Szexuális zaklatás: beosztottját akarta a polgármester-jelölt?

Csepel.info

Szenteczky János, még a Csevak vezérigazgatójaként

A Csepel.info szerkesztőségét levélben kereste meg a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. (Csevak) egy korábbi dolgozója. Németh Mónika szerint Szenteczky János vezérigazgató, a csepeli MSZP polgármester-jelöltje szexuálisan zaklatta, zsarolta őt. A volt dolgozó által bemutatott dokumentumok szerint hiába kért segítséget Tóth Mihály MSZP-s polgármestertől, csak semmitmondó válaszokat kapott.

“Közvetlen felettesem, a Zrt. vezérigazgatója Szenteczky János, munkaidőben és munkaidőn kívül is folyamatosan szexuális ajánlatokkal zaklatott, a munkaértekezleteket is több alkalommal erre a célra használta, munkaidőn kívül több este is berendelt a munkahelyemre, arról gondoskodott, hogy ezen alkalmakkor más vezető ne legyen jelen” – emelte ki a csepeli választókhoz címzett levelében a Csevak volt dolgozója.

“Elfogadhatatlan és tűrhetetlen módon több alkalommal éjszaka is becsengetett a lakásomra. A céges levelezést is felhasználta zaklatásomra, rendszeresen küldött leveleket munkaidőn kívül, éjszaka is. Erőteljesen “nyomult” és különböző módon visszaélve munkahelyi, illetve más vélt és valós hatalmával megfenyegetett, hogy a családtagom, aki szintén a CSEVAK Zrt. alkalmazottjaként dolgozott (nyugdíj előtt 4-5 évvel) utcára kerül, amennyiben nem ér célhoz. Feljelentést azért nem tettem, mert védtem a családtagomat” – idézi fel a történteket Németh Mónika.

Németh Mónika levele a csepeli választókhoz

“Felmondásomat a polgármester úr részére is megküldtem, valamint a CSEVAK Zrt. Felügyelő Bizottságának is tájékoztatásként, illetve remélve, hogy mint felettes, a cég felügyeletét gyakorlók kivizsgálják a bejelentésemet. A mellékletekből az is kiderül, hogy miféle válaszok érkeztek hivatalos formában. Gyakorlatilag semminemű valós vizsgálat nem volt, ők egymás között elkenték a bejelentésemet.” – írja.

A vagyonkezelő korábbi igazgató-helyettese végül kiemeli: “Azért fordulok Önökhöz, hogy a közélet minél előbb megtisztulhasson, ne kerülhessen sor hasonló helyzetekre és eljárásokra, hogy az olyan személyből, mint a CSEVAK Zrt. volt vezérigazgatója, Szenteczky János, ne válhasson se polgármester, se semmilyen közéleti szereplő.”

Miután már képtelen volt elviselni főnöke folyamatos nyomulását, munkahelyi és éjszakai zaklatásait valamint zsarolását, Németh Mónika 2008. március 3-án rendkívüli felmondást nyújtott be Tóth Mihály polgármesterhez. Az igazgató-helyettes nem kertelt, és indoklásában egyértelműen fogalmazott: felmondásának oka a vezérigazgató Szenteczky János általi szexuális zaklatás.

A polgármester vizsgálata: megkérdezte Szenteczkyt

Tóth Mihály március 5-én kelt válaszában leszögezte, hogy Szenteczky János csak március 12-én érkezik haza külföldről, és akkor majd “az Ön bejelentésében felvetett kérdéseket áttekintem.” A polgármester ígéretet tett arra is, hogy “a bejelentésben érintett kérdéseket a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően eljárva kivizsgáltatom”.

Tóth Mihály második válaszlevele alapján írásban meg is kérdezhette Szenteczky Jánost, az érintettet arról, hogy igaz-e, amit beosztottja állít. Szenteczky erre nemleges válasszal felelhetett,  a polgármester ugyanis ezt simán elfogadta, és ennyivel meg is elégedett. Második válaszlevelében így fogalmazott: “Szenteczky János vezérigazgató úr írásban tájékoztatott arról, hogy jogszerűtlennek tartja rendkívüli felmondását, a megjelölt indokot pedig valótlannak, és ezért azt visszautasította. Ezzel együtt az Ön munkaviszonyának 2008. március 3-tól való megszüntetését tudomásul vette és erről, valamint a szükséges tennivalókról Önt írásban értesítette.” Úgy tűnik, hogy ezzel Tóth Mihály polgármester az ügyet lezártnak tekinthette.

A rendkívüli felmondásról a Csevak felügyelőbizottsági ülésén az “egyebek” között számoltak be. Még a bizottsági ülés jegyzőkönyvéből is kiderül, hogyan bagatellizálták el ismét a csak “ügy”-nek nevezett rendkívüli felmondást, melyet megdöbbentő módon ismételten az érintett Szenteczky János ismertetett.  Az, hogy az igazgató-helyettes szexuális zaklatás miatt mondott fel, a jegyzőkönyv egyetlen szavából se derül ki. Az FB-ülés jegyzőkönyve egyébként jól mutatja, hogy még az “egyebek” napirend is leginkább arról szólt, hogyan próbálta Szenteczky János a kellemetlen Fidesz-KDNP-s képviselők kérdéseit még azzal is késleltetni, hogy azok megválaszolását a bizottság döntéséhez akarta kötni (melynek öt tagjából négy volt MSZP-s).

Csepel.info

További dokumentumok:

Németh Mónika levele a polgármesterhez

Tóth Mihály első válasza

Tóth Mihály második válasza

Csevak jegyzőkönyv – 1. oldal

Csevak jegyzőkönyv – 2. oldal

A Csevak felügyelőbizottsági elnökének válasza

A témához kapcsolódó további cikkeink:

„Tönkreteszlek, hogy belepúposodsz….”

A titkárnőket kirúgják, ugye?

Terítéken a “mutyiügyek”: vizsgálóbizottságot állítanak fel Csepelen

„Az MSZP Csepeli Szervezete mára törtető fiatalok pénzügyi alapon szerveződő közösségévé vált”

Szenteczky Soroksáron is mutyizott?

220 hozzászólás “Szexuális zaklatás: beosztottját akarta a polgármester-jelölt?” bejegyzésre

  1. Csepel-sziget szerint:

    Nocsak… akkor nem véletlenül van annyi fiatal pipi a Csevak kötelékében?

  2. Manitu szerint:

    Egyáltalán nem vagyok meglepve! A csepeli MSZP-ben minden problémát, a szőnyeg alá sepertek, nem járt érte megrovás, nem járt érte visszahívás. Deme Gábor, Gulyás Gábor, Szenteczky János töretlenül mehetett előre, bármennyire is tudtak a sz@ros ügyeíről a pártvezetők!

    Ez lett a vége!

  3. Csepel-sziget szerint:

    Csak az a kérdés, hogy ez miért most jön elő? Nem ma és nem is tegnap történt. Eddig hogyan sikerült megvásárolnia Szenteczky Úrnak a hölgy hallgatását?

  4. Manitu szerint:

    Olvasd el a levelet.

  5. nagyi szerint:

    Monyika-Monyika!!!!”!!?”
    Én be vallom,hogy német szilárd meg kufircolt,és eddig azért nem szóltam,mert
    féltettem a családomat. ÁMEN.
    “?!”SZA-kupac..

  6. zed szerint:

    T. Szerk.!
    Németh Mónika levele szeptember 23-i keltezésű. Ma ugyebár szeptember 27-e van, azaz a levél megírása és a közzététele között durván 4 nap telt el. Ilyen lassú volt a postai kézbesítés? Na de álljunk meg egy szóra! Hiszen a csepel.info szerkesztőségének mindössze az e-mail elérhetősége publikus! Magyarázatot követelek!!!!!

  7. Manitu szerint:

    Zed, jellemző rád, hogy Szenteczky mocskos ügyei téged most sem zavartatnak. Tudod miért jutottatok el eddig? Na ezért.

  8. admin szerint:

    Splash, nem tudjuk elfogadni a beírást. Név nélkül bárkit bárkivel “össze lehet hozni”. Németh Mónika vállalta a nevét és azt, hogy mi történt vele. Ugyanez igaz másra is.

  9. Csepel-sziget szerint:

    Admin! Már eleve egészen bulváros irányba vittétek el ezt a dolgot. Kire tartozik, hogy kivel kefél Szenteczky? Nem ránk és nem is a Fideszre ,de még csak a csepeli választópolgárokra sem. Nem tisztem mentegetni, de legalább nem buzi a János 😀

  10. Splash szerint:

    Admin, akkor húzzátok ki a neveket!

    Attól még a beírásom ne töröld légyszi, ja amúgy meg igaz is.

  11. admin szerint:

    Töröltük a hozzászólást.

  12. Csepel-sziget szerint:

    Splash! Hogyhogy Ő már nincs is a cégnél? Mármint, aki nem tette…

  13. Splash szerint:

    ;( Ha bepötyögöm újra név nélkül? Maradhat?

  14. Csepel-sziget szerint:

    Splash! Azt hiszem, tudom, ki vagy… 😀 😀

  15. admin szerint:

    Név, nevek nélkül.

  16. Csepel-sziget szerint:

    Igazság szerint ez a legtöbb munkahelyen így megy, a nagyfőnök bepróbálkozik a közvetlen alkalmazottainál. Ki így, ki úgy…

  17. TI szerint:

    Splash!
    Úgylátom te berkeken belül vagy és közelről nézed, hogy mi folyik a csevak-nál az igazgató úr vezetésével. De azért én mégsem gondolom, hogy a mai nehéz időkben valaki felmondja állását szexuális zaklatás indokkal, ha az nem igaz. Egyébként nem csak a csevak egy nagy fertő, hanem az mszp is. Lopnak, csalnak, hazudnak és kurválkodnak, dolgozni már nem marad idejük.

  18. zed szerint:

    Nekem persze nem válaszolt az admin. Pedig az lenne a kézenfekvő magyarázat, hogy a másik érintettet is megkérdezték az ügyben, határidőt jelöltek meg számára a válaszadásra, és mivel Sz. J. ezt elmulasztotta, publikálták a cikket az egyoldalú információk alapján. Ezek szerint a szerkesztőknek eszük ágában sem volt megkérdezni a másik felet! A csepel.info az alapvető újságírói etikai normákat sem tartja be!!!

  19. Splash szerint:

    Na, a lényeg: gáz ezt elővenni most főleg, hogy kölcsönös szimpátia alpján csinálták.

    Az meg külön, hogy amíg felfelé ívelt a csajnak addig benne volt (vagy benne voltak… 😉 ) aztán meg cirkuszol, pont 1 héttel a választás előtt.

    Ehhez képest nem is akkora gáz ( nem a fenét! ) amit SZ.J. tett. De amúgy tényleg azzal kefél mindenki akivel akar, és hogy hogy veszi rá a másikat az is magánügy. Ha közpénzből, akkor meg közügy 🙂

  20. TI szerint:

    csepel-szigetnek!
    Az lehet, de a zaklatás az más kategória. És pláne, hogy munkaidőben, közpénzen zaklat. Tünjön el a közéletből.

  21. Manitu szerint:

    Egy főnök nem élhet vissza a hatalmával. Kettő meg végképp nem. Totális abszurditás, hogy egy önkormányzati cégen belül arról szóljanak a hétköznapok, hogy kinek kit sikerült már lefektetni. Ráadásul ilyenkor azok is bekerülnek a köznyelvbe, akik nem is engedték.

    Elképesztő amit ott műveltek, és nincs rá elfogadható védekezés!!!

  22. Csepel-sziget szerint:

    TI! Igazad van, pláne, hogy az említett vagyonkezelőben találna olyat is bőven, akit nem kellene zaklatnia. Dehát, abban mi lenne a kihívás?

  23. fernando szerint:

    Ha ez mind igaz, akkor feljelentést kellene tennie az említett hölgynek!

  24. csepeli szerint:

    Na, a Fidesz a választások előtt 6 nappal előhúzta a szexkártyát.

    Ennyire kétségbe vagytok esve, fiúk?

  25. Csepel-sziget szerint:

    CSEpeli VAgina Kezelő 😀

  26. grün szerint:

    TI!
    Az nem tekinthető zaklatásnak, ha valaki pénzért zakatol!
    Az már inkább ÜTK, vagyis üzletszerű titkos kéjelgés!!!

  27. Splash szerint:

    Szerintem rosszul mondjátok/tudjátok. Ez nem zaklatás volt, hanem rendes kefélés. Igazán megirhatta volna zt is milyen volt, had szórakozzunk legalább! És kit, mit, mért jelentene fel?! Mert nem volt jó neki? Azt is büntetik? Azért azt tegyük hozzá a férfiak védelmében, aki …nak megy ne csodálkozzon ha m…szák. 🙂

  28. Gigi szerint:

    Az oroszmaffia-kártya és kölcsönös halottgyalázás után íme a legszaftosabb… Gratulálok!!! 🙁

  29. Manitu szerint:

    Na, látom alakul a taktika: nem is volt zaklatás, ő is akarta. Akkor már csak a tények – a teljesen egyértelmű levelek – mondanak ennek ellent.

    Vajon miért nem vizsgálták ki az esetet, ha nem volt semmi alapja?

  30. szigetország szerint:

    A szexuális zaklatás a magyar törvények szerint bűncselekménynek számít. Nyugati országokban ezt annyira komolyan veszik, hogy a kivizsgálás idejére az érintettet általában felmentik munkavégzése alól. A legkisebb gyanú — pl. munkaidőn kívüli, vagy éjszakai telefonhívás, amit bizonyítani lehet — is elég ahhoz, hogy a szexuális zaklatás tényét megállapítsák.

  31. Gigi szerint:

    Nézzétek majd meg, ez fogja nyerni a hozzászólás-maratont! 🙂

  32. Manitu szerint:

    A csepeli MSZP-nél már megszokhattuk, hogy ha valamit a szőnyeg alá sepernek, akkor az bizony igaz.

    Deme, Gulyás, Szenteczky…

  33. Gigi szerint:

    Moziajánló: Zaklatás Demi Moore-ral és Michael Douglas-szel!
    Ha megnéztétek, beszélgessünk!

  34. Gigi szerint:

    Mert hogy ki akarta, ki nem, ki mikor igen, ki mikor nem, az meglehetősen árnyalt… A lényeg, hogy mindent bizonyítani kell! Anélkül csak állítás bármi!

  35. Manitu szerint:

    Tegyük hozzá, hogy a szexuális zaklatások többsége azért nem kerül végül bíróság elé Közép-Kelet Európában, mert még mindig fontosabbnak tartják elhallgatni, elsikamikálni, hatalmi szóval, újabb zaklatással elhallgattatni az érintettet.

    Pl. azzal, hogy nem is volt az zaklatás, benne volt a másik fél is.

  36. Gigi szerint:

    Mondjuk személy szerint (nőként) nekem meggyőző, hogy valaki névvel és volt státuszával együtt – tehát egyértelműen beazonosíthatóan – ilyen vádat vállal.

  37. Gigi szerint:

    Azért tisztességes eljárásban illő lenne, hogy hallgattassék meg a másik fél is, nem? Bár valószínűleg még ma megszületik a közlemény a blogján-honlapján, győzzük kivárni! 🙂

  38. fernando szerint:

    arról lehet tudni, hogy tesz, vagy tett-e feljelentést a hölgy?

  39. Splash szerint:

    Ja épp most akartam irni, hogy itt lesz a legtöbb komment.

    Amúgy meg tényleg egynő mindig előjöhet ilyennel, ő csak áldozat. Szoval szerintem itt a Mónika a hunyó. Biztos kárpótolják rendesen, hogy nyilvánosan hülyét/..vát csinált magából. De ez ellen nem lehet édekezni, főleg nős emberként. “- de hát te is akartad!?” “Itt a közös fotó/video!!!” hát ez elég rossz érv, főleg ha az asszony is olvassa nézi 🙂 ezért sem szabad házinyúlra lőni.

  40. fernando szerint:

    azért az kevésbé valószínű, hogy csepelen valaki így próbáljon hírnevet szerezni. ha Liptai Klaudia áll elő ilyesmivel, vagy akármelyik celeb, ott előfördulhat, hogy csak a hírnévért, hírverésért teszi, de itt csepelen? Hagyjuk ezt!

  41. Gigi szerint:

    Pasik is lehetnek áldozatok, ld. az ajánlott filmet! 🙂

  42. grün szerint:

    Manitu!
    “Vajon miért nem vizsgálták ki az esetet, ha nem volt semmi alapja?”
    Azért nem vizsgálták ki, mert nem volt semmi alapja!!!
    ÉSZLÉNY!!!

  43. csepeli szerint:

    “A céges levelezést is felhasználta zaklatásomra, rendszeresen küldött leveleket munkaidőn kívül, éjszaka is.”

    Hát azért szerintem éjszaka emailt küldeni, az nem kifogásolható dolog. Az email nem olyan, hogy baromira bezavar a magánéletembe. Akkor nézem meg, amikor akarom.

    Másrészt, másoljon már be néhány ilyen levelet, de a saját válaszaival együtt.

  44. GONDOLKODÓ! szerint:

    Gyurcsány puccsal tört volna totális hatalomra

    A neves bíró szerint beismeréssel ér fel a volt miniszterelnök pénteki levele

    Völgyesi Miklós egy Gergényi-droid képét mutatja a nyilvánosságnak (Fotó: MH)Vélhetően puccsra készült 2006 őszén Gyurcsány Ferenc. A maga keltette felfordulást kihasználva megpróbálta a partvonalon túlra küldeni MSZP-n belüli ellenfeleit, egyben örökre száműzni a Fideszt a közéletből – mondta lapunknak Völgyesi Miklós, a Civil Jogász Bizottság elnöke, a Legfelsőbb Bíróság nyugalmazott bírája, akit arra kértünk, összegezze a négy évvel ezelőtt történt jogsértésekről, zavargásokról a parlamenti vizsgálóbizottság ülésein megismert információkat. Völgyesi emlékeztetett rá, hogy Gyurcsány még 2004 februárjában, amikor a Győr-Moson-Sopron megyei MSZP elnökévé választották, azt mondta, „le kell verni a jobboldalt”, s hogy az ő feladata lesz ennek a harcnak a levezénylése. Még abban az évben, de már Medgyessy Péter megpuccsolása után, s közvetlenül a december 5-i népszavazáson elért sikerét követően úgy nyilatkozott a Népszavának, hogy a Fideszt legalább kétszer-háromszor meg kell még vernie, egészen addig, amíg „a megosztó, gyűlöletet keltő jobboldali kultúra és annak képviselői ki nem szorulnak a politikából”. „Minden arra utal, hogy a volt miniszterelnök 2006 őszén látta elérkezettnek az időt a harc végső megvívására. Immár bizonyítékok sorából tudjuk, hogy személyesen ő vezényelte az ország felforgatását” – világított rá Völgyesi Miklós, felidézve a 2006. szeptember 17. és október 23. között történteket.

    „Bene László országos rendőrfőkapitány hivatalos külföldi útra megy, akit előzőleg úgy tájékoztattak a titkosszolgálatok, nyugodtan elutazhat, rendkívüli esemény nem várható. Szeptember 17-én ismeretlenek eljuttatják az őszödi beszéd hangfelvételét a bizalmi körbe tartozó Such György által vezetett Magyar Rádióhoz, ott a technikusok javítanak a hanganyag minőségén, majd nem sokkal később a motoros futárok hada a már feljavított felvételt kézbesíti az összes fontosabb magyar médiumnak. Négy órakor a rádióban lejátsszák a beszédet, egy órával később Gyurcsány nyilatkozatban büszkén vállalja a botrányos szöveget. Este tüntetők gyülekeznek a Belvárosban, másnap pedig megkezdődik az MTV-székház ostroma. A parlamenti vizsgálóbizottság előtt a napokban tett vallomásokból tudjuk, Bene távollétében Gyurcsány felhatalmazásával Gergényi Péter budapesti rendőrfőkapitány veszi át a rendőrség, köztük a készenléti egységek irányítását, s mindvégig tartja a forródrótot a miniszterelnökkel, akkor is, amikor a rendőrség érthetetlen magatartásának következtében eldurvulnak az események, majd akkor is, amikor a rendőrök, az ügyészség és egyes bírák segédletével, brutális megtorló hadjáratba kezdenek” – így foglalta össze a tények láncolatát a Civil Jogász Bizottság elnöke. Arra is emlékeztetett, bár egyelőre nincs közvetlen bizonyíték rá, hogy maga Gyurcsány szivárogtatta ki az őszödi beszédet, de azt tudjuk, hogy az ominózus balatonőszödi MSZP-frakcióülésen hivatalból ketten végeztek hangrögzítést. Az egyik felvétel Gál J. Zoltán, a kormányfő akkori legfőbb bizalmasa és kommunikációs államtitkára páncélszekrényébe került. Könnyű kitalálni, mi lett a sorsa.

    Völgyesi Miklós úgy látja, bár a tévéostrom nem jött be Gyurcsánynak, hiszen nem nyílt mód a rendkívüli állapot kihirdetésére, vagy más, a demokratikus intézményeket, köztük az ellenzék mozgásterét korlátozó intézkedésekre, a manipuláció folytatódott. Például amikor le kellett fújni a Fidesz szeptember 23-ra meghirdetett és a kormány távozását követelő emberek százezreit vonzó nagygyűlését, mert Szilvásy György titkosszolgálatokért felelős miniszter azzal a – ma már tudjuk, hamis – információval kereste meg a Fidesz vezetőit, hogy terrorcselekmények várhatók.

    A neves jogász szerint beismeréssel is felér a levél, amelyben Gyurcsány a múlt pénteken igyekezett megmagyarázni, miért nem jelent meg a vizsgálóbizottság idézésére. Hiszen a bukott kormányfő feleleveníti 2006-os önnön forgatókönyvét, amely szerint neki „a Fidesz által évek óta építgetett gyűlölettel” szemben kellett megvédenie a köztársaságot.

  45. Splash szerint:

    Hát ezaz! De én előjönnék egy ilyen “Lázárkás” sztorival még pluszban, az volna az igazi meglepi! 🙂

  46. fernando szerint:

    a szexuális zaklatás vádja eléggé komoly, azt ki kellett volna vizsgálni, ez érdeke lett volna a polgármesternek és az igazgató úrnak is. a csaj meg hülye, ha nem tett feljelentést!
    Tényleg, nem lehet, hogy itt hivatalból kellett volna feljelentést tenni? Mondjuk Tóthnak?

  47. Gigi szerint:

    Korábban gondoltam rá, hogy képviselőnek állok: érzékeny vagyok az emberek gondjaira, tenni akarás fűt, és van két diplomám (egy műszaki és egy humán), tehát tudom értelmezni az előterjesztések nyelvét. Nem félek hibát beismerni, tanulni, ha kell.

    De ha ez a céltáblaság az ára, kösz, nem kell. Fontosabb a családom.

  48. Gigi szerint:

    A baj az, hogy BÁRKI válhat célponttá, és mi, kívülállók már megint csak kapkodjuk a fejünket, hogy mi az igaz ebből! De szerintetek a számítógépeink előtt ülve ezt hogyan dönthetjük el felelősen?! Szerintem sehogy! 🙁

  49. csepeli szerint:

    fernando: A BTK-ban 2008 decembere óta van olyan paragrafus, ami magánéleti zaklatásra vonatkozik. Előtte nem volt. Tehát eleve nem is lett volna miért feljelentést tenni. Konkrétan szexuális zaklatás ma sincs a BTK-ban.

  50. Manitu szerint:

    Számomra az önmagában meggyőző, hogy nem vizsgáltatták ki az esetet.

    Azzal is egyetértek, hogy a Németh Mónikának ez nyilvánvalóan kellemes dolog, hiszen számolhatott azzal, hogy sokan majd így fognak reagálni: “biztos ő is megvolt, és megsértődött”.

    Szánalmas.

    És tudjátok mit? Ilyen ember ne is legyen polgármester, és ne csináljon a polgármesteri hivatalból kuplerájt! Mert aki egy helyen ezt megteheti, és elüldözi azokat, akik nem hajlandók behódolni, az megteszi máshol is!

  51. Manitu szerint:

    Bocs: ez nyilvánvalóan NEM kellemes dolog

  52. " ?! " szerint:

    Kedves “zed”! Te pitiáner és jellemtelen MSZP-s agitátor!

    A 10:06-kor feltett hozzászólásodban azt kérted számon a csepel.info szerkesztőségén, hogy Németh Mónika szeptember 23-i keltű levele miért csak szeptember 27-én lett nyilvánosságra hozva, majd magyarázatot követeltél arra vonatkozóan, hogy hogyan jutott el a levél a szerkesztőséghez annak ellenére, hogy a szerkesztőségnek csak az e-mail elérhetősége publikus.

    Az alábbiakban felvilágosítalak Te idióta:

    1.) Németh Mónika szeptember 23-i keltű levele “Tisztelt Választók!” megszólítással kezdődik. Azaz, nem csak a szerkesztőségnek hanem a választóknak szól, ezért ha bárki olyan személyhez eljuttatta aki kapcsolatban áll a szerkesztőséggel, akkor a levélnek egyenes útja volt a szerkesztőségbe.

    2.) A figyelemnek a lényegről (a szexuális zaklatásról) való elterelése érdekében kapaszkodtál bele a levél kelte és a nyilvánosságra hozatal között eltelt 4 napba.

    Ha ilyen kényes ízlésed van Te nyamvadt MSZP-s agitátor, akkor szedd össze minden tudásodat és Szenteczky helyett próbáld megmagyarázni a Szenteczky választási kampányfüzetében és a hivatalos polgármesteri jelentésben közzétett adatok közötti alábbi ellentmondásokat!

    A Szenteczky kampányfüzetében leírt hazugságok közül különösen kiemelkedik a füzet 6. oldalán leírt alábbi hazugság:

    „Az észak-csepeli területekért kapott mintegy 9 milliárd forintból még rendelkezésre álló közel 5 milliárd forintból a fejlesztéseket a jövőben úgy fogjuk végrehajtani, hogy maradjon forrás a kerület költségvetési hiányának a csökkentésére is.”

    Ismeretes, hogy Szenteczky fenti állításával szemben a Tóth Mihály polgármester által kiadott hivatalos jelentésben az olvasható, hogy:
    “Az északi bevételből feladattal lekötött, de még el nem költött összeg 2010. június 30-án 3.900 millió forint volt”.

    Azon felül, hogy Szenteczky a június 30-án meglévő 3,9 milliárd Ft-ot 5 milliárd Ft-nak hazudta, arcátlanul még azt is hozzá hazudta, hogy:
    “A még rendelkezésre álló közel 5 milliárd forintból a fejlesztéseket a jövőben úgy fogjuk végrehajtani, hogy maradjon forrás a kerület költségvetési hiányának a csökkentésére is.”
    Ezzel a hazugságával elfedte azt a tényt, hogy az északi-területért kapott pénzből június 30-án meglévő 3,9 milliárd Ft az utolsó Ft-ig feladattal lekötött pénz volt, ezért annak a jelenleg még meglévő maradékából (amely jelenleg már valószínűleg kevesebb mint 3,9 milliárd Ft) újabb fejlesztéseket nem lehet végrehajtani, és abból a lényegében már elköltött pénzből a költségvetési hiányt sem lehet csökkenteni.

    A fentiek azt bizonyítják, hogy a gátlástalanul hazudozó Szentecky 5 milliárd Ft (azaz: 5.000 millió Ft) értékű hazugsággal akarta átverni a csepeli választókat.

    “zed”! Ha a fentieket nem tudod megmagyarázni, akkor ne a 4 napos postázási időn rágódj, hanem a sorozatos hazudozást-, lakásmutyit-, és szexuális zaklatás elkövető vezéred helyett (Szenteczky helyett) szégyeld magad és fogd be a hazug szádat!

  53. csepeli szerint:

    Manitu: Mégis hogyan kellett volna kivizsgálni? Van egy állítás és egy tagadás. Ezzel nem tudsz mit kezdeni. Nyilván nem tanúk előtt történnek az ilyen események.

  54. Gigi szerint:

    Ez most per pillanat kezd akkorára dagadni, hogy bizony elő fognak kerülni e-mailek pro és kontra is…

  55. Splash szerint:

    A Mónika (is) megvolt, és megsértődött.

  56. Splash szerint:

    POLIGRÁFOS VIZSGÁLATOT KÖVETELEK!

    ÉLŐBEN!!!

    Szerintem sokan izgulnák végig! 😀

  57. Gigi szerint:

    A baj csak az, hogy egy kapcsolatot nem lehet egyetlen pro és egyetlen kontra e-mail alapján megméretni. 🙁

  58. fernando szerint:

    egy komoly vállalatnál egy ilyen elképzelhetlen, a cég jóhíre többet ér, mint bármelyik munkatárs, vagyis felfüggesztik a vezetőt, ameddig meg nem vizsgálják, utána, meg kirúgják az illetőt, és feljelentést is tesznek.

    E-maileket meg lehetett volna vizsgálni, a munkamegbeszélésekre is biztos voltak és vannak nyomok. Ki lehet kérdezni a munkatársakat stb…

  59. Gigi szerint:

    Nem rossz ötlet a poligráf, de akkor úgy lenne fair, ha a többi aspiráns is alávetné magát… 🙂

  60. fernando szerint:

    egyébként ha Szenteczky nyer, akkor végig kúrja majd a hivatalt és még a választóit is?

  61. grün szerint:

    Gigi!
    “Korábban gondoltam rá, hogy képviselőnek állok”
    “Akit a jelleme alkalmassá tenne képviselőnek, annak pont a jelleme nem engedi, hogy az legyen!”
    Speciel nem tudom kitől ered, de valami római, esetleg görög lehet!

  62. GONDOLKODÓ! szerint:

    MIKOR FOGTOK MÁR ELMENNI!

  63. Gigi szerint:

    Olyan is van már (egy multicég magyarországi beszállítójánál), hogy etikai kódexben előírják: vezető és beosztottja nem szerethet egymásba. Világos a cél, de az előírás mégis nonszensz. Mi van, ha az érzelmek őszinték?

  64. Splash szerint:

    Aspiráns?! Akik megvoltak? Akiknek megvoltak? 😀

    Mindenki a saját zaklatójával mérkőzzön poligráffal!

    A LUKSÓGOROK között a “Szétlövés 😀 ” döntsön!

  65. " ?! " szerint:

    Intelem az itt hazudozó jellemtelen gazember MSZP-s agitátoroknak!

    Az elmúlt 16 évben nyújtott nagyon szerény teljesítményetek, de ugyanakkor nagyon sok disznóságotok után arra szólítalak fel benneteket (mint amire Gyurcsány apátok szólította fel Orbán Viktort), hogy fogjátok be a szátokat, és annak örvendezzetek, hogy milyen szépen szaporodik a káderképzőben az MSZP megújuláshoz szükséges és a hagyományaitoknak megfelelő káderutánpótlás?

    Emlékezzetek rá, hogy az MSZP jogelődjeinek, az MSZMP-nek, az MDP-nek és az MKP-nak a vezetőségét hagyományosan mindig börtönviselt káderekből választottátok.

    Néhány év mulva szabadulni fognak Zuschlag János (és társai), a nokia-dobozos Hagyó Miklós (és társai), Hunvald György (és társai), Wieszt János, Deme Gábor (és a még szabadlábon lévő csepeli mszp-s társai), Tátrai Miklós, a Főtávos Kovács Lajos, a BKV ügy -, a FŐKERT ügy -, a MALÉV ügy -, a sukorói ingatlan panama -, a kormányzati negyed ügy-, és a még feltárás alatt lévő szocialista mutyi ügyek szereplői.

    Amikor ezek a kipróbált káderek kiszabadulnak a kádernevelőből, akkor ismét visszatérhettek a jogelődjeiteknél alkalmazott szép hagyományhoz, és ismét börtönviselt káderekkel tölthetitek fel a megújuló MSZP vezetését.

    Megválaszthatjátok országos elnöknek Zuschlag, vagy Hunvald, vagy Hagyó, vagy Wieszt elvtársaitokat, aki a börtönben jó néhány évig még minden reggel hitelesen énekelhetik a “Föl, föl Ti rabjai ….” kezdetű indulótokat.

    A Csepeli MSZP elnökének pedig megválaszthatjátok Deme Gábor elvtársatokat aki az általa elkövetett gyilkossággal végződő sikkasztásnak az MSZP-n belüli ismertté válásáig, alelnöki poszton már vezetőtök volt a Csepeli MSZP-ben. (De, hogy legyen választási lehetőségetek, ez a ma még csak 1 főben korlátozott választék is bővülni fog a ma még szabadlábon lévő bűnöző cimboráitokkal.)

    A fent felsorolt, valamint a majd később ismerté váló nevű börtönviselt kádereknek az MSZP-be való visszatérése, és a párt vezetőségébe történő beválasztása után, igazán hozzátok méltó párt lesz a megújult MSZP.
    Addig azonban még sokszor elénekelhetitek az indulótoknak azt a részét is, hogy”…..senkik vagyunk…”.

    A káderképzésen lévő elvtársak a szabadulásáig legyetek nagyon türelmesek és nagyon szerények! Utána meg még szerényebbek.
    Ezen felül tanuljatok meg kicsinek lenni, és nagyon húzzátok meg magatokat!

    Ha pedig nem tetszik a helyzet, akkor fogadjátok meg Gyurcsánynak azt a tanácsát, hogy “el lehet innen menni”! A szátokat pedig zárjátok szorosra!

  66. Gigi szerint:

    Splash,

    polgármester-aspiránsokra gondoltam. 😀

  67. Gigi szerint:

    Másfél óra alatt 67 bejegyzés! 🙂
    Most lépek, délután visszanézek!
    Ciao!

  68. Manitu szerint:

    Csepeli: Mégis hogyan kellett volna kivizsgálni?

    Vannak állítások a zaklatás módjáról, munkahelyi e-mailek, telefonok stb. Voltak munkatársak.

    Még a Néeth Mónikát se kérdezték meg, nem néztek utána semminek. Megkérdezték Szexteczkyt, aki tagadott, aztán ezzel meg is elégedtek.

  69. grün szerint:

    Főnök a titkárnő jelölthöz: Kisasszony tervez gyereket? Ha nem akkor vigyázok!

  70. csepeli szerint:

    Azért egy fényképet rakjon már be valaki Németh Mónikáról. 😀

  71. csepeli szerint:

    Persze csak publikus fotóra gondoltam.

  72. spam szerint:

    Ilyen ember ne legyen Csepel polgármestere! Legközelebb remélem a Demével fog tudni cicázni.

  73. csepeli szerint:

    Ne szexkártyázzatok, inkább igyatok:

    MSZP: a kormány “alkoholba akarja fojtani az emberi agyakat”

    MTI 2010. szeptember 27., hétfő 11:17

    Az MSZP szerint “a Fidesz-KDNP kormány eddig is kábította a nemzet lakosságát a hazugságaival, most viszont alkoholba akarja fojtani az emberi agyakat”.

    Az ellenzéki párt ezt annak kapcsán közölte az MTI-hez eljuttatott kommünikében, hogy hétfőn hatályba léptek az új pálinkafőzési szabályok.

    “A Fidesz-KDNP kormány sikerpropagandaként mutogatja Pálinkaország létrejöttét, ahol bárki megfőzheti saját fogyasztásra az évi 50 liter 80-100 százalékos pálinkáját. Ezzel szemben áll egy beszédes adat: Magyarországon az egy főre jutó pálinkafogyasztás nem haladja meg évente a 0,2 litert 40 százalékos pálinkából. Már csak az a kérdés, hogy hol van az országban annyi 500 fős család, ahol csecsemőtől az aggastyánig mindenki megissza a 0,2 liter házi főzésű pálinkáját?” – kommentált az MSZP.

    A szocialisták szerint a kormány egy “képmutató, hazug, kábító törvénnyel kedvez a veszélyes alkoholfélék terjedésének, melyekkel ellehetetlenítik az ellenőrzött, minőségi, igényes alkoholfogyasztás megerősödését és erősítik az alkoholizmus terjedését”.

  74. zed szerint:

    Németh úrhölgy levelét nem szkennelték, hanem fényképezték. Méghozzá 23-án egy NIKON DX40 típusú masinával. Azok a képek is ezzel a típusú digitális géppel szoktak készülni, amelyek alá az van írva: “Fotó: Ábel Attila”.

  75. fernando szerint:

    gratulálok Sherlock! kit érdekel, lényeg, hogy megvan a doksi!

  76. csepeli szerint:

    zed: Persze. De 23-án még a gépkocsi-használati ügyet nyomatták, nem akarták azt keresztbe verni a szexbotránnyal. Időzítenek a fiúk, beosztják a sarat, két-három naponként dobnak egy újabb sárcsomót Szenteczkyre.

  77. Manitu szerint:

    Ne foglalkozz Zed hazudoozásával, A kép láthatóan nem fényképezőgéppel készült, akkor nem lenne ennyire világos, ahol nincs betű. Ilyen fényképet géppel nem lehet készíteni, Zed meg egy lüke.

  78. Splash szerint:

    Hú de izgi, megcsillant Ábel arca az üvegen? Inkább egy fotót lőjjél már ide a Moncsiról! Annyi van belőle, hogy na! Sz.J. ismerősei közt esetleg szükitve?

  79. csepeli szerint:

    Manitu: Hát de bizony fényképezőgéppel készült, gondolom, utólag kontrasztosították.

    Camera Maker: NIKON CORPORATION
    Camera Model: NIKON D40X
    Image Date: 2010:04:23 12:33:44
    Focal Length: 26.0mm (35mm equivalent: 39mm)
    Aperture: f/4.2
    Exposure Time: 0.017 s (1/60)
    ISO equiv: 400
    Exposure Bias: none
    Metering Mode: Matrix
    Exposure: program (Auto)
    White Balance: Auto
    Flash Fired: Yes (Auto, return light detected)
    Color Space: sRGB

  80. szigetország szerint:

    Ez a Szenteczky olyan kanos, hogy képes lenne Tóth Mihályt is megrakni. Képzeljétek el a jelenetet! De ennél jobb, amikor Szenteczkyt egy 120 kilós roma csávó tossza meg hátulról a börtönben.

  81. spam szerint:

    szigetország, ami késik, nem múlik…

  82. nagyi szerint:

    “?!”,,????!!!222senkiházi…….
    Pitiárner jellemtelenTe idióta agitátor.
    SZAR -KUPAC-

  83. GONDOLKODÓ! szerint:

    MIKOR FOGTOK MÁR ELMENNI????????????????????????????,

  84. Splash szerint:

    Csepelinfo Különszámot Követelek!

    Az összes lánnyal aki megvolt (névvel, fényképpel, elérhetőséggel, árlistával 😉 )

    lehet, hogy ez terjedemesebb kiadvány lenne mint a legutóbbi!

    xD

  85. szigetország szerint:

    Csepeli és társai kedvéért idemásolom a szexuális zaklatásra vonatkozó szabályozást:

    “Magyarországon szinte minden átfogóbb jogszabály tartalmaz az egyenlő bánásmód követelményéről szóló általános elveket megfogalmazó paragrafust. Így az egyenlő bánásmód követelményét és a hátrányos megkülönböztetés tilalmát előírja az Alkotmány, az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról szóló törvény, a Polgári Törvénykönyv, valamint a Munka Törvénykönyve és szankciókat tartalmaz a Büntető Törvénykönyv is.

    Szexuális zaklatás esetén jogorvoslati lehetőséget számos jogszabály biztosít. Így munkaügyi pert, személyiségi jogi pert, valamint – többek között – becsületsértés és zaklatás miatt büntető feljelentést is lehet tenni. Lehetőségként kínálkozik továbbá, hogy a zaklatott személy az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz forduljon.”

  86. Hugi szerint:

    Csepeli, szerinted tényleg április 23-án készült a kép a pár napja datált levélrõl? Te tényleg féleszû vagy!

    Egyébként, miután olvashattuk, hogyan zsarolták egymást ide-oda az elvtársak, sajnos nem vagyok meglepve a zaklatáson. Ezek minden hatalommal visszaélnek, mindenkit megaláznak.

  87. nagyi szerint:

    “?!!!???.
    Már tudjuk, hogy ki vagy..SZAR KUPAC. SZAR -KUPAC.

  88. " ?! " szerint:

    Itt fórumozó mocskos disznó MSZP-s agitátor banda!

    Ha a tisztesség legcsekélyebb szikrája pislákolna az elmétekben, akkor lesülne a pofátokról a bőr a fenti megnyilvánulásaitok miatt.

    A fenti megnyilvánulásokkal bemutattátok, hogy milyen jelenleg a Csepeli MSZP maradék tagságának az erkölcsi állapota, amely állapotnak az a következménye, hogy a hozzátok hasonló elvtelen elvtársaitok által elkövetett gaztetteket (egészen a gyilkosságig) igyekeztek eltitkolni, ha pedig azok nyilvánosságra kerülnek, akkor igyekeztek a gaztettet bagatelizálni, vagy másokra (pl. az áldozatra) áthárítani.

    Ma is az utóbbi megoldáshoz folyamodtatok annak ellenére, hogy a Németh Mónika által írt levélből világosan kiderül, hogy a szexuális zaklatást a gátlástalan Szenteczky azzal visszaélve követte le, hogy az áldozat a 4-5 évvel a nyugdíjazás előtt álló hozzátartozója, szintén a Csevaknál dolgozott, és ezért Szenteczky az áldozatot a hozzátartozójának a kirúgásával fenyegethette, azaz zsarolhatta.

    A mai megnyilvánulásaitok miatt azt kívánom nektek, hogy a védencetek, ez a munkahelyi hatalmával visszaélő gátlástalan kandúr Szenteczky azzal okozzon nektek örömöt, hogy kúrja végig a lányaitokat, asszonyaitokat, sőt még az anyátokat is.
    Azért viszont süljön le a pofátokról a bőr, hogy az áldozat helyett a tettest védelmezitek, és nagy nyilvánosság előtt az áldozat lejáratásával és nevetségessé tételével foglalkoztok!

  89. csepeli szerint:

    Hugi, igen, 23-án készült. Miért, mi van ebben olyan meglepő? A levél keltezése is szeptember 23.

    Csak Ábelék kivártak, beosztják a sárdobálást, minden napra jusson egy kicsi.

  90. " ?! " szerint:

    “nagyi”!

    Már megint megszöktél a hullaházból?
    Vedd már tudomásul, hogy lejárt a szavatosságod, ezért maradj nyugodtan a tepsiben!

  91. Tóth Mária szerint:

    Ha csak a fele igaz, amit ez a moslék alak megengedett magának, már az is több, mint sok!

    Szocik! ilyen alakot képzeltetek el polgármesternek???????? szégyen, és gyalázat,gyomorforgató, hogy a”demokráciában” semmit nem tanultak, így megy ez vagy 100 éve. ilyen a szocializálódásuk, ami bizony elégé nívótlan, de nem csodálkozom, hiszen a hazugság lételemük. Szolzsenyicinnek sajnos igaza volt, de mennyire !

  92. csepeli szerint:

    Hugi, ja már látom, miről beszélsz, április 23, az tényleg nem lehet. Akkor viszont valamit elbasztak a képpel. Mindegy, a levél dátuma egyértelmű.

  93. csepeli szerint:

    Tóth Mária: Szerintem te csak irigykedsz, hogy nem rád nyomul Szenteczky 😀

  94. zed szerint:

    ” ?! ”
    Szerintem te azt sem tudod miről beszélsz, hisz még soha az életben nem volt részed társas testi örömökben. Azt javaslom, gyakrabban csapold a jancsit, ne itt vezesd le fölös energiáidat! 😉

  95. spam szerint:

    csepeli, miért fontosak a dátumok?

    Egy dátum a fontos! Az, hogy Szenteczky mikor zaklatta szexuálisan a beosztottját. Ez most a téma. Hogy ki mikor írta meg, mi mikor jutott hová, az csak sokadlagos.

    Szenteczky zaklatta a kolléganőjét! Vajon ő volt az egyetlen???

  96. Hugi szerint:

    Csepeli, ha igazad lenne, április 23-i lenne a kép, ami nem lehet. Ráadásul ugyanabban a pillanatban készült mint a többi? Ne menj el nyomozónak, mert hülye lennél hozzá. A képen meg látszik, hogy nem fotó volt, és nem scanner, mert ahhoz tól tiszta.

  97. csepeli szerint:

    spam: Egyelőre csak annyit tudunk, hogy valaki azt állítja, hogy Szenteczky zaklatta. Hogy ebből mi igaz, azt nem tudjuk.

  98. " ?! " szerint:

    Jellemtelen csepeli MSZP-s agitátorok!
    Nézzetek a Szolzsenyicin által nektek készített alábbi tükörbe!

    “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem.

    Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, nem kommunista normális ember számára.

    A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret.

    A kommunista eltorzult lélek!

    Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista!

    Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”

  99. csepeli szerint:

    ” ?! “, menj már anyádba a faszságaiddal meg a szaros Szolzsenyicineddel együtt, köcsög.

  100. Hugi szerint:

    Szenteczkynek már annyi mocskos ügye van, hogy semmin se csodálkozunk.

  101. Gordon szerint:

    Gigi! Szerintem szégyeld magad a 10:48-asod miatt!

    Szánalmasan próbálod védeni a kenyéradóidat.

  102. bolka szerint:

    A tortenet kedveert jeleynem, hogy a kisasszony energetikusként kezdte, miután le..ta a SZ.J.-t felvetette az anyját és miután megunta SZ.J. cerkáját összejött azzal a palival aki közbeszerzéseken nyomult, de ezt nem engedte Sz.J. és ezt követően koccolt a kiscsaj.

  103. Gordon szerint:

    Szenteczkynek és bandájának takarodnia kell a csepeli közéletből.

  104. nagyi szerint:

    “??!”??++GOrdon-és bandája ………………….

  105. Tömb-bizalmi szerint:

    Na jó akkor; ha szabadságon volt minimum 2 hetet márciusban,akkor hová autózott közpénzen?

  106. zed szerint:

    Az állítólag keresztényi értékeket valló Deutsch Tompika nőügyiről is érdemes szót ejteni! Hány asszony, hány gyerek, hány kerék??? 😉

  107. nagyi szerint:

    “??!”Buzikám-nézzél magadba-vered még-nem sajnállaK.

  108. ... szerint:

    zed, Csepelen nem indul sem képviselő jelöltként, sem polgármester jelöltként Deutsch.

  109. " ?! " szerint:

    15 millió Ft-ot kell közpénzből fizetni Szenteczky önkényeskedése miatt:

    A Fővárosi Munkaügyi Bíróság jogerős ítélete is alá támasztja, hogy Szenteczky János szándékosan, hamis ürüggyel, gonosz szándékkal küldte el a cégtől és tette tönkre Kulcsár Ferencet a Csevak volt dolgozóját.

    „Szenteczky tudta, milyen nehéz családi körülmények között éltem – emlékezik vissza Kulcsár Ferenc. Előtte kerek perec vak gyűlölettel megfenyegetett: ’Vagy kilépsz, vagy olyan pert akasztok a nyakadba, hogy belepúposodsz!’ Erre nem voltam hajlandó. Nem volt benne semmi emberség, kegyetlen módon kirúgott. A régi kollégák dermedt félelemmel, szótlanul vették ezt tudomásul. Lelkileg szörnyen megviselt, amiket átéltem. Megalázva, kisemmizve, eltaposva éreztem magam… Isten mentsen bármely olyan szervezetet, amelynek Szenteczky János a vezetője” – mondta el Kulcsár Ferenc.

    Miután Kulcsár Ferenc első fokon megnyerte a pert, tájékoztatta a polgármestert és helyettesét.
    Szenteczky János fellebbezett, de rosszul tette, mert a másodfokú ítélet után még több pénzt ítéltek meg Kulcsár Ferencnek, ráadásul a perköltség is tetemesen nőtt.
    Az ítélet szerint az elmaradt bérek, a befizetett járulékok per és ügyvédi költségek mintegy 15 millió forintra rúgnak.
    Mindezt közpénzből kell kifizetnie a Csevaknak, az önkényeskedő Szenteczky hibájából!

    MSZP-s agitátorok!
    Szerintetek a Fővárosi Munkaügyi Bíróság jogerős ítélete is megalapozatlan, és nem Szenteczky hanem kulcsár Ferenc a hibázott?

    Erről is nyilatkozzatok nyomorult jellemtelen alakok!

  110. Manitu szerint:

    Splash, lehetséges, hogy Szenteczkynek 2006-2007-ben is volt egy ilyen ügye? Egy ismerősöm, ugyanis csak nevetett, amikor ezt mondtam neki, és azt mondta, hogy ez a zaklatási dolog nem is 2008-ban volt, hanem két évvel korábban, és fel is jelentették Szenteczkyt. Csakhogy a Németh Mónika nem jelentette fel, és később volt.

    Akkor viszont ugyebár kellett, hogy legyen egy korábbi eset is!

    Szenteczky tényleg kirúgdalta azokat, akik nem “szolgáltattak” neki?

  111. manó szerint:

    “Az élet zenéjét a nők adják, akik őszintén, minden feltétel nélkül fogadják magukba a dolgokat….” 😀
    http://csepel.info/wp-content/uploads/nonapi_koszonto.jpg

  112. nagyi szerint:

    Sajnállak-kőcsög-ja-embernek-tartod-magad-remélem-anyád-élvezte.
    Szar kupac-Érted-Bunkó-szar-kupac..

  113. Béla szerint:

    Szenteczkinek távoznia kell a közéletből!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  114. Béla szerint:

    Még a családját is megtagadta ez a megalomániás. “i” ből így lett “y”

  115. nagyi szerint:

    Sajnállak BÉLA………………

  116. busman szerint:

    Komolyan mondom, ez a csepel.info egy országos csatornán simán beférne főműsoridőben.
    Eza Szentecsky nevű barom meg inkább kifizette volna egy hivatásos kurvának a szolgáltatás árát, azok legalább kussolnak.
    Ez a faszi ennyire pitiáner? Naná, ennyire!!!

  117. BaráTOM szerint:

    Úgy retteg a helyi Fidesz Szenteczky győzelmétől, mint a tűztől. Pedig nyugi! Ha Szenteczky lesz a polgármester, megmaradnak a közszférában az állások, nem kerül sor lefejezésekre, és boszorkányperekre. Eljön a békesség, és a hatékony munkálkodás ideje, MINDEN csepeli lakos számára!
    Éljen!

  118. busman szerint:

    BaráTOM, te eltévedtél, ez nem a május elsejei felvonulás!

  119. nagyi szerint:

    BaráTOM-Te-vagy-a-BaráTOM-

  120. fernando szerint:

    Barátom, ez a perverz alak végig dugja majd a hivatalt? Esetleg majd az ügyfélszolgálaton is tiszteletét teszi? Kösz nem!
    Ilyen kevés esélye szociknak, így ennek a senkiházy szenteczkynek még sosem volt Csepelen mint most!

  121. nagyi szerint:

    “?!”
    Szaar-Kupac-Szar-kupac-

  122. nagyi szerint:

    fernando-én is dugnék vele…………

  123. CsepeliNo1 szerint:

    BaráTOm.
    Úgy retteg a helyi Fidesz Szenteczky győzelmétől, mint a tűztől.

    – Nem csak a FIDESZ retteg ettől (bár nem hinném, hogy ettől rettegne), hanem a jóérzésű baloldali emberek, meg azok, akik már ismerik Szenteczkyt!!!!
    Ti is csak azért nem rettegtek tőle, mert azt hiszitek, hogy megkapjátok azt, ami be van nektek ígérve . . .
    DE NEM FOGJÁTOK MEGKAPNI, SŐT, TI LESZTEK A LEGNAGYOBB ELLENSÉGE A KÖVETKEZŐ 4 ÉVBEN!!!!

    BatáTOM.
    Ha Szenteczky lesz a polgármester, megmaradnak a közszférában az állások, nem kerül sor lefejezésekre, és boszorkányperekre. Eljön a békesség, és a hatékony munkálkodás ideje, MINDEN csepeli lakos számára!

    – TE EZ EGY ESTI MESÉBEN LÁTTAD?!

  124. Királyerdei szerint:

    “nagyi szerint:
    2010. szeptember 27., hétfő – 14:28
    fernando-én is dugnék vele…………”

    Napersze.
    Ne felejtsd el ezt közölni az orosz/ukrán feleségével és a gyerekeivel is.

  125. Öreg halász szerint:

    Nem az a békesség, amikor a főnök megkívánja az alkalmazottat.

  126. D-arkangyal szerint:

    Szenteczky és bandája azt híreszteli Csepelen, hogy nyerni fog!!!!!
    Egészséges Önbizalma – önbizalmuk van.

    Azt mondják azért, mert mióta felkeresik az embereket, azóta nőtt az Ő támogatásuk.
    PERSZE!
    Ha-ha-ha-ha-ha . . .

    Eddig volt 9%, most már elérheti a 12%-ot is!!!!! – Ezek alapján tényleg nőtt a támogatásuk.

    Szerintem, ha elérik a 13%-ot , és bejönnek a 3. helyen, akkor már jól jártak!!!!!

  127. BaráTOM szerint:

    Neveket akartatok? Vannak nevek. Odaát a demokrácia oldalon, “Kipakolt a volt fideszes képviselő címmel.”
    Hát asszem’ a csepeli Fidesz kész. Addig játszották a szűzlányt, hogy kiderült a végén…
    Jó szórakozást, nekem megvolt! 🙂
    (nyugi)

  128. manó szerint:

    Aki a nunit szereti, rossz ember nem lehet! 😀

  129. grün szerint:

    Csak úgy szeliden megkérdem, nem-e lehet, hogy a mamája táncosnő volt Sanghájban?
    Esetleg utcanő Velencében?

  130. Hugi szerint:

    Az MSZP informátorát már feljelentette a Fidesz. Ki hisz egy bosszúéhes senkinek?

  131. Hugi szerint:

    Igaz, hogy Szenteczkynek nem ez volt az elsõ zaklatási ügye?

  132. Gigi szerint:

    Kedves Gordon,
    a kenyéradóim szerencsére nem politikusok. 🙂
    Viszont melyik volt a 10:48-asban a védelem: tán nem igaz, hogy családi orosz maffiakapcsolatok merültek fel legutóbb? Vagy nem igaz, hogy kölcsönös halottgyalázás folyt feleségekről? Vagy nem igaz, hogy ez a mostani a legszaftosabb mind közül? Mélységesen elkeserít az efféle mocskolódás, akármelyik oldal játszik ki ilyen kártyát!
    Várom válaszod, mit olvastál ki a hsz-emből bárki védelmének!

  133. Gigi szerint:

    zed,

    Deutsch nemhogy nem csepeli, de tudtunkkal nem zsarolt meg senkit, ez azért különbség a sima félremenés és a zaklatás között (amennyiben igaz a zaklatás vádja).

  134. Gigi szerint:

    Admin kedves,

    ” ?! ” 13:31-kor kimerítette az anyázás fogalmát, kéretik moderálni (és más hasonló hangnemek is)!

  135. Királyerdei szerint:

    Figyelj csak BaráTom (nem nekem)!
    Ez a szentecki olyan hülye és arrogáns,hogy az aranyszabályokat is felrúgja.
    Ez az idióta kölök eddig csak ellenségeket (és sokat) csinált magának.
    És ez most kezd visszaütni.Ha Németh Mónikához még 2 csaj csatlakozik ebben az ügyben,(ami nem kizárt) akkor szenteckinek annyi.És lehetnek tanuk is az általa kitúrt
    emberek személyében.

  136. Hugi szerint:

    Szenteczky megint hallgat? A lakásmutyik óta nem reagál semmire.

  137. Gigi szerint:

    Nem volt a testületi ülésen sem.

  138. grün szerint:

    Királyerdei!
    “Ha Németh Mónikához még 2 csaj csatlakozik ebben az ügyben,(ami nem kizárt) akkor szenteckinek annyi”
    Tuti! Az már bőven kimerítené a gruppen-szex fogalmát!
    Az valóban a Szenteczky halálát jelentené! Milyen szép vég, három nővel…..!

  139. Királyerdei szerint:

    Ez nem olyan vicces ügy mint gondolod “grün”.
    Majd meglátod.

  140. manó szerint:

    Nem lehet, hogy azért rontotta el a titkárnő az előző levél címzettjét, mert miközben írta, Szenteczky a bugyijába nyúlkált? 😀

  141. grün szerint:

    Királyerdei!
    Ha engem mindenki feljelentene akinek némi nemi ajánlatot tettem, akárcsak egy orális szex erejéig, lenne dolga a rendőrségnek!
    Hát még ha hozzá vesszük akik csak szerették volna…..!

  142. BaráTOM szerint:

    Szenteczky mindent megválaszolt, és tisztázott minden rágalmat! Ellenségeket gyűjtött? Nem hinném! Irigyeket annál inkább. Ha nem lenne bátor demokrata, nem is foglalkozna vele a helyi Fidesz. A Jobbikos polgármester-jelöltről miért nem hallani? Mert jelentéktelen? Szenteczky viszon végigdolgozta az elmúlt éveket. Ezért piszkálják annyian. Németh Szilárdról ez nem mondható el egy kicsit sem. Az ostoba óbégatás, meg a feljelentgetés, az nem csepelért végzett munka, hanem önös érdek, politikai szélhámosság, és haszonszerés.
    Bármennyire is óbégattok ebben a szubkultúrában, az MSZP-seknek nincs miért leszegett fejjel járniuk Csepel utcáit! De ti csak hajtogassátok tovább a mantráitokat, mert már úgyis elhittétek, hogy igazatok van. Pedig nincs, csak nem értitek meg.

  143. Hugi szerint:

    Szenteczky egyetlen kérdésre se adott választ.

  144. Királyerdei szerint:

    Ti pedig nem értitek meg,hogy nincs munkásőrség,nincsenek felszabadító szovjet csapatok a határon (Tökölön sem),nincs a “Párt ökle”,és ezek nélkül ti egy nagy “0”-ák vagytok.Becsomagoltál már?

  145. Királyerdei szerint:

    “A legabnormálisabb az MSZP helyzete. Adva van egy párt, amelyiknek nincs önálló arculata, hol szociáldemokrata, hol liberális retorikát alkalmaz, de leginkább a magát a diktatúrából politikailag és gazdaságilag átmentett, újsütetű szociáldemokratává illetve tőkéssé avanzsált nómenklatúra érdekeit és hatalmi törekvéseit képviseli. Vagyis igazából – egészében – nem baloldali párt. Az MSZP csak van és nem tesz mást, mint a jobboldallal szemben próbálja meghatározni magát és erősíteni a mindenkori pozícióit. A párton belül is markánsan különböző nézetű és érdekű csoportok vannak, teljesen mást akarnak a neoliberális irányba forduló nagytőkések emberei és megint mást a szociáldemokraták.
    A párt kiszolgáltatott a támogatói holdudvarnak is, hol innen, hol onnan érik nyomások, ezért a jelenlegi formájában képtelen egyértelmű politikai célokat, irányvonalat és arculatot meghatározni. Ennek megfelelően a választóinak többsége sem az MSZP-re vagy a programjára szavaz, hanem vagy megszokásból, vagy a jobboldal ellen. “

  146. pricpracpruc szerint:

    Elvtársak! Basszatok, de ne lopjatok!

  147. szenteczky-nek szerint:

    már várnak a sitten kolompárék. szeretik a fehér bőrű szőke fiúkat. mellre fognak gyúratni hogy kelendőbb legyél. nekik fogod a pénzt keresni míg a cigók s.bbe szúrnak. de legalább kapsz majd enni és nem fognak megverni. ne félj, hamar eltelik így az az 5-6 év.

  148. Pannon Puma szerint:

    BaráTOM

    A Jobbikos polgármester tiszteletbe tartja mások magán életét. Mindenki az életét úgy alakítja ahogy tudja,számoljon el a lelkiismeretével HA VAN ilyen neki,mert a számlát a sors úgyis befogja nyújtani mindenkinek. De addig is mazsolázz hogy Szenteckynek mikért kell majd felelni a bíróság előtt. Ezeket a szerződéseket,ugyanis ő kötötte

    – A Penta Általános Építőipari Kft.-nek évente 269.600.000 Ft áll rendelkezésre a csepeli utak, járdák üzemképessége és rendeltetésszerű használati állapotának megőrzésére (???);

    – A Dél-Pesti T&T Kft. 122.776.293 Ft-os szerződést kötött márciusban 6 utca csapadékvíz-kivezetési munkálataira (Fürdő, Hajós, Ladik, Hollandi, Jegenye, Királyerdő utca);

    – A Csevak Zrt. februárban szerződött a Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.-vel 43.200.000 Ft értékben, a Csevak Zrt. által kezelt lakás és nem lakás célú ingatlanok, épületek ESETI fenntartási, karbantartási és hibaelhárítási munkák elvégzésére;

    – Út- Vasúttervező Zrt.: 13.500.000 Ft kifizetése 3 csepeli kereszteződés (Kassai utca-Széchenyi utca, Erdősor utca – Szabadság utca, Szabadkikötő utca – Szikratávíró utca) építési, engedélyezési és tervezési feladataira, közlekedésfejlesztési tanulmányterv készítésére;

    – A Mélyközép Mély- és Közműépítő Kft.-vel 2010 májusában kötött szerződés (057/2010/BERUH) gyalogos átkelőhely építésre szólt, 4.877.436 Ft értékben (Erdősor és Technikus utca);

    – Az Olió Tanácsadó Kft.-nek a szerződés (058/2010/BERUH) értelmében 9.000.000 Ft (!) keretösszeg állt rendelkezésére 30(!) db virágláda beszerzésére és telepítésére (lehet, hogy arany, esetleg platina???);

    – 2010 májusában köttetett szerződés (062/2010/BERUH) alapján a Sétaút Kft.-nek 7.000.000 Ft-ot bocsátottak rendelkezésre 10 db pingpong-asztal beszerzésére és telepítésére.

    És a sort még folytathatnám, hisz a felsoroltak csak a 2009-2010-es, kirívóbb esetei

    A Jobbikos polgármesterről meg fogsz még hallani, légy türelemmel.

  149. " ?! " szerint:

    Kedves “Gigi”!

    Jó ha tudod, hogy a hozzászólásaid alapján valószínűleg nemcsak bennem alakult ki olyan kép rólad, hogy Te egy leírhatatlanul sunyi és alattomos figura vagy, aki kb. annyira gerinces mint egy giliszta.
    Nem tudom milyen érdekeltség mozgat amikor mindeféle csűréscsavarással mentegeted az MSZP-sek és különösen Szenteczky bűneit, csak azt tudom, hogy amit művelsz az undorítóbb mint a trágár-tróger “csepeli”-nek az itteni működése.

    Képmutató és alattomos módszerrel úgy próbálod beállítani a helyzeteket, hogy az áldozatokra hivatkozva igyekszel kivonni a kritika alól az MSZP-s elkövetőket.

    Kölcsönös halottgyalázásra hivatkozol, majd ezt az esetet legszaftosabb esetnek minősítve igyekszel azt a képet kialakítani, hogy itt csak mocskolódás folyik.

    Alattomos módon eljutsz odáig, hogy moderálást kérsz az Admintól, mert szerinted 13:31-kor kimerítettem az anyázás fogalmát.

    Az általad alkalmazott kettős mérce miatt fel sem tűnt részedre, hogy a szerinted anyázásnak minősülő hozzászólásom”csepeli”-nek a 12:52- kor feltett alábbi hozzászólására adott válaszként lett megírva:
    ” ?!, menj már anyádba a faszságaiddal meg a szaros Szolzsenyicineddel együtt, köcsög.”

    A fentiek miatt az a véleményem, hagy nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit Te szemrebbenés nélkül ki ne mondanál, ha azt az MSZP érdeke vagy az MSZP-s elvtársak személyes boldogulása így kívánja.

  150. tibor szerint:

    Elolvastam a volt képviselő terhelő nyilatkozatát. Horváth urat nem ismerem, sorait nem kommentálom.
    De, ha ez a cikk az adu-ász a BARÁTOM-ék kezében, akkor hátra dőlhet a helyi FIDESZ.

    JÖHET A KÉTHARMAD CSEPELEN.

  151. Királyerdei szerint:

    ” !? ” szerint:
    Szenteckynél felvételek is vannak az együttlétről,”

    Te honnét tudod?
    Láttad?Esetleg szenteckiné is látta?

  152. Gigi szerint:

    manó, ez lehet vicces, csak mivel konkrét titkárnő hibázott a címzéssel, akit nem ismersz, nem illő a bugyiját kiteregetni…

  153. admin szerint:

    A kifogásolt hozzászólást eltávolítottuk.

  154. grün szerint:

    tibor!
    “hátra dőlhet a helyi FIDESZ”
    De csak annyira, ahonnét még vissza tud egyenesedni!

  155. Splash szerint:

    Nekem alapból nem szimpi ez a Horváth, lókupec cigányra hajaz. Biztos úgy va ahogy mondja, de a frakciópénz az táncsak nem közvagyon, csúnya dolog eltenni de azért pár nullával kevesebb szerepel az összeg végén mint amott.

  156. Gigi szerint:

    Kedves ” ?! “,

    kép Rólad is alakult ki bennem. Nem részletezem, ha megengeded, mert nem személyeskedni járok ide, hanem véleményt mondani.

    Nyilatkozhatsz bárki nevében, bár nem ildomos, de mindegy. De hogy megnyugodjál: többen is küldtek már a fenébe. Csakhogy senki nem tudta pontosan megnevezni, mivel is védem/mentegetem én a szocikat. Lehet, hogy azért, mert az önálló véleményem sokkal árnyaltabb egyféle végletnél.

    Ebben a konkrét ügyben szerinted hol mentegettem SZJ-t? Egyáltalán nem hivatkozok áldozatokra, hanem csak az ítélkezés bírói hatáskörét ismételgetem. A kölcsönös halottgyalázás szerinted nem tény? Vagy elkerülte a figyelmedet például a 10:53-as hsz-em?

    Lehet, mert a 15:34-esemet biztosan csak felszínesen olvastad, ahol nem csak Téged kértelek moderálás alá vetni.

    És kettős mércével csak akkor vádolhatnál, ha én valaha anyáztam volna, és azt nem kértem volna ki magamnak…

  157. tibor szerint:

    grün! Még most is röhögök BARÁTOM nagyot mondásán. Micsoda ütőkártya!!!

  158. Királyerdei szerint:

    Gigi!
    “Csepeli” hozzászólásai miért nem bántják a szemedet?

  159. Jobb Csepelért szerint:

    Kedves csepeli MSZP-sek! Ha Szenteczky elvtársatok valóban tiszta és ártatlan, akkor bizonyítsa be! Nem lepne meg, ha erre sem reagálna semmit…

  160. admin szerint:

    A Gigi által kifogásolt hozzászólást is letöröltük.

  161. Ditte szerint:

    http://mandiner.hu/cikk/20100927_zaklatta_kollegajat_az_mszp_jeloltje
    Jó lenne már másféleképp híresnek lenni kedves csepeliek!

    Az egész történetben a kivizsgálás hiánya a legbántóbb. Az érzéketlen, elvtársi hímsovinizmus. Én is tudok olyan helyet itt Csepelen, ahol a főnök a pasa, csak a főnök főnökei nem törődnek vele. Szintén önkormányzati érdekeltség.

  162. Miska72 szerint:

    jaj jaj elvtársak! Sok lesz ez a bukta már a nyeréshez.
    VÖRÖS CSEPEL GAME OVER!

  163. propeller szerint:

    Szexuális zaklatás: beosztottját akarta a csepeli polgármester-jelölt?…

    A Csepel.info szerkesztőségét levélben kereste meg a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. (Csevak) egy korábbi dolgozója. Németh Mónika […]…

  164. szigetország szerint:

    Úgy hallottam, hogy Szenteczky Janika Polgár Györgyre (azaz csepelire) is rákattant. Szerencséje volt, mert nyitott ajtókat döngetett…

  165. pepe szerint:

    Állítólag a Csevak biztonsági őrének az őrző-védő kutyája, tavasszal többször is zaklatta a szomszéd telken lakó Marika néni Sziszi nevű dalmata szukáját, de az csak nem akart kötélnek állni. Erről tudna valaki valamit mesélni? Ezt nagyon fontos lenne tudnom így a választások előtt. Biztos balos volt a véreb, a dalmata meg lehet, hogy éppen jobbos?

  166. anticsóka szerint:

    Ki ez a Gigi?
    A csepel.infó önjelölt Justiciája?
    Nem azért van ez a fórum, hogy mindenki elmondhassa a véleményét?
    Erre adminka Gigi óhajára törli a hsz-eket. Nem mondom…

    Kedves Gigi! Szerinted az helyes, hogy másoktól azt követeled, hogy úgy éljenek és úgy formáljanak véleményt, ahogy te helyesnek látod?
    Különbözőek vagyunk, többféleképpen vélekedünk azonos dolgokról, de ez viszi előre a világot, ettől színesebb az élet.
    Ezt tagadni nem más, mint nagyfokú önzés.

  167. Hempa szerint:

    Na szóval… ezen az ügyön meg sem lepődöm. A frontvonalon túl nem újdonság ez a dolog… ők mindent az ágyban vagy az íróasztalon (fetrengve) intéznek. Tóth Misi? Persze, hogy legyintett Mónika panaszára…. nyílt titok, hogy ő sem veti meg a szebbik nem társaságát… ((Első kézből tudom, hogy egy csepeli intézmény ex vezetője is a lucskos bájaival ért el bizonyos dolgokat. Persze Misi bátyánk nem tett feljelentést szexuális zaklatásért…))

  168. Kis Duna szerint:

    A MONICA LEWINSKY ÜGY :-O

    pepe!

    Bár oltári hülyeséget írtál, de a lényegre tapintottál: kit érdekel, hogy ki-kivel-hol-mikor-hányszor…???
    Mónika miért nem tett feljelentést? Mert védte a családtagját? Hmmmm. elgondolkodtató.
    Egy kérdés a többi hímnemű társaimhoz:
    Ha igaz, h nem történt soha semmi, vagyis ha egy pasinak ilyen sokáig nem sikerül becserkészni egy csajt, vajon ilyen kitartóan küzdünk érte? Hát én nem. hacsak nem adja be a derekát az elején!

  169. bavaria szerint:

    itt az ideje a jobbikra szavazni

  170. Mr. Gabee szerint:

    Az kellene még ide… a Jobbik meg az eLeMPé, meg a Jobbikhoz tartozó pereputty (Gárda).

  171. Teri szerint:

    Nekem is volt egy ismerősöm, akit a FőNÖke szexuálisan inzultált, de Ő nem ellenkezett… 😀

    …vagy talán, mikor megelégelte a sok mocskos dolgot, no aztán adott a pofájára!!!

  172. zed szerint:

    Nono, a Jobbik kaposvári polgármester-jelöltjéről, aki fizikatanár, az derült ki, állítólag a diákjait szokta zaklatni!

  173. pricpracpruc szerint:

    Milyen érdekes, hogy minden választás előtt, minden pártban van néhány keményf@szú, azután amikor megválasztják őket, már csak puhapöcsök.

  174. Jeniszej szerint:

    🙂

  175. Gigi szerint:

    Admin,
    köszönöm.

  176. Gigi szerint:

    Királyerdei,
    a csepeliéi is szokták bántani, szoktam is szólni a trágár szóhasználatáért.
    Az önmagában viszont még nem mindig meríti ki a klasszikus anyázás fogalmát, amire viszont ” ?! ” ragadtatta magát (számomra egyébként meglepően, mert higgadt és alapos érvelőnek ismertem meg).

  177. Gigi szerint:

    Kedves anticsóka,

    önteltség lenne igazságtevőnek gondolnom magam (tehát nem teszem), és mint ahogy elvárom a saját gondolataim kinyilváníthatóságát, úgy hallgatom meg másokét is (időnként azoktól a másoktól viszonttoleranciát egyáltalán nem tapasztalva).

    A kérésem nem sima véleményeket illetett, ne is sugalmazd ezt! A kifogásolt két hsz komplett anyázás volt, és úgy látszik, admin fülét is sértette, ha törölte…

  178. Gigi szerint:

    Visszatérve a témához: a napvilágra kerüléshez képest lassan eltelik a 24 óra, és reakció semmi. A szitu kényes: ha SZJ cáfol, az kevés, mert két ellenpólus feszül egymásnak; ha csöndben marad, akkor hiheti, hogy elül a vihar, de a hallgatása beismerés is lehet. Én ez utóbbira szavazok.

  179. lb szerint:

    Gigi!

    Eddig melyik, a Fidesz által fontosnak tartott téma “süllyedt el”?
    Egyébként igazad lett a tegnapi jóslatoddal, valóban ez az egyik legjobban pörgő, legtobb hsz-t generáló topic az utóbbi hónapokban! 🙁

  180. grün szerint:

    “Ereszkedj térdre Mónika és tartsd a szád!”
    A CSEVAK- nak is van orális irodája?

  181. Gigi szerint:

    lb,

    én is ide-idetévedek, én sem vagyok kevésbé érdeklődő – lehet, hogy inkább visszafogom magam…

    Milyen elsüllyedésre gondolsz? (Most nem vagyok képben, mire reagálhatott a kérdésed…)

  182. Gigi szerint:

    grün,

    Te pasi vagy, az már tuti!
    Nem tudhatjuk, hogy Mónika csak azért vállalta a nyilvánosságot, hogy a zaklatója végre meglakoljon vagy pusztán hatalmi érdekből! Jelenleg nincs bizonyosság, érted? Akkor miért kell megalázni azt, akit lehet, hogy már korábban is megaláztak?!

  183. csepeli szerint:

    Szerintem a választásokig belefér még egy botrány Szenteczkyvel kapcsolatban. Nem kell félteni a Fideszt, biztosan előrukkolnak még valamivel. Lehet tippelni, mivel vádolják meg Szenteczkyt:

    – Vacsora után kisgyerekek vérét szokta inni
    – Éjszakánként farkasemberré változik
    – Régebben melegpornókban játszott
    – Pár éve szarva és patája nőtt, amit plasztikai sebésszel operáltatott le
    – Valójában ő Sztálin és Hitler reinkarnációja egy személyben
    – stb.

  184. busman szerint:

    Valóban, a kettős gyilkosság óta nem volt olyan topic, amelyik ennyi hsz.-t generált volna.
    Szépen élünk.
    Ez naggyyyyooon gáááááááz!

  185. " ?! " szerint:

    Kedves”Gigi”, Te mszp-s védőügyvédként fórumozó alattomos sunyi agitátor!

    A 08:13-kor feltett hozzászólásodban írtad az alábbiakat:
    “Királyerdei,
    a csepeliéi is szokták bántani, szoktam is szólni a trágár szóhasználatáért.
    Az önmagában viszont még nem mindig meríti ki a klasszikus anyázás fogalmát, amire viszont ” ?! ” ragadtatta magát”.

    Felhívom a figyelmedet arra, hogy az általad kifogásolt írásomban, a tegnap 12:52-kor “csepeli” részéről előzmény nélkül nekem címzett alábbi hozzászólására reagáltam:
    ” ?! “, menj már anyádba a faszságaiddal meg a szaros Szolzsenyicineddel együtt, köcsög.”

    Csak nem azért sértette jobban az érzékenységedet a részemről válaszként feltett szöveg, mint “csepeli” fent idézett provokatív és sértő szövege, mert neked is volt olyan kísérleted amellyel kapcsolatban a töröltetett szövegben “csepeli”-től választ kértem?

  186. grün szerint:

    Gigi!
    “Jelenleg nincs bizonyosság, érted?”
    Értem ne is legyen bizonyosság, érted?
    Nagy ívben lesza..m, egy sértett nő feltűnési viszketegségből való nyavalygását!

  187. Gigi szerint:

    Nem tudhatod, hogy feltűnésből teszi-e vagy okkal!!!

  188. Gigi szerint:

    busman,
    a HÉV-baleset volt még ilyen. 🙁 Akkor lódul meg, ha halál vagy szex van terítéken. 🙁

  189. grün szerint:

    Gigi!
    Én sem tudom, Te sem tudod, de azért jól el csámcsogunk Rajta, néhány tized magunkkal!
    Lehet, hogy csak ez a Hölgy célja? A negatív reklám is reklám!!!

  190. Gigi szerint:

    Csak nem, kedves ” ?! “.

    Egyébként egyetértek: csepeli stílusa sem tűr nyomdafestéket!

    A Tied fölött csak azért nem siklottam át, mert Tőled szokatlan! Ne gondold, hogy ha átveszed a stílusát, akkor hangosabban hallathatod a hangodat! A másolgatás a Te előjogod, élvezd, hogy ő csak utánozhat benne! Vagy szitkozódj kedvedre a fura megszólításaiddal (engem már hidegen hagy, ha olyan nevez sunyinak, aki maga viszont komolynak gondol egy névtelen kihívást)! De azt gondolom, hogy van egy határ: például egymás anyukájának békén hagyása. Mert ha a vitapartnerrel szemben már cseppnyi tiszteletet sem tanúsítasz, akkor fölösleges ideirkálni.

    (Ez vonatkozik grün hímsoviniszta megjegyzésére is.)

  191. lb szerint:

    Gigi!

    Te írtad ma reggel: “A szitu kényes: ha SZJ cáfol, az kevés, mert két ellenpólus feszül egymásnak; ha csöndben marad, akkor hiheti, hogy elül a vihar,…”

    Erre reagáltam, hogy ha a Fidesz úgy látja jónak, úgy sem engedi “elsüllyedni” a témát.

  192. Gigi szerint:

    grün,

    igen, meglehet, ezért is erősödik bennem, hogy ki kéne szállni.

  193. Gigi szerint:

    lb,

    ez igaz, de attól még SZJ hiheti, hogy minden csoda három napig tart (pláne, ha ő nem erősít rá egy cáfolattal).

    Mindenesetre nekem már tele a hócipőm a sok tisztázatlansággal! Cáfolhatatlan bizonyítékok kellenének itt és más ügyekben, a hatóságok tegyék a dolgukat, és akkor se itt, se a CSIP-en nem találgatások nyomán cserélhetnénk nézetet, hanem tények alapján! (Tudom: álmodik a nyomor…)

  194. " ?! " szerint:

    Kedves “grün”!

    Ha nem tudnám, hogy egy jellemtelen MSZP-s agitátor vagy, akkor csodálkoznék azon, hogy tanár ember létedre fel sem vetődik az agyad helyén, az a lehetőség, hogy jogos sérelmek a cikkben nyilvánosságra hozott iratokban szereplő szexuális zaklatások.

    Annak a lehetősége fel sem merül az itt fórumozó hozzád hasonló bigott MSZP-s figurák fejében, hogy a helyi vezéretek valami tisztességtelen dolgot követhetett el.
    Ha viszont mégis történt valami, akkor az szerintetek megbocsátható férfias cselekedet volt, és csakis a másik fél lehet a hibás.

    Az ebben az ügyben tanúsított magatartásotok is azt bizonyítja, hogy számotokra természetes a hatalommal való visszaélés és a törvényeket semmivevő gátlástalan magatartás.

    Ennek lesz vége az október 3-i választással. Akármennyire hadakoztok ellene.

  195. " ?! " szerint:

    Intelem az itt hazudozó jellemtelen MSZP-s agitátoroknak!

    Az elmúlt 16 évben nyújtott nagyon szerény teljesítményetek, de ugyanakkor nagyon sok disznóságotok után arra szólítalak fel benneteket (mint amire Gyurcsány apátok szólította fel Orbán Viktort), hogy fogjátok be a szátokat, és annak örvendezzetek, hogy milyen szépen szaporodik a káderképzőben az MSZP megújuláshoz szükséges és a hagyományaitoknak megfelelő káderutánpótlás?

    Emlékezzetek rá, hogy az MSZP jogelődjeinek, az MSZMP-nek, az MDP-nek és az MKP-nak a vezetőségét hagyományosan mindig börtönviselt káderekből választottátok.

    Néhány év mulva szabadulni fognak Zuschlag János (és társai), a nokia-dobozos Hagyó Miklós (és társai), Hunvald György (és társai), Wieszt János, Deme Gábor (és a még szabadlábon lévő csepeli mszp-s társai), Tátrai Miklós, a Főtávos Kovács Lajos, a BKV ügy -, a FŐKERT ügy -, a MALÉV ügy -, a sukorói ingatlan panama -, a kormányzati negyed ügy-, és a még feltárás alatt lévő szocialista mutyi ügyek szereplői.

    Amikor ezek a kipróbált káderek kiszabadulnak a kádernevelőből, akkor ismét visszatérhettek a jogelődjeiteknél alkalmazott szép hagyományhoz, és ismét börtönviselt káderekkel tölthetitek fel a megújuló MSZP vezetését.

    Megválaszthatjátok országos elnöknek Zuschlag, vagy Hunvald, vagy Hagyó, vagy Wieszt elvtársaitokat, aki a börtönben jó néhány évig még minden reggel hitelesen énekelhetik a “Föl, föl Ti rabjai ….” kezdetű indulótokat.

    A Csepeli MSZP elnökének pedig megválaszthatjátok Deme Gábor elvtársatokat aki az általa elkövetett gyilkossággal végződő sikkasztásnak az MSZP-n belüli ismertté válásáig, alelnöki poszton már vezetőtök volt a Csepeli MSZP-ben. (De, hogy legyen választási lehetőségetek, ez a ma még csak 1 főben korlátozott választék is bővülni fog a ma még szabadlábon lévő bűnöző cimboráitokkal.)

    A fent felsorolt, valamint a majd később ismerté váló nevű börtönviselt kádereknek az MSZP-be való visszatérése, és a párt vezetőségébe történő beválasztása után, igazán hozzátok méltó párt lesz a megújult MSZP.
    Addig azonban még sokszor elénekelhetitek az indulótoknak azt a részét is, hogy”…..senkik vagyunk…”.

    A káderképzésen lévő elvtársak a szabadulásáig legyetek nagyon türelmesek és nagyon szerények! Utána meg még szerényebbek.
    Ezen felül tanuljatok meg kicsinek lenni, és nagyon húzzátok meg magatokat!

    Ha pedig nem tetszik a helyzet, akkor fogadjátok meg Gyurcsánynak azt a tanácsát, hogy “el lehet innen menni”!

  196. csepeli szerint:

    ” ?! “, a jellemtelen fideszes agitátor állandóan szennyezi itt a levegőt. Pedig már az admin is figyelmeztette, hogy hagyja abba a másolgatást, de az agyatlan idiótája csak folytatja.

  197. " ?! " szerint:

    Kedves “csepeli”, Te trágár- tróger idióta vörös bunkócska!

    Menj már anyádba a faszságaiddal Te elbaszott jellemtelen szaros köcsög!

    —————-

    Kedves “Gigi”!

    Remélem, hogy a “csepeli” által használt kifejezésekből összeállított fenti válaszom nem sérti a “szocialista erkölcsödet” és a “kulturális” érzékenységedet?

  198. Yoda szerint:

    Életemben először olvastam ilyet, de szerintem utoljára! Csak a rend kedvéért, a hölgy Gazal Mónika volt abban az időben. Valóban renkivüli karriert futott be, és akkor még nem volt kifogása semmi ellen! Most egy puhább kereveten kapott “lehetőséget”?
    Amennyiben a vád igaz lenne, feljelentést tett volna, mert még a hülye sem rúgta volna ki anyut, mert az egy újabb támadási felület! Most a jövője érdekében kampányol!
    Gondolkodjatok már el ezen az egészen! Fernando: Szenteczky és a hölgy miatt feltétlen másokat is mocskolnod kell? Egyszer lehetsz ügyfél Te vagy a rokonod!!??
    Szigetország szept.27 11.59: olyan mocskos a megjegyzésed még akkor is ha a vádak igazak, hogy “csodálom” az infót, amiért ilyet megjelentet.
    Móni vajon emelt fővel jársz, Te és a Mamád is???

  199. csepeli szerint:

    Ghazal Mónika? Előbb épületkezelői csoportvezető, majd igazgatóhelyettes volt a Csevaknál. A Csepel Újságnak többször nyilatkozott.

  200. Gigi szerint:

    Kedves ” ?! “,

    felnőtt ember vagy (tudtommal), tehát nem foglak sem nevelgetni, sem szövegértésre tanítani (hogy szerintem csepeli trágársága sem megengedhető).

    A szocialista erkölcs emlegetését meg hadd tartsam viccesnek a vonatkozásomban.

  201. pedró szerint:

    csepeli! És ki volt a cenzora?

  202. Splash szerint:

    Na álljunk már meg!

    A Borkából Birkaszászlett

    a Szenteczkiből Szenteczky

    A Ghazal ból meg Németh Mónika

    Hát itt tényleg mindenki álnéven fut, vagy senki sem vállalja a multját?

    Azér mégis csak jó valamire a prolilét: tótmisi, aza az ami oszt pont. Egyszerü is mint a faék.

    És akkor a Moncsit a Szilárd örökbefogadta vagy most mi?! Vagy csak ekkora rajongója, hogy felvette a nevét?

    Követhetetelen, de tényleg!

  203. GONDOLKODÓ! szerint:

    ” ?! ” szerint:
    “2010. szeptember 28., kedd – 13:45

    Kedves “csepeli”, Te trágár- tróger idióta vörös bunkócska!

    Menj már anyádba a faszságaiddal Te elbaszott jellemtelen szaros köcsög!”

    T. admin!

    Vajon ilyenkor mit csinálhatsz, amikor a fentiek olvashatóak, az “igen kiművelt megnyilvánulóktól?”

  204. Gigi szerint:

    GONDOLKODÓ!,

    vigyázz, mert ” ?! ” Téged is megtalál azzal, hogy miért csak őt kifogásolgatod, holott cspeli kezdte az anyázást… 🙂
    Engem már két napja ezzel zrikál, mert rátaláltam egy durvábbnál is durvább hsz-ére, amit admin törölt is. 🙁
    Való igaz, hogy csepelit is moderálni kellene!!! De fel kellene fogni: admin nem ülhet itt óráról órára, inkább nekünk kellene önmérsékletet tanúsítani…

    Üdvözlöm a verseidet, többek között a hangnem kulturált stílusát csempészik ide vissza… 🙂

  205. " ?! " szerint:

    Kedves finom lelkek, “Gigi” és “GONDOLKODÓ”!

    Ne velem foglalkozzatok, hanem az alábbi részemről előzmény nélküli hozzászóláson rágódjatok!

    #
    “csepeli szerint:
    2010. szeptember 26., vasárnap – 13:46
    ” ?! “: Én meg nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy a te anyád egy ukrán kurva volt.”
    #

  206. " ?! " szerint:

    Kedves “Gigi” és “GONDOLKODÓ”!

    Nem árt ha az alábbi hozzászóláson is rágódtok egy kicsit!

    #
    GONDOLKODÓ! szerint:
    2010. augusztus 17., kedd – 03:24

    csepeli:
    2010. augusztus 15., vasárnap 12:11-kor

    ” ?! “: Te beszélsz tisztességről, te utolsó, undorító, mocskos véglény!? A tisztességtelenség, a becstelenség, az aljas hazudozás szobrát rólad lehetne megmintázni!
    #

  207. Vica szerint:

    Igen Tisztelt Mónika (Luinski)!

    A cikket olvasva nekem igencsak bűzlik valami “Dániában”. Valóban választások vannak, mint elmondtad a riporternek… Nem riadsz vissza önmagad lejáratásától sem azért, hogy tönkre tedd régi főnöködet? Női megérzés, de szerintem mint igazgató helyettes, nem lehettél Te olyan kis anyámasszony katonája, akit csak úgy zaklathat a főnöke. Ha már tényleg zaklatott volna, miért nem nyomtad képen legalább egyszer? Úgyis föl akartál mondani. Vagy netán fájt a feneked a főnököd székére, amit nem sikerült megkaparintani, és besértődtél miatta? Esetleg azért tetted “közkinccsé” ezt a szemetet, mert részt akarsz venni a sárdobálásban?

    Micsoda főnök lehettél egy ekkora cég élén? Igazgató helyettes voltál, ugye? Hogy tudtál vezetőként dolgozni, ha nem tudtál leépíteni egy “nyomulós pasit”? Egyébként pedig láttam egy régi szórólapon Szenteczkyt a családjával. Igen szimpatikus, csinos kis felesége és aranyos kisfia van. Neked van családod? Lehet, hogy nem is Ő nyomult, hanem egészen más történt?

    Láttam az MSZP-s Németh Szilárdot lejárató prospektust. Gusztustalan, amint az MSZP képes volt kampányfogás címén beszennyezni a kerület postaládáit a mocskával. Te mivel vagy különb ennél a társaságnál? Nem szégyenled magad???

  208. Ditte szerint:

    Azért fanyalogtok itt a trágár stíluson, mert nem vagytok elég műveltek. Elég bemenni a könyvesboltba és leemelni az előző kurzus által preferált írófejedelmek köteteit, ott igazán zaftos fejezeteket találtok. Meg hát ebben a “kurva országban” káromkodni szenvedélyes igazságbeszédnek számít.
    A színházról ne is beszéljünk, ahol a János vitéz Iluskájából lotyót csinálnak.
    Én a magam részéről nem kedvelem ezt a stílust, de cseppet sem csodálkozom.
    Vajon “csepeli” miért kapta a “trágár tróger” eposzi jelzőt? Talán csak nem ő durvította el itt a hangnemet? Talán csak nem célzatosan?

  209. Gigi szerint:

    ” ?! “,

    rágódtam eleget, minden nap kinyilvánítom, hogy csepeli bárdolatlan barbár, mit akarsz még?

  210. Gigi szerint:

    Vica,

    nagyon hiányzott már egy efféle megközelítés is! 🙂
    Persze a védekezés erre az, hogy Mónika kényszerhelyzetben volt, mert egy családtagja kenyéradója is volt SZJ.
    Meg az is biztos, hogy egy idilli családi fotó önmagában nem igazol ártatlanságot.
    A magam részéről – cáfolhatatlan bizonyítékok híján – elraktározom ezt az infót, de hitelt egyik félnek sem adok.

  211. " ?! " szerint:

    Kedves “Gigi”!

    Arról mi a véleményed, hogy a tegnap 13:03-kor általam bemásolt szöveget a nagy kultúra terjesztő “GONDOLKODÓ” nekem szóló sértésként másolta be úgy, hogy összegyűjtötte és rám öntötte “csepeli” nekem szánt sértegetéseit?

    Szerinted van-e erkölcsi alapja egy ilyen embernek az én stílusomat minősíteni, miközben vele szemben én nem használtam durva kifejezéseket, csak legfeljebb ironikus szavakat?

    Ha ezek a figurák ezeket a sértéseket személyesen merték volna elmondani, akkor letéptem volna a fejüket, vagy megetettem volna velük a saját tökeiket.
    Itt viszont nem tehetek mást mint, hogy hozzájuk hasonló stílusban vágok vissza.

  212. Ditte szerint:

    Ugyan, kedves “?!” nem kell mindenre ugrani.
    GONDOLKODÓ-val szerintem egy félreértés miatt összekülönböztetek, ezt már nehéz lenne tisztázni. Valahogy úgy volt, hogy nem tettél ki idézőjelet, amikor őt idézted és az összefolyt más szöveggel, ezt ő félreértelmezte. No, meg volt más kölcsönös adok-kapok is.
    Mindkettőtöknek azt tanácsolom ássátok el a csatabárdot. Persze tudom, hogy semmi közöm hozzá.
    Egy a tábor, sok színű a zászló!

  213. Gigi szerint:

    Kedves ” ?! “,

    Ditte jól szólt: ezen kár civakodni.
    A stílusod amúgy a sajátod, akkor is, ha – tudatosan vagy ösztönösen – átveszed valakiét.
    A mértékletesség a fontos szempont – a szitkozódásban is. 🙂

  214. […] a pártelnököt sem kímélték. Előbb egy volt beosztottja vádolta meg munkahelyi zaklatással, felhívása a Blikkben is megjelent. A kirúgott párttársak különösen pikáns munkahelyi és […]

Itt lehet hozzászólni !