Bedrogozva gázolt a rendőrgyilkos

Blikk.hu

Kábítószer és alkohol is volt a vérében Poór Zoltánnak (29), aki júliusban, a gyanú szerint, a Keleti pályaudvarnál halálra gázolta Radovic Dusán (†30) hadnagyot – tudta meg a Blikk.

Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen mennyiségben volt drog a többszörösen büntetett előéletű férfi szervezetében, illetve hogy mikor fogyaszthatott a kábítószerből.

– Megérkezett a szakértői vélemény. Amfetaminszármazékot, valamint alkoholt találtak a gyanúsított vérében. Enyhén ittas volt – magyarázta Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője, aki hozzátette, a férfi ruházatában elfogásakor hat darab kábítószergyanús tablettát találtak, amelyeknek vegyész szakértői elemzése még folyamatban van.

Mint megírtuk, Poór Zoltánt menekülés közben állították meg a rendőrök a Keleti pályaudvarnál. A férfi hátramenetbe kapcsolt, és elgázolta Radovic Dusán hadnagyot, aki súlyos mellkasi sérüléseibe belehalt.

A férfi lefogásakor üvöltözött és dulakodott a zsarukkal, majd vizet kért. Az előzetes letartóztatásakor azt állította, hogy nem látta a rendőrt a háta mögött.

Az ügyészség megtartotta Poór BMW-jének szemléjét. A rendőrgyilkossággal gyanúsított fiatalember ügyvédje, Tóth Boglárka ezzel kapcsolatban elmondta: – Gázolásra utaló nyomot a BMW hátulján nem találtak. Sem szövet-, sem anyagmaradvány nyomát nem rögzítették. A jobb hátsó lámpa mellett 90 centis magasságban egy harmincszor-harminc centis törést találtak.

Alul a lökhárítón, a földtől 40 centiméterre négy csepp vérgyanús szennyeződést rögzítettek – fejtette ki korábban a védő.

A nyomozó ügyészség szóvivője szerint azonban egyértelmű, hogy Poór gázolt:

– A jelenleg rendelkezésre álló összes adat alapján teljesen egyértelmű, hogy a férfi BMW-je gázolta el a rendőrt – jelentette ki Fazekas Géza szóvivő, aki hozzátette, a teljes körű bizonyítás érdekében kirendeltek szakértőt is, aki mindenre megadja a választ.

Csikós Klaudia

blikk.hu

21 hozzászólás “Bedrogozva gázolt a rendőrgyilkos” bejegyzésre

  1. lolka szerint:

    Kovács Ernő:
    2010. augusztus 29., vasárnap 11:17-kor
    “Józanul kell fejbe lőni!”
    -Ennyire még nem talpra esettek a rendőreink…
    -Ezeket a dalokat minden egyes magyar kamionvezető és más munkavállaló halálakor el lehetne játszani egy rövid életút videóval összekötve. Nem ragozom tovább ilyen alapon minden magyar munkavállaló hadban áll a napi megélhetésért amit nem önként vállalt, hanem muszáj az életben maradásért. Tragédia minden nap van. Családok maradnak árván és özvegyek kénytelenek tovább küzdeni, de nem Afganisztánban…

  2. csöves szerint:

    Kivégezni! Nincs min gondolkozni.

  3. csepeli szerint:

    csöves: neked nincs is mivel.

  4. roberto szerint:

    ezt a rohadékot soha nem szabad visszaengedni a társadalomba. Szívem szerint karóba húznám, szépen lassan, hogy legyen ideje még gondolkodni azon hogy megdöglik.

  5. krapulax0 szerint:

    menekülés közben essen ki az ablakon a hatodikról.

  6. Jeniszej szerint:

    Ebből az emberből még kinézetre is az agresszivitás az erőszak sugárzik.
    Nem irigylem majd a börtönben a környezetét. Egy életre, láncra verve tartanám.
    Ilyen baromságot megállapítani, ” gázolásra utaló nyomot nem találtak a BMW-én.”
    Miért a kocsin keresik a nyomot. Nem volt elég meggyőző nyom a hősi halált halt rendőrön?
    A szerencsétlen rendőr csak úgy tesz mintha meghalt, volna és most a Bahamákon, nyaral?
    Nem étem megint mi ez az ökörködés?

  7. " ?! " szerint:

    #
    roberto: 2010. augusztus 29., vasárnap 13:42-kor

    ezt a rohadékot soha nem szabad visszaengedni a társadalomba. Szívem szerint karóba húznám, szépen lassan, hogy legyen ideje még gondolkodni azon hogy megdöglik.
    #

    Kedves “roberto”!

    Nem szabad elhamarkodni azt az karóbahúzást!
    Jó lesz még ez a fazon cellatársnak az mszp-s Deme Gábor mellé.
    Húzza Ő karóba Deme Gábort, ha kedve tartja naponta többször is.

  8. csepeli szerint:

    Magyarországon jogállam van, és a törvény szerinti büntetést fogja kapni a bűnös. Aki meg akasztásról, karóba húzásról fantáziál, az vándoroljon ki valamelyik iszlám országba.

  9. Miska72 szerint:

    Törvénymódosítás az egész. A kétharmad megvan!

  10. " ?! " szerint:

    Kedves “csepeli”, Te cuki-pofa!

    Ne féltsd a fenti képen látható bűnözőt!
    Ott fog téged várni a börtönben és bírói ítélet nélkül fog téged megfarkalni, mert jogállam ez így szokásos.

    Bízzál benne! Várni fog rád.

  11. MACK szerint:

    SZÉPEK A FOGAID ZOLI…. A SOK SZINTETIKUS

  12. csepeli szerint:

    ” ?! ” ezen a képen tetováltatja magát éppen: http://m.blog.hu/na/napjainkszarjai/image/vegyes1/20100824/tatto1.jpg

  13. csöves szerint:

    Kedves Csepeli , ha neked ezen az egyértelmű dolgon komolyan el kell gondolkoznod ,akkor az eszed miatt téged sem fognak elrabolni. Saját érdekedben reméld ,hogy egy ilyen állattal sem jogállami sem egyéb vitába nem keveredsz .

  14. Jobb Csepelért szerint:

    Csepeli!

    Az általad bemásolt kép linkje arra enged következtetni, hogy neked ferde hajlamaid vannak NE KICSIT, NAGYON! 🙂

  15. Csepel-sziget szerint:

    Kivégezni, de párban, csatoljuk hozzá csepelit is 😀

  16. Jobb Csepelért szerint:

    Csepel-sziget!

    Csepeli kivégzésével a helyi MSZP és a többi elvtárs mártírként tisztelné ezt a senkiházit! Csak nem gondolod, hogy méltó lenne a mártír címre ez a billentyűgengszter?

  17. " ?! " szerint:

    Ajánlás “csepeli”-nek!

    Kedves “csepeli”, Te cuki-pofa! Tolmácsold az alábbiakat az elvtársaidnak is!

    Az elmúlt 16 évben nyújtott nagyon szerény teljesítményetek, de ugyanakkor nagyon sok disznóságotok után arra szólítalak fel benneteket (mint amire Gyurcsány apátok szólította fel Orbán Viktort), hogy fogjátok be a szátokat, és annak örvendezzetek, hogy milyen szépen szaporodik a káderképzőben az MSZP megújuláshoz szükséges és a hagyományaitoknak megfelelő káderutánpótlás?

    Emlékezzetek rá, hogy az MSZP jogelődjeinek, az MSZMP-nek, az MDP-nek és az MKP-nak a vezetőségét hagyományosan mindig börtönviselt káderekből választottátok.

    Néhány év mulva szabadulni fognak Zuschlag János (és társai), a nokia-dobozos Hagyó Miklós (és társai), Hunvald György (és társai), Wieszt János, Deme Gábor (és a még szabadlábon lévő csepeli mszp-s társai), a Főtávos Kovács Lajos, a BKV ügy -, a FŐKERT ügy -, a MALÉV ügy -, a sukorói ingatlan panama -, a kormányzati negyed ügy-, és a még feltárás alatt lévő szocialista mutyi ügyek szereplői.

    Amikor ezek a kipróbált káderek kiszabadulnak a kádernevelőből, akkor ismét visszatérhettek a jogelődjeiteknél alkalmazott szép hagyományhoz, és ismét börtönviselt káderekkel tölthetitek fel a megújuló MSZP vezetését.

    Megválaszthatjátok országos elnöknek Zuschlag, vagy Hunvald, vagy Hagyó, vagy Wieszt elvtársaitokat, aki a börtönben jó néhány évig még minden reggel hitelesen énekelhetik a “Föl, föl Ti rabjai ….” kezdetű indulótokat.

    A Csepeli MSZP elnökének pedig megválaszthatjátok Deme Gábor elvtársatokat aki az általa elkövetett gyilkossággal végződő sikkasztásnak az MSZP-n belüli ismertté válásáig, alelnöki poszton már vezetőtök volt a Csepeli MSZP-ben. (De, hogy legyen választási lehetőségetek, ez a ma még csak 1 főben korlátozott választék is bővülni fog a ma még szabadlábon lévő bűnöző cimboráitokkal.)

    A fent felsorolt, valamint a majd később ismerté váló nevű börtönviselt kádereknek az MSZP-be való visszatérése, és a párt vezetőségébe történő beválasztása után, igazán hozzátok méltó párt lesz a megújult MSZP.

    Kétségtelen, hogy addig még sokszor elénekelhetitek az indulótoknak azt a részét is, hogy”…..senkik vagyunk…”, de azért a fentiek reményében tartsatok ki, mert nagy szükség van egy olyan tisztességes baloldali pártra mint, amilyen a káderképzőből visszatérő elvtársak vezetőkké választása után lesz az MSZP.

    A káderképzésen lévő elvtársak a szabadulásáig legyetek nagyon türelmesek és nagyon szerények! (Utána meg még szerényebbek!)

  18. Jeniszej szerint:

    Senkit nem szabad kivégezni!
    Hagyni kell egy életen át zárkájában láncra verve, vagy a kőbányában, hogy kellő képen szenvedhessen.

  19. J szerint:

    Szerintem sem szabad kivégezni. Az túl egyszerű.
    Illetve ez az ember kárt okozott a Magyar államnak. Egy rendőr kiképzése több millió forint. Az okozott kár sem kevés. Ugyan már, az ilyen jó gyerekeket miért nem lehet dolgoztatni a börtönben. Vagy térítse meg az okozott kárt vagy dolgozza le. De az eltartás költségeit minimum le kellene vele dolgoztatni!

  20. zeta szerint:

    csepeli:
    2010. augusztus 29., vasárnap 18:29-kor
    Magyarországon jogállam van, és a törvény szerinti büntetést fogja kapni a bűnös. Aki meg akasztásról, karóba húzásról fantáziál, az vándoroljon ki valamelyik iszlám országba.
    CSAK EGY A BAJ, JÖN EGY “SZTÁRÜGYVÉD” ÉS MÉG AZT IS BEBESZÉLI, HOGY ZÖLD AZ ÉG ÉS KÉK A FÜ, ÉS NEM IS DROG VOLT, HANEM PORCUKROT AKART ENNI , és SZEGÉNY SZERENCSÉTLEN ÉS VÉLETLENÜL valaki BELÉNYOMTA A SZÁJÁBA AZT A VALAMIT AMIRŐL NEM IS TUDTA MI AZ!!!

Itt lehet hozzászólni !