Patkányozás újratöltve: Bangóné nyerheti a politikusi Darwin-díjat

Csepel.info

Bangóné Borbély Ildikó a saját Facebook oldalára tette ki a magát lebuktató videófelvételeket. Utólag idegesen törölget belőlük, de már késő. Ráadásul a most nyilvánosságra hozott patkányozás durvább, mint korábban bármelyik.  

Hisztérikus kirohanásban kerestek önkormányzati dolgozókat az utcákon pénteken délután a csepeli szocialisták, miután szórólapokat találtak az MSZP-s Takács Krisztiánról. A szórólapokon az állt, hogy a korrupciós bűncselekmény, magánokirat-hamisítás és becsületsértés miatt jogerősen elítélt Takács korrupciós bűncselekményt és  magánokirat-hamisítást követett el. Vagyis csak az igazság.

A kifogásolt szórólapon az áll, hogy Takács Krisztián korrupciós bűncselekményt és magánokirat-hamisítást követett el – amit jogerős bírósági ítélet bizonyít

A szórólap megtalálása után Bangóné az aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt jogerősen elítélt Szenteczky Jánossal tört be a csepeli Fidesz irodájába. Szenteczky az ellenzéki pártok csepeli kampányfőnöke. Eközben mindketten videókat készítettek, de nem találták az állítólagosan ott lévő, és valóságot állító szórólapokat. Ugyanis nem voltak ott.

A videón tisztán hallható, ahogyan Bangónét és Szenteczkyt távozásra szólítják fel, ők pedig ezt megtagadják és maradnak. Az internetre saját maguk által kitett “leleplező videóból” az sajnos már nem derül ki, hogy ottlétük tíz perce alatt mindent lefotóztak, levideóztak, amit csak tudtak. Még szerencse, hogy a legfontosabb bizonyítékot Bangóné Borbély Ildikó kitette a Facebookra.

Patkányozás újratöltve

Takács Krisztián eközben Csepel utcáin rohangált “gyanúsítottat” keresve. Amikor meglátta az önkormányzat egyik dolgozóját, azonnal rátámadt. A polgármesteri hivatal kabinetvezetőjét vádolta meg azzal, hogy a kezében lévő lapok a szórólapok. Az sem zavarta, hogy a kabinetvezető kezében tartott lapok színben és méretben sem hasonlítottak a keresett szórólapokra.

Takács Krisztián MSZP-s politikus maga készítette a patkányozós videót, amit aztán töröltek Bangóné Facebook-oldaláról

Az MSZP-s politikus a kabinetvezetőt húsz percen keresztül zaklatta, provokálta. Eközben fideszpatkányozta és követte egészen az önkormányzat ekkor már bezárt hivataláig. Ott a portás és a kabinetvezető is figyelmeztette a politikust, hogy nem léphet be. Takács ehhez képest félretolta a portást, és tovább követte, provokálta a kabinetvezetőt. A Bangóné által feltöltött videón az is látható, hogy a zárt hivatalban a takarítás miatt nyitott kapun behatolva ment Takács tovább a polgármesteri hivatal területére, ahol tovább provokálta, videózta a polgármesteri hivatal kabinetvezetőjét – aki egyébként nem politikus.

“Ami történt, az a demokratikus alapelvek sárba tiprása, és példa nélküli Magyarország rendszerváltás óta eltelt történelmében. A három provokátor, Bangóné Borbély Ildikó, Szenteczky János és Takács Krisztián azonnali lemondását követeljük, és rendőrségi feljelentést teszünk.”

írta közleményében a történtek után Ábel Attila, a csepeli önkormányzat alpolgármestere.

Csepel.info

26 hozzászólás “Patkányozás újratöltve: Bangóné nyerheti a politikusi Darwin-díjat” bejegyzésre

  1. Lili Züllig szerint:

    Jövőre patkány éve lesz kínai horoszkópban. Idei év még a disznóké.

  2. keménylegény szerint:

    Minden választás előtt azt érzem, hogy a közélet egyre tovább durvul.
    Hazudozások, rágalmazások, név és kiadó nélkül bedobált szórólapok,plakát szaggatások, erődszak stb.
    Mindkét fél a másikra mutogat, közben egyik sem különb a másiknál.
    Mindkét oldalnak rengeteg van a rovásán.

    A becsületes állampolgárok meg csak csóválják a fejüket. Mindez értem történik? Aligha.

  3. Horváth János szerint:

    Azért a médiából nem így jött le a történet. Persze úgy kell az ellenzéknek, inkább csinálnának
    plakátot Borbélyró meg a kannás borról.

  4. Antiszemét szerint:

    Az ellenzék egy aljadék selejt, a szavazóival együtt.

  5. Horváth János szerint:

    Örülök, hogy a Fidesznek ilyen kifinomult szimpatizánsai vannak!

  6. Nagyapó szerint:

    Miért van, hogy a trágárság, a bunkóság a zellenzék jellemzője (kivétel a Munkáspárt)??

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. keménylegény szerint:

    Nagyapó!

    Miért van az, hogy a hazudozás a infóban pedálozó udvaroncok jellemzője?

    Javaslom, olvassa el Nagyapó a 8:45-ös hozzászóló testvérének őszinte sorait.

  8. […] késő. Ráadásul a most nyilvánosságra hozott patkányozás durvább, mint korábban bármelyik-írja a […]

  9. Jobban szerint:

    Elképesztő kommentár! Videóra venni ezt a szöveget és tömegek elé tárni….?!?!?

  10. Káposzta szerint:

    Emberek, és erről mi a véleményetek?
    https://ezazordogugyvedje.wordpress.com
    A marha nagy keresztény és családapa borkai zsolt kokózik és ribancokkal sexel? Ezt kérlek nagyapó te is írd már meg szépen! 🙂

  11. keménylegény szerint:

    Káposzta!
    Hamarosan törlik a hozászolásod.

    Én már megszoktam a vitaképtelen figuráktól.

  12. keménylegény szerint:

    bocs. hozzászólásod

  13. Borostyán szerint:

    Én független vagyok, de tök érdekes, hogy ilyen hír bezzeg nem jelenik meg a fideszes-médiában. Nem feltétlenül a Csepel.info-ra gondolok, hanem PS,Ripost,Origo, stb, és írnák benne, hogy szégyellje magát, hogy egy vallást gyalázott meg, stb, ilyesmi, de érdekes, semmi…

  14. Jobban szerint:

    “…Kispest vezetése gyakorlatilag szétlopja a kerületet….
    A balliberálisok és sajtója részéről rendszeres módszer, hogy kormánypárti politikusok mondásait (szövegkörnyezetéből kiragadva) kiforgatva hazudoztak azokkal, akár éveken át. Ilyen volt Kövér László 2002-es “köteles beszéde”, amit maga Gyurcsány ismert el Debreczeni József könyvében, hogy ők forgatták ki Kövér László szavait, és csináltak belőle műbalhét a választások előtt közvetlenül. Ugyanilyen hazugság volt a “meg lehet élni 47 ezer Forintból” című mítosz is, amit szintén éveken át (akár még ma is) ismételgettek.

    Azonban most fordul a szél e területen. Egy olyan durva beszélgetés került napvilágra, amiből egyértelműen kiderül, hogy Kispest vezetése gyakorlatilag szétlopja a kerületet.
    És a tartalomban máris találtunk egy szállóigét:
    Vannak olyan emberek, akik a kerületi politikában azt mondják, ha évente nem keresed meg a százmillió forintot, akkor hülye vagy
    Miközben élvezettel felszívták a drogpartin a fehér “utcákat”, elhangzottak Lackner Csaba kispesti szocialista önkormányzati képviselőtől más őszinte, pikáns monológok is, de mi most ragadjunk le ennél a gyöngyszemnél.

    A felső tízezret leszámítva nagyjából Lackner egy egész országot lehülyézett! Mert ugye aki nem keres évi 100 milliót, az hülye!
    Felhívjuk a tisztelt jobboldali, konzervatív, keresztény média összességét, hogy használják ezt a csodálatos lackneri elszólást, tegyenek fel kérdéseket e mondat kapcsán a balliberális politikusok számára! Itt a lehetőség! Éljünk vele!” mindenszo.hu

  15. Jobban szerint:

    “Megint orbitálisat hazudott az Index – Itt a helyreigazításuk
    Csak a szokásos hazudozás…

    Újra hazugságon bukott le az egyik ellenzéki, balliberális álhírgyár, az Index, így helyreigazítási kérelmet voltak kénytelenek közölni. Azt hazudták, hogy az Onkológiai Intézetben csak kéthetente vannak kemoterápiás kezelések, így azon a napon, amikor kiderült, hogy nincsenek is sorok, valójában nem volt kezelés. Most el kell ismerniük, hogy ez az első olvasásra is nevetségesen abszurd állítás hazugság volt-írja az Origo.

    A helyreigazítás igazolja, hogy a leírt hazugsággal szemben a valóság az, hogy az Országos Onkológiai Intézetben minden munkanap történik kemoterápiás kezelés, sok esetben munkaszüneti napokon is, és a főigazgató ellenőrzésének időpontjában is történt kemoterápiás kezelés.

    A balliberális hírportál tehát ismét lebukott, ráadásul beteg emberek kezelésével kapcsolatban próbálta meg hergelni az olvasókat, ami még súlyosabbá teszi a hazugságot.
    Forrás: Origo”

  16. Jobban szerint:

    “Bréking! Karácsony jelöltjei egy drogpartin a lopásaikról vallanak – Videó!!!
    Közpénzek megcsapolásáról, visszaosztásáról és az abból vásárolt külföldi luxusvillákról beszélgetnek fehér por adagolása közben a kispesti szocialisták

    Közpénzek megcsapolásáról, visszaosztásáról és az abból vásárolt külföldi luxusvillákról beszélgetnek fehér por adagolása közben a kispesti szocialisták a Hír TV Informátor című műsorához került felvételeken. AZ MSZP-s Gajda Péter kispesti polgármester emberei többórán keresztül beszélnek az előbbiekről.” mindenszo.hu

  17. keménylegény szerint:

    Nagyapó!
    Mit szól fenti cimborája szeretet teljes ámokfutásához a Nemzeti Kirekesztés jegyében?

    Mi lenne ha gyűlölködő lenne a pali?

  18. keménylegény szerint:

    Még szerencse, hogy nem néz tükörbe.

  19. Borostyán szerint:

    Jobban: Csak úgy elárulom, hogy a fideszes-médiumok, pl tv2, origo nem egyszer kellett fizetniük azért, mert bebizonyították az ellenzékiek, hogy hazudtak róluk! 😀 De érdekes, a fideszes haverodról te sem nyilatkozol semmit. Persze ez (is) csak a jéghegy csúcsa! 🙂

  20. Antiszemét szerint:

    Aljadékok vagytok mind, baloldali csürhe.

  21. Sullivan szerint:

    Antiszemét: Látom kitört belõled a fideszes keresztény-kultúra! 😂😂😂

  22. Jobban szerint:

    Ballib tábor, fáj az igazság? Megtapasztaltuk, kénytelen, kelletlen…

  23. Horváth János szerint:

    Mi van Jobban, érvelés, bizonyítás nincs?

  24. Jobban szerint:

    Horváth János biztos nem világos az ön számára, patkányozás? hívatlanul, engedély nélkül fotózni, videózni……csak lightosan említem….

  25. Horváth János szerint:

    TE szerencsétlen, amit fentebb írtál arra nincs bizonyíték.

  26. […] Patkányozás újratöltve: Bangóné nyerheti a politikusi Darwin-díjat […]

Itt lehet hozzászólni !