Újabb képviselő intett be a csepeli MSZP-nek

„Az MSZP Csepeli Szervezete mára törtető fiatalok pénzügyi alapon szerveződő közösségévé vált”

Csepel.info

Horváth Gyula csepeli alpolgármester, Polyákné Hajas Ilona képviselő-asszony és dr. Tokár Tamás bizottsági delegált után Bátky Endre képviselő is hátat fordított a csepeli MSZP frakciójának – értesült a Csepel.info.

Lapunknak egy kis kerülővel, egy MSZP-s forrásunk segítségével  sikerült megszereznie a képviselő indoklását is. Ez alapján valószínű, hogy bár az MSZP frakciónak hónapok óta nincs már vezetője, azért a tagok közül néhányan biztosan el fognak gondolkozni rajta.

A képviselő indoklásában azt hangsúlyozta, hogy „sem pártot sem képviselőcsoportot nem lehet piaci alapon egyéni érdekek mentén megszervezni. A közösséget ugyanis nem elsősorban racionális, hanem érték és érzelmi alapú erők tartják össze.”

Bátky Endre utalást tett a Szenteczky János MSZP-s polgármester-jelölt által irányított Csepeli Vagyonkezelő Zrt. lakásmutyi ügyeire is. Mint fogalmazott, „magam is hibásnak érzem abban, hogy a frakció nem élt azzal a befolyásával, hogy az önkormányzati társaság irányításába beleszóljon. Sőt! Ugyan mi 29-en voltunk a köztulajdon elsőszámú képviselői, a társaság önjáróvá vált és ez utólag valamennyiünket rossz színben tüntet fel.”

Bátky Endre indoklását teljes egészében az alábbiakban olvashatják:

„A frakció a párt képviselőcsoportja. Az MSZP Csepeli Szervezete mára törtető fiatalok pénzügyi alapon szerveződő közösségévé vált – ezért is távoztam abból korábban – így annak képviselőcsoportjában való részvételem is értelmét vesztette.

Meggyőződésem, hogy sem pártot sem képviselőcsoportot nem lehet piaci alapon egyéni érdekek mentén megszervezni. A közösséget ugyanis nem elsősorban racionális, hanem érték és érzelmi alapú erők tartják össze.

Számos alkalommal a frakciófegyelemre tekintettel támogattam meggyőződésemmel ellentétes előterjesztéseket remélve, hogy más ügyekben nem az egyéni érdekek és egy bizonyos szűk kör kiszolgálása mentén dönt a testület MSZP-s többsége, és a csepeli lakosság érdekei is érvényre juthatnak. A frakció-fegyelem azonban csak egyoldalúan élt sajnos, így támogató szavazataim rendre nem hoztak eredményt.

Magam is hibásnak érzem abban, hogy a frakció nem élt azzal a befolyásával, hogy az önkormányzati társaság irányításába beleszóljon. Sőt! Ugyan mi 29-en voltunk a köztulajdon elsőszámú képviselői, a társaság önjáróvá vált és ez utólag valamennyiünket rossz színben tüntet fel.

Az új testületre vár annak tisztázása, hogy történt-e szabálytalanság a társaság működésében. Nekünk mindössze annyi tisztünk maradt, hogy élére álljunk az elkerülhetetlennek.”

Csepel.info

31 hozzászólás “Újabb képviselő intett be a csepeli MSZP-nek” bejegyzésre

  1. csepeli szerint:

    Ezek a derék, bátor emberek pár nappal azelőtt lépnek ki a frakcióból, mondanak le tisztségükből, hogy az amúgy is lejárt volna.

    Jellemre és gerincességre utal, hogy négy évig tűrtek, és pont választások előtt, kampányidőszakban jelentik be, hogy nem tetszik nekik valami.

    Hősies tettek igazán!

  2. htamas szerint:

    “Meggyőződésem, hogy sem pártot sem képviselőcsoportot nem lehet piaci alapon egyéni érdekek mentén megszervezni. A közösséget ugyanis nem elsősorban racionális, hanem érték és érzelmi alapú erők tartják össze.”

    TÖKKÉLETES, BÁTKY ELVTÁRS!!!!!

    Éni s ugyanígy gondolom.
    Ezt még Én sem mondhattam volna szebben . . . ;-)))))

  3. Gordon szerint:

    Bátkynak most sokmindenben igaza van. Ez a csepeli mszp valóban nagyon furcsa értékeken alapszik.

  4. " ?! " szerint:

    A Csepeli MSZP-sek a mai képviselő-testületi ülésen a költségvetési-hiány további növeléséről akarnak dönteni!

    A ciklus utolsó képviselő-testületi ülésén, ma szeptember 23-án, tíz nappal a választás előtt, a Képviselő-testület MSZP-s többsége a kerület költségvetési hiányát, a polgármesteri jelentés II/4. pontjában közölt 3 milliárd 808 millió Ft-ról, a 177. számú előterjesztés elfogadásával a jelenleg bevallottnál is magasabbra szándékozik emelni.

    Az alábbiakban idézem az előterjesztéséhez Halmos Istvánné Városgazdálkodási ágazatvezető által leírt észrevételt:

    “A módosítás eredményeként az önkormányzat költségvetésének hiánya 3,8 milliárd Ft fölé emelkedik.
    Ilyen nagyságú hiány mellett alig tudja az önkormányzat az alapvető feladatainak a finanszírozását megoldani, mivel azok ütemezett folyamatos kiadást jelentenek, a nem kötelező feladatok tekintetében pedig olyan kényszerpályán van az önkormányzat, hogy a kifizetéseknek általában azonnal és egyösszegben kell eleget tenni.
    A javaslat elfogadása esetén a költségvetés hiánya megközelíti a 4 milliárd forintot.”

    Bátky Endrének az MSZP frakcióból való kilépése, reményt ad arra, hogy az MSZP frakció nem tudja megvalósítani a költségvetési hiány további emelésére irányuló szándékát.

  5. CsepeliNo1 szerint:

    Számos alkalommal a frakciófegyelemre tekintettel támogattam meggyőződésemmel ellentétes előterjesztéseket remélve, hogy más ügyekben nem az egyéni érdekek és egy bizonyos szűk kör kiszolgálása mentén dönt a testület MSZP-s többsége, és a csepeli lakosság érdekei is érvényre juthatnak.

    Nagyon sok igazság van ebben a mondatban. Ezért maradt addig ameddig Horváth Gyula, Polyákné, Bátky, Tokár, stb . . .
    De ezt csepeli, zed, BaráTOM, stb. . . úgysem fogja megérteni.

    Ha egy ember lépett volna ki, akkor megértem. De ez már minimum 4!!!!!!
    GONDOLKOZZATOK MÁR EL ELVTÁRSAK!!!!!
    KILÓRA MEGVETTEK TITEKET A CSEVAKBÓL?????!!!!! És Ti akartok képviselők lenni?!
    Akár ilyen áron is?! Nem semmi!!!!!
    Kérdésem: Jó irány ez?!
    A nép azt mondta, ez nagyon rossz irány (2/3-al nyert a Fidesz) ahogy az MSZP politizált, Csepelre visszatérve a a képviselők, alpolgármester, és tagok sokasága lépett ki (vagy VÁGTÁK KI)!!!!!
    JÓ IRÁNY EZ?!
    Ez nem jó irány, de nektek már úgyis mindegy . . .

  6. ***** szerint:

    Leszámolás a csepeli MSZP-ben: összekeverték a címzetteket c. íráshoz írt válaszomat itt is közzé teszem:

    BaráTOM szerint:
    “Horváth Gyula bűne az volt, hogy emberileg és szakmailag is alkalmatlannak tartotta az elmúlt hónapokban a csepeli lakásmutyi botránnyal ismertté vált Szenteczky Jánost, az MSZP csepeli polgármester-jelöltjét.”
    Horváth Gyula “emberileg és szakmailag” még fél évig szépen felvette az alpolgármesteri fizetését, csak amikor semmilyen szemét húzással sem tudta szétvágni a pártot, és elérni, hogy ő legyen a jelölt, akkor az utolsó pillanatban bontott zászlót új pólóban. Nem bírta elviselni, hogy nem ő lett a polgármester jelölt, a dolog csupán erről szól. De teljesült a vágya, pár hétig polgármester jelölt volt, feladta érte az évtizedes barátságait, és felrugta a múltját “emberileg és szakmailag”.
    Nagyszerű ugyanis “emberileg és szakmailag”, kopogtató szelvényt gyűjteni idős emberektől úgy, hogy közben nem árulta el, hogy nem az MSZP-nek gyűjti. És eléggé magáért beszél, hogy “emberileg és szakmailag” sem sikerült, de (szemétséggel sem) a szükséges mennyiségű szelvényt összegyűjtenie!
    De ez még nem elég! “Emberileg, és szakmailag” tovább pocskondiázik. Nem hiába! Mindig van lejjebb, és lejjebb! Mostmár éppen ugyanolyan ritmusban csinál magából bohócot, mint Németh Szilárd, és Borbély Lénárd.

    ***** szerint:
    Kedves BaráTOM!
    Bár nem tudom, kedves vagy-e, az előző hozzászólásod nem ezt mutatja. 😉
    Én megválaszolom neked ezt a förmedvényt, amit idekaparintottál!

    Írod: Horváth Gyula “emberileg és szakmailag” még fél évig szépen felvette az alpolgármesteri fizetését, csak amikor semmilyen szemét húzással sem tudta szétvágni a pártot, és elérni, hogy ő legyen a jelölt, akkor az utolsó pillanatban bontott zászlót új pólóban.
    Innen látszik, milyen HÜLYE vagy!!!!!
    Ő nem akarta szétverni a pártot! Ő egyben akarta tartani.
    Korlátoltságod határtalan.
    Amikor Gyula volt az irodavetető a Csepeli Mszp-ben, akkor volt a Csepeli MSZP-nek a legtöbb tagja. TUDTAD?!
    NÉZD MEG MOST!!!!!
    Folyamatosan lépnek ki a (munkás)emberek a pártból.
    Hogy MIÉRT?????
    Megmondom neked: MERT HITELTELENEK vagytok!!!!! A képviselő-jelöltekből, jó ha 4-5 látott már az életben munkás embert!!!!! Ennek a pártnak az Ő érdeküket kellene képviselnie. ERRŐL MOST SZÓ SINCSEN!!!!!

    Írod: Nem bírta elviselni, hogy nem ő lett a polgármester jelölt, a dolog csupán erről szól.
    Én sem bírnám elviselni, ha valaki úgy előz be, hogy a polgármester jelöltségi ülés előtt 1,5-2évvel a saját FIZETETT “statisztáit” léptette be a pártba, és azzal szerzi meg a jelöltséget.
    Azóta látjuk, milyen Csevak vezető, milyen polgármester-jelölt, és milyen polgármester lenne . . .
    EBBŐL KÖSZÖNJÜK, NEM KÉRÜNK!!!!!
    Eltávolították a Gyulát!!!!!
    De miért kerül ez mindig elő?!
    Most jól jönne mi?????
    Nem kellett volna ennyi kést a hátába döfni, fiatal elvtársak.
    Hiszen a “forradalom” NEM ERRŐL SZÓLT!
    A “forradalomban” (az első lépés) létrehozták, hogy Borka-Szász frakcióvezető legyen.
    Megtörtént? MEG!
    Csak Borka-Szász erre is ALKALMATLAN VOLT!!!!
    De a “forradalom” megy tovább, új célokkal, új reményekkel!!!!!

    Írod: De teljesült a vágya, pár hétig polgármester jelölt volt, feladta érte az évtizedes barátságait, és felrúgta a múltját “emberileg és szakmailag”.
    Ti azt hiszitek a pártban volt BARÁTJA?????
    Ne legyetek már ilyen naivak.
    Ismerős – haver – elvtárs volt, de BARÁT, az nem sok.
    És aki BARÁT, az most is barát. Ha Ti mást tudtok, ROSSZ AZ INFORMÁTOROTOK!!!!
    JOBB, HA MEGNYUGODTOK!!!!!

    Írod: Nagyszerű ugyanis “emberileg és szakmailag”, kopogtató szelvényt gyűjteni idős emberektől úgy, hogy közben nem árulta el, hogy nem az MSZP-nek gyűjti.
    ITT HAZUDSZ, EGY ÓRIÁSIT!!!!!
    A kopogtató szelvény gyűjtés közben mindig mondtuk, hogy kinek gyűjtünk (veletek ellentétben). És ha az a Fideszé volt, vagy az Mszp-é a kopogtató cédula, azt otthagytuk. NEM HOZTUK EL!!!!!! EGYET SEM!!!!!

    Írod: És eléggé magáért beszél, hogy “emberileg és szakmailag” sem sikerült, de (szemétséggel sem) a szükséges mennyiségű szelvényt összegyűjtenie!
    Te elég sokszor mondod a szemétség szót. LEGYEN. DE AKKOR MIT MONDASZ ARRA, AMI A CSEPELI MSZP-BEN FOLYIK?!
    Már baj, hogy nem vagyunk ott?????
    NEM IS LESZÜNK!!!! JOBB, HA TŐLEM TUDOD!!!!!

    Írod: De ez még nem elég! “Emberileg, és szakmailag” tovább pocskondiázik. Nem hiába! Mindig van lejjebb, és lejjebb! Mostmár éppen ugyanolyan ritmusban csinál magából bohócot,
    MUTASS EGY POCSKONDIÁZÓ SZÓT A BLOGBÓL!!!!!
    MUTASS!!!!!
    De Én nem egy, meg nem két beszólást (üzenetet is) tudok mondani a Szenteczkytől, meg a Borka-Szásztól. Ja, hogy Te arról nem tudsz?! Arról nem Én tehetek . . .
    De van NEKTEK egy jó hírem!
    NEKTEK MÉG VAN LEJJEBB!
    Pá-pá!!!!!

  7. csepeli szerint:

    Nem lepne meg amúgy, ha a kilépett személyeket kis idő múlva a Fideszben látnánk viszont. Most ott nyílik ígéretesebb karrierlehetőség. Igazodni kell a hatalomhoz.

  8. zed szerint:

    Hát, ez a levél nem igazán a jegyzőnek szólt…
    Bátky ezt írta korábban:

    “Tisztelt Képviselő Úr!

    Ön, Németh Szilárd úr, mint a Fidesz országgyűlési képviselője, személyesen üzent nekem, a Csepel újság legutóbbi számában. Tette mindezt egy olyan közleményre hivatkozva, amit a Csepeli MSZP frakciója adott ki, tiltakozásul az Ön politikushoz nem méltó viselkedése, és fenyegetőzései kapcsán.
    (…)
    Borbély Lénárd frakcióvezető állításai sem állják ki a valóság próbáját. Az a hazugság ugyanis, amit Önök állítanak; azt szajkózzák, hogy Csepelen semmi nem fejlődik. A kerületben, az én körzetemben is számos fejlesztés valósult meg, és újabbak várnak indításra.

    Képviselő úr!

    Sajnálom, hogy a hatalomért folytatott harcában elvesztette higgadtságát, és azóta is folyamatosan vagdalkozik, sérteget, és fenyegetőzik, mint tette ezt a csepeli Sportbálon is, melyről a *sepelinfoplusz.hu weboldalon értesülhettek az érdeklődők. (ahogy az engem ért támadásáról is.)

    Az Ön politikai kultúrája és problémamegoldó képessége ennyi év politizálás után is igen szegényes: mindössze a rágalmazásban és fenyegetőzésben merül ki. A jelek szerint folytatja az ámokfutását – ez az Ön szíve joga. Én viszont ebben nem leszek partnere!”

    …sajnálatos, hogy Némethnek mégis sikerült elérni a célját a fenyegetésekkel, megfélemlítésekkel, ezáltal újabb 5 percre kampánytémát tudott csinálni, hogy elterelje a figyelmet a csepeli Fidesz programjával kapcsolatos fontos kérdésekről. 🙁

  9. " ?! " szerint:

    Intelem az itt hazudozó MSZP-s agitátoroknak!

    Az elmúlt 16 évben nyújtott nagyon szerény teljesítményetek, de ugyanakkor nagyon sok disznóságotok után arra szólítalak fel benneteket (mint amire Gyurcsány apátok szólította fel Orbán Viktort), hogy fogjátok be a szátokat, és annak örvendezzetek, hogy milyen szépen szaporodik a káderképzőben az MSZP megújuláshoz szükséges és a hagyományaitoknak megfelelő káderutánpótlás?

    Emlékezzetek rá, hogy az MSZP jogelődjeinek, az MSZMP-nek, az MDP-nek és az MKP-nak a vezetőségét hagyományosan mindig börtönviselt káderekből választottátok.

    Néhány év mulva szabadulni fognak Zuschlag János (és társai), a nokia-dobozos Hagyó Miklós (és társai), Hunvald György (és társai), Wieszt János, Deme Gábor (és a még szabadlábon lévő csepeli mszp-s társai), Tátrai Miklós, a Főtávos Kovács Lajos, a BKV ügy -, a FŐKERT ügy -, a MALÉV ügy -, a sukorói ingatlan panama -, a kormányzati negyed ügy-, és a még feltárás alatt lévő szocialista mutyi ügyek szereplői.

    Amikor ezek a kipróbált káderek kiszabadulnak a kádernevelőből, akkor ismét visszatérhettek a jogelődjeiteknél alkalmazott szép hagyományhoz, és ismét börtönviselt káderekkel tölthetitek fel a megújuló MSZP vezetését.

    Megválaszthatjátok országos elnöknek Zuschlag, vagy Hunvald, vagy Hagyó, vagy Wieszt elvtársaitokat, aki a börtönben jó néhány évig még minden reggel hitelesen énekelhetik a “Föl, föl Ti rabjai ….” kezdetű indulótokat.

    A Csepeli MSZP elnökének pedig megválaszthatjátok Deme Gábor elvtársatokat aki az általa elkövetett gyilkossággal végződő sikkasztásnak az MSZP-n belüli ismertté válásáig, alelnöki poszton már vezetőtök volt a Csepeli MSZP-ben. (De, hogy legyen választási lehetőségetek, ez a ma még csak 1 főben korlátozott választék is bővülni fog a ma még szabadlábon lévő bűnöző cimboráitokkal.)

    A fent felsorolt, valamint a majd később ismerté váló nevű börtönviselt kádereknek az MSZP-be való visszatérése, és a párt vezetőségébe történő beválasztása után, igazán hozzátok méltó párt lesz a megújult MSZP.
    Addig azonban még sokszor elénekelhetitek az indulótoknak azt a részét is, hogy”…..senkik vagyunk…”.

    A káderképzésen lévő elvtársak a szabadulásáig legyetek nagyon türelmesek és nagyon szerények! Utána meg még szerényebbek.
    Ezen felül tanuljatok meg kicsinek lenni, és nagyon húzzátok meg magatokat!

    Ha pedig nem tetszik a helyzet, akkor fogadjátok meg Gyurcsánynak azt a tanácsát, hogy “el lehet innen menni”!

  10. Tóth Mária szerint:

    szánalmasak vagytok maszoposok ! csak így tovább, megy a szalámizás rendesen.

    Függetlenként indultok???????? hát, ez több, mint átlátszó!!

  11. fernando szerint:

    csepeli vajon mikor lép ki?

  12. D-arkangyal szerint:

    csepeli az “egyéni érdekek”-be tartozik.
    Ezért védi annyira Szenteczkyt!!!!!

  13. csepeli szerint:

    fernando: Ahhoz előbb be kéne lépni!

  14. Splash szerint:

    De a leggusztustlanabb ez a felpuffadt dobák! Azt hallottam ott hisztizett az ülésen, mert félrenyomta a gombot. 16 év alatt hányszor nem találta el vajon? Igazi megélhetési politikus, még a méltóságát – ha van neki – megőrizve is képtlen visszavonulni! Na de majd a választók visszavonultatják! A tóthmisi-orosz legalább belátta, hogy vége. De ezek! Legalja, de komolyan!

  15. TI szerint:

    Nekem tetszik ez az mszp-s vircsaft. Hajrá!!!!

  16. D-arkangyal szerint:

    csepeli.
    Te ingyen vagy ilyen hülye (még ehhez is hülye vagy)?!
    MOST MÉG NAGYOBBAT CSALÓDTAM BENNED!!!!!

  17. CsepeliNo1 szerint:

    Gyula megint alkotott . . .
    Megint “rámutatott” mi folyik az MSZP-ben!!!!!
    Ez az, csak így tovább!!!!!
    Ezeknek már úgyis csak “napjaik” vannak hátra!!!!!
    NE HAGYD MAGAD BEFOLYÁSOLNI!!!!!
    He-he-he-he-he-he-heeeee . . .

    Ki az az idióta Csepelen, aki majd a Szenteczkyre (és bandájára) fog szavazni??????
    Azt mutogatni kéne Csepelen!!!!!

  18. Miska72 szerint:

    Elvtáraak szétesett a párt, szétesett a hatalom!
    VÖRÖS CSEPEL GAME OVER!

    RENDSZERVÁLTÁS LESZ október. 3.-án Csepelen!
    Elég volt a gazember munkából!

  19. panelproli szerint:

    A gerinctelenek az elmúlt 8 évben loptak,csaltak, hazudtak, fenyegetőztek, és most játszák az erkölcsös, etikus politikust/emlékezzetek amikor Bátky a fityesz frakciótagjait fenyegette/….Bátky annyira Sz.Jani seggében volt, hogy még a csomagtartójából is ő cipelte a papírokat az mszp irodába. Ha Szilárdék átveszik bármelyiket öngólt rúgnak.

  20. csepeli szerint:

    Bátkyt a Fideszbe!

  21. fülöpke szerint:

    A tolvajokat meg a börtönbe!

  22. kuku szerint:

    Már az eszme is kiürült nem beszélve a baloldali értékről. Késő már gyerekek.

  23. zed szerint:

    Kukulj meg, kuki! 😉

  24. DFK szerint:

    Az utolsó ne felejtse leoltani a lámpát.

  25. Tömb-bizalmi szerint:

    Hát a jelöltekkel sincs minden rendben:

    Az ESAM honlapjáról:
    http://www.esam.hu/index.php/videok.html

    Ezek után:

    ESAM-alapszabályából:
    Az egyesület közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, szervezet
    pártoktól független és azoknak anyagi támogatást nem nyújt.
    Közvetlen politikai tevékenységnek minősül a pártpolitikai tevékenység,
    továbbá az országgyűlési képviselői, megyei, fővárosi önkormányzati
    választáson jelölt állítása.

  26. kuku szerint:

    zed már azt várom amikor elfogy a lé,figyeld mi lesz aztán lesz köztük böven sértett, bünös és föleg tisztán látó.

  27. oldalról szerint:

    Tömb akkor Te a Kállairól írtál?
    Most már értem egy közhasznú szervezet;felteszi a honlapjára az MSZP hirdetését,
    nem rossz………….

  28. Borka-Szász Tamás szerint:

    “Lapunknak egy kis kerülővel, egy MSZP-s forrásunk segítségével sikerült megszereznie a képviselő indoklását is.”
    A levelet a jegyzőnek címezték.

    A cikk sugallata alapján ezek szerint a Fidesz MSZP-s informátora maga a csepeli jegyző vagy valamelyik munkatársa, ami szerintem nagyon súlyos sejtetés…. (és persze nyilvánvaló képtelenség).

  29. " ?! " szerint:

    Intelem az itt hazudozó és hőbörgő Birka-Szász Tamás MSZP-s agitátornak!

    Az elmúlt 16 évben nyújtott nagyon szerény teljesítményetek, de ugyanakkor nagyon sok disznóságotok után arra szólítalak fel benneteket (mint amire Gyurcsány apátok szólította fel Orbán Viktort), hogy fogjátok be a szátokat, és annak örvendezzetek, hogy milyen szépen szaporodik a káderképzőben az MSZP megújuláshoz szükséges és a hagyományaitoknak megfelelő káderutánpótlás?

    Emlékezzetek rá, hogy az MSZP jogelődjeinek, az MSZMP-nek, az MDP-nek és az MKP-nak a vezetőségét hagyományosan mindig börtönviselt káderekből választottátok.

    Néhány év mulva szabadulni fognak Zuschlag János (és társai), a nokia-dobozos Hagyó Miklós (és társai), Hunvald György (és társai), Wieszt János, Deme Gábor (és a még szabadlábon lévő csepeli mszp-s társai), Tátrai Miklós, a Főtávos Kovács Lajos, a BKV ügy -, a FŐKERT ügy -, a MALÉV ügy -, a sukorói ingatlan panama -, a kormányzati negyed ügy-, és a még feltárás alatt lévő szocialista mutyi ügyek szereplői.

    Amikor ezek a kipróbált káderek kiszabadulnak a kádernevelőből, akkor ismét visszatérhettek a jogelődjeiteknél alkalmazott szép hagyományhoz, és ismét börtönviselt káderekkel tölthetitek fel a megújuló MSZP vezetését.

    Megválaszthatjátok országos elnöknek Zuschlag, vagy Hunvald, vagy Hagyó, vagy Wieszt elvtársaitokat, aki a börtönben jó néhány évig még minden reggel hitelesen énekelhetik a “Föl, föl Ti rabjai ….” kezdetű indulótokat.

    A Csepeli MSZP elnökének pedig megválaszthatjátok Deme Gábor elvtársatokat aki az általa elkövetett gyilkossággal végződő sikkasztásnak az MSZP-n belüli ismertté válásáig, alelnöki poszton már vezetőtök volt a Csepeli MSZP-ben. (De, hogy legyen választási lehetőségetek, ez a ma még csak 1 főben korlátozott választék is bővülni fog a ma még szabadlábon lévő bűnöző cimboráitokkal.)

    A fent felsorolt, valamint a majd később ismerté váló nevű börtönviselt kádereknek az MSZP-be való visszatérése, és a párt vezetőségébe történő beválasztása után, igazán hozzátok méltó párt lesz a megújult MSZP.
    Addig azonban még sokszor elénekelhetitek az indulótoknak azt a részét is, hogy”…..senkik vagyunk…”.

    A káderképzésen lévő elvtársak a szabadulásáig legyetek nagyon türelmesek és nagyon szerények! Utána meg még szerényebbek.
    Ezen felül tanuljatok meg kicsinek lenni, és nagyon húzzátok meg magatokat!

    Ha pedig nem tetszik a helyzet, akkor fogadjátok meg Gyurcsánynak azt a tanácsát, hogy “el lehet innen menni”!

  30. Köteles szerint:

    Ezennel tudatom a nagyérdeművel, hogy Csepel lakosságának többsége, Szenteczky Jánost alkalmatlannak tartja bármilyen közfunkció betöltésére.

    Jellemtelensége, akarnoksága és önhittsége lehetlenné teszi, hogy akár egy pohár vizet erre a csirkefogóra bízzunk.

    Miért is tennénk? Ez egy söpredék. Nem szociáldemokrata, nota bene szocialista. Ez egy büdös proli. A proletár szó eredeti értelme alapján : “az állam pénzéből élő” parazita.

    Véleményemmel nem állok egyedül. Ezért is vettem a bátorságot, hogy megfogalmazzam a józan többség álláspontját.

Itt lehet hozzászólni !