi akkor és úgy értelmezi, ahogy akarja. Ez az ő szakmája.

  55. Királyerdei szerint:

    ” Ami miatt most megteszem a rágalmazás miatti feljelentést, az az, hogy a cikk további része teljes valótlanságokat állít rólam, és a munkavégzésemről.”

    Érthető komcsik?
    Nem hiszem hogy a csaj olyan hülye,hogy a feljelentést megtette volna anélkül,hogy megtárgyalta volna az ügyvédjével.

  56. grün szerint:

    Ditte!
    “kiderül, hogy miért ismeretlen a tettes”
    Lelki szemeimmel látom a bizonyítási kisérletet, amint a hölgy néhány kigombolt slicc előtt tanakodik, hogy melyik tűnik ismerősnek!

  57. Felix szerint:

    Kedves Ditti.
    Ha a feljelentést rosszul értelmezem, akkor ugye az a cikk vagy irás amire itt reagálunk állit valotlant, miszerint Szentecki ellen tett a hölgy feljelentést.
    Én csak a lehetőséget vázoltam fel.
    Szerintem a kettő egyszerre nem lehet igaz.
    Ha rosszol látom akkor kérlek segits abban, hogy jól lássam.
    Tanulni mindig hajlandó vagyok, mert amit megtanulok az már az enyém is.

  58. Ditte szerint:

    grün, te kis perverz hímsoviniszta, te is szeretnél egy ilyen bizonyításban részt venni, ugye?
    Olvasni nem tudsz, vagy nem akarsz?

  59. Ditte szerint:

    Felix, mi a kérdés?

  60. Felix szerint:

    Kedves Ditti.
    A kérdés az, hogy mi az igaz.
    Amit a cikk állit, hogy a feljelentés Szenteckivel szemben született meg, vagy az ami a feljelentésben van, miszerint a tettes ismeretlen.
    Válágosan érteni vélem mind a két megállapítást.
    Azt nem értem csúpán, hogy egy irásban minként lehet igaz mind a kettő.

  61. Ditte szerint:

    “Feljelentést tett Németh Mónika, a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. (Csevak) korábbi igazgató-helyettese Szenteczky János MSZP-s polgármester-jelölt állításai miatt.”

    A feljelentés Sz. J. állításai miatt keletkezett, mert felkerültek a csip-re a Szenteczky Tóthnak írt levelei. Így lett a nagy nyilvánosság. Azért ismeretlen a tettes, mert nem tudni ki tette ki.
    Sz.J. hasonló alapon tett állítólag feljelentést, csak nem tudni ki ellen.

  62. grün szerint:

    Ditte!
    Az ismeretlenhez egy vicc!
    Három asszony este, vecsernye után hazafelé sétál, találnak az árokparton egy részeget.
    Az első belenyúl a nadrágjába- Nem az én uram!
    A másik szintén- Tényleg nem a Te urad!
    A harmadik- Nem is ebbe a faluba való!
    Ennyit tesz a gyakorlat!

  63. Felix szerint:

    Tehát a feljelentés azon ismeretlen tettes ellen történt aki Szentecki korábbi irását, irásait nyilvánosságra hozta.
    Szemben azzal amit a cikk állit, hogy a feljelentés Szentecki ellen irányul, az Ő állitásai miatt.
    Apró, de nem elhanyagolható különbség.

  64. pannon puma szerint:

    Tisztelt Fidesz-szavazó!

    Szeretnénk felhívni a figyelmét az önkormányzati választási rendszer adta lehetőségekre. Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi gondolatmenetet, mert szavazatával sokat segíthet a nemzetnek.
    A XXI kerületben 14 választókerületet alakítottak ki. Ezekben indulnak az egyéni jelöltek pártszínekben, vagy függetlenként. Aki a legtöbb szavazatot kapja, értelemszerűen nyer és megkapja a 4 évre szóló mandátumot.
    • Jelenleg szinte biztosra vehető, hogy a Fidesz jelöltjei kapják meg mind a 14mandátumot, hiszen a tavaszi választásokon is taroltak, s azóta még népszerűbbek lettek. Azonban ne feledjük, hogy az önkormányzati választás egyfordulós, tehát az nyer, aki a legtöbb szavazatot kapja.
    • Tehát ha 40%-ot kap a Fidesz jelöltje, a többi meg 10-20-30%-ot, akkor a Fideszé a mandátum. Azt tudjuk, hogy az MSZP 25% körüli lesz, tehát nem veszélyezteti a győzelmet.
    • Van további 6 mandátum, melyet kompenzációs listáról, töredékszavazatok alapján kap az a párt, mely második, harmadik vagy negyedik lett. Mivel a Fidesz a XXI. kerületben vélhetően mindenhol, mind a 14 körzetben nyerni fog, ezért ők nem kapnak töredékszavazatot. Megállapíthatjuk tehát, hogy 14Fideszes képviselő lesz és 6 ellenzéki.
    • Október 3-án erről a 6 ellenzéki helyről lesz a döntés, hiszen a Fidesz 2/3-os győzelme után biztosan számíthat a 14 csepeli egyéni képviselői mandátumra. Kérdés marad, hogy a 6 ellenzéki hely hogyan fog eloszlani. Itt van az országvesztő MSZP; a zöld köntösbe bújtatott egykori koalíciós partnere, az LMP (SZDSZ); a Civil Mozgalom nevű álcivil szerveződés ,illetve az új erő, a nemzeti oldalon álló Jobbik.
    • A Fidesz szavazói vannak abban a helyzetben, hogy ne csak a Fidesz XXI. kerületi frakciójának méretétől, de az ellenzék összetételéről is döntést hozzanak. Mivel 99%-os győzelem esetén is legfeljebb 14 képviselője lehet, ezért a győzelemhez elegendő szavazatmennyiség fölött minden Fideszre adott voks elveszett szavazatnak tekinthető.
    • Ez a rengeteg többletszavazat – mely nem növelheti a helyi Fidesz erejét – hasznosulhatna az ellenzék összetételének befolyásolásánál. Bizonyára nem sokan szeretnék, hogy az MSZP legyen a második legnagyobb frakció az önkormányzatban, ezért kérjük, támogassa a Jobbik jelöltjeit is. Ezzel lehet bebiztosítani azt, hogy az országot eladósító és nyomorba döntő MSZP teljes mértékben háttérbe legyen szorítva az elkövetkezendő években.

    Kérjük, fontolja meg javaslatunkat és támogassa egyéni képviselőjelöltjein keresztül a Jobbik kompenzációs listáját, így megadva a kegyelemdöfést az MSZP erős ellenzéki szerepre készülő politikusainak.

  65. Felix szerint:

    Az ötlet jó.
    Ha sok Fideszes átszavaz a jobbikot segitendő,akkor a jobbik még nyerhet is.
    Vagy netán beindul valamiféle koordináció a jobbik és a FIDESZ között?
    Ügyes kis politikai csapda.

  66. Ditte szerint:

    Kedves pannon puma!
    Szimpátiával nézem a Jobbikot, de most nem szavazok át. Nem célszerű. Az EP választáson sokan megtettük.
    A jelen állásban a polgármester választás jobboldali megosztottságán kéne elgondolkodni.

  67. Ditte szerint:

    Felix, ezt az állítást igazolhatnád idézettel a cikkből: “Szemben azzal amit a cikk állit, hogy a feljelentés Szentecki ellen irányul, az Ő állitásai miatt.”

  68. pannon puma szerint:

    Magyarország a Magyaroké

  69. Felix szerint:

    Kedves Ditti.
    Menj fel légyszives a lap tetjére és olvasd el a vastagon szedet részt.
    Itt az az állitás, hogy Szentecki állitásai miatt tett a hölgy feljelentést.

  70. pannon puma szerint:

    Ditte.

    A polgármester személye szerintem nem lehet kérdéses és 12 képviselői hely,csak a maradék helyek nem lefutottak, ezért kell a javaslatomat átgondolni.

  71. Miska72 szerint:

    pannon puma biztosra megyünk abból a hat helybők biztos lesz két jobbikos. 100 %

  72. Miska72 szerint:

    RENDSZERVÁLTÁST KELL VÉGREHAJTANI CSEPELEN!
    ELÉG VOLT AZ ELVTÁRSAKBÓL EGY ÉLETRE!

  73. Tibor, az igazi szerint:

    Mónika, a kis ribi eddig is szeretett sz.ni, még mindig szeret. Ezért viselkedik ilyen hülyén. 🙂

  74. Tibor, az igazi szerint:

    grün! Nehéz dolga lehet szegénynek akkor! 🙂
    Kicsit olyan számomra, mint a Kovács Lázár szeretője. A hírnévért még hazudik is.

  75. Gigi szerint:

    Ditte,

    a megszólításom (+ sommás értékítéleted) miatt kérdezlek: szerinted nem félrevezető a cikk címe? Szerintem azt sugallja, hogy Mónika végre a zaklatás vádjával tett feljelentést. Holott “csak” valótlan állítások miatt. 🙁

  76. Ditte szerint:

    Gigi, a cím megtévesztő lehet, de a cikk egyértelmű.
    Eddig a cikkről volt szó, azt nem tudtátok illetve akartátok megérteni.

  77. bavaria szerint:

    mint egy markos kabaréban :
    az elitélt azért ül mer két éven keresztül mindennap megerőszakolta az anyósát
    és ezért csukták le?
    Nem ! Azért lett feljelentve mert hirtelen abbahagyta.
    Német Mónikával is valószínű igy történt.

  78. Tibor, az igazi szerint:

    János, szeretnék előlépni!
    Nem lehet.
    János, szeretnék előlépni!
    Nem lehet.
    János..
    Mondtam, hogy nem lehet maradj még egy kicsit előrehajolva.. 🙂

  79. bavaria szerint:

    Egyszerűen nem értem a fideszt
    miért van szüksége egy mocskos áruló kurvára.
    Aki feljelenti a szertőjét miután már nincs haszna belőle az az rosszabb a hullarablónál.
    Az el fogja árulni készpénzért új gazdáját is
    Annak idején az árulókat úgy fizették ki hogy kitömték arannyal a bőrüket.
    Ez igen nemes hagyomány volt például a török időkben is .

  80. Tibor, az igazi szerint:

    bavaria!
    Ha a szeretője volt, azért gusztustalan.
    Ha nem volt, akkor azért. Ennek a ribinek scak a pénz kell, meg a hírnév. És hátha kap majd valami jó kis állást a Fidesztől.. 🙁
    De tényleg: miért várt 2006 őszétől 2008 januárjáig?

  81. Miska72 szerint:

    Hogy MEGSZOPASSA! 🙂 🙂 🙂 🙂

  82. Seroqell szerint:

    Na,mivan? Szeteckey-úrnak már nemelég,a szépkis,bájós,csinos felesége????
    Vagy már nem teljesítjól az ágyban??? Pedíg jókis buksza,a felesége!!
    Persze,ha a feleségét zaklatná valaki,akkór abból már egyből előzetes lenne a vége,ugye?

  83. Ditte szerint:

    Seroqell, nem tudom mi célod, de bunkóságoddal elhúzhatnál máshová. Talán hívhatnád a mentőket, elég közel lehetnek hozzád.

  84. bavaria szerint:

    tényleg mi lenne ha mindenkinek felraknánk a szeretősdiét
    Szenteczkitől Németh szilárdig?

  85. Ditte szerint:

    bavaria itt csak az internetes számlálót pörgeted. Köszönjük.

  86. bavaria szerint:

    ditte Á:A melyik balkeze ?vagy

  87. Ditte szerint:

    A jobbik.

  88. Seroqell szerint:

    Ditte,temeg elhúzhatnál a vesztes,lúzer,mszp-seggét nyalni! Na nemond,hogy te nem akasztanálbe szívesen szenteczky feleségének…Mert én IGEN! És megtudom hogy hól lakik a szenteczkyné,és hátúlról úgymegtolom,hogy azthiszi,hogy a 4-es metró fúrópajzsa hatólt bele a vaginájába…A csiklóját meg pengetni fogom,mint Zorán a gitárt.

Itt lehet hozzászólni !