A többség támogatja a migránsok betelepítését – állítja a csepeli politikus

Betelepítenék és lakást adnának az illegális határátlépőknek

Csepel.info

Horváth Szenteczky Szabó 01

Szenteczky János, Szabó Szabolcs és Horváth Gyula

Az emberek kétharmada támogatja a kvótát, vagyis azt, hogy a Németországba és a skandináv országokba igyekvő migránsok kötelező betelepítésére kényszerítsék Európa országait – állítja Szabó Szabolcs csepeli és soroksári országgyűlési képviselő. A politikus pártja az Együtt még idén 10 ezer illegálisan érkező migránst telepítene be Magyarországra, a Demokratikus Koalíció pedig az eddig rászorulóknak kiadott önkormányzati lakásokat adná oda a muszlim bevándorlóknak.

A csepeli balliberálisok az után szólaltak meg, hogy a Németh Szilárd országgyűlési képviselő valamint a helyi Fidesz-KDNP bejelentették: aláírásgyűjtést indítanak a kötelező kvóta, vagyis az illegálisan érkező migránsok szétosztása ellen.

A balliberális pártok politikusai korábban feleslegesnek és hatástalannak nevezték az országhatárt védő kerítést, de novemberre közülük is volt, aki elismerte, hogy Orbán Viktor jól döntött annak megépítésekor. “Nem szeretem, hogy az országunk határán kerítés van, csak már mondjon valaki ennél jobbat” – fogalmazott Hiller István november 3-án az InfoRádió műsorában. Az Országgyűlés MSZP-s alelnöke hozzátette: magyarként és európaiként is szeretne egy olyan európai uniós közös megoldást támogatni, ami erre a problémára akár csak alternatív megoldást nyújt. Arra a kérdésre, hogy az európai baloldalnak van-e egységes elképzelése a migrációra, azt mondta, szerinte nincs. “Addig, amíg más ország határánál van a probléma, addig látok, hallok kijelentéseket, aztán amikor a migrációs hullám eléri a kijelentő politikus országhatárát is, akkor minthogyha a gyakorlat 36 órán belül megdöntené az addigi kijelentéseket” – fogalmazott.

Hiller István ugyanakkor még a saját pártjában is elszigetelődött a kijelentése után. Tóbiás József, az MSZP jelenlegi és Mesterházy Attila, a párt korábbi elnöke is siettek hangsúlyozni, hogy teljesen más véleményük van a határt védő, és az illegális bevándorlást megakadályozó kerítésről. Bírálta Hillert Szigetvári Viktor, az Együtt vezetője is. A Demokratikus Koalícióhoz (DK) közel álló Európa Kávézó blog pedig egyenesen Orbán-Hiller paktumról írt, és ezzel árulónak állították be a szocialista politikust.

Betelepítenék és lakást adnának az illegális határátlépőknek

A balliberális pártok csepeli politikusai is a védelem nélküli határok és az illegális bevándorlók tömeges beengedése, letelepítése mellett, a határvédő kerítés ellen foglalnak állást. Szabó Szabolcs csepeli és soroksári parlamenti képviselő Facebook-oldalán írt arról, hogy szerinte az emberek döntő többsége igenis örülne több tízezer muszlim betelepítésének. A hivatalosan ma is Gyulán lakó politikus azt is kiemelte, hogy fideszes kamunak tartja a véleményével ellentétes felméréseket. „A lakosság kétharmada a kvótarendszer mellett van, amit szakmai alapokon nyugvó kutatással mértek fel, nem a Fideszre jellemző irányított és így hamis eredményeket mutató kamufelméréssel. Szóval az emberek azt szeretnék, hogy a menekülteket osszuk szét az Uniós tagállamok között. Aki ellenkezik ez ellen, az az emberek akaratával megy szembe.” – hangsúlyozta Szabó Szabolcs a Facebook-oldalán.

Horváth Gyula, a balliberális pártok közös csepeli polgármester-jelöltje, DK-s politikus – Hiller Istvánt bírálva – szintén kiállt a nyitott határok és az illegális határátlépők beengedése mellett. „Mondjon már valaki jobb megoldást! – hangzik már a baloldalról is sejlő megengedő hang. Ez a hang a hazai közhangulatot leképezi ugyan, de az eszmei, elvi alapokkal ellentétes. A baloldaliság alapelve a szolidaritás, az egyenlőség és az igazságosság. Ezen az alapon álló embernek igen kicsi a képzelőereje, ha a kerítésnél jobb megoldást nem találnak. Kétségtelen, hogy találna ő ennél sokkal jobbat, de nem ez itt a valódi kérdés. A valódi kérdés az, hogy egyetért-e Gyurcsánnyal, vagy nem! Manapság viszont a Fidesz által kijelölt hazai mozgástérben nem megengedett Gyurcsánnyal egyetérteni. Mondhat ő jót, vagy még jobbat, azt illik elutasítani, mert ez lehet csak az alapja a hatalommal való egyezkedés esélyének.” – fejtette ki a DK-s politikus a Facebook-oldalán.

Arról Horváth még nem nyilatkozott, hogy a DK javaslata alapján mennyi önkormányzati lakást adna át Csepelen a migránsoknak. Ezeket az önkormányzat eddig a szociálisan rászoruló csepelieknek adta bérbe, méghozzá pályázat alapján. A pályázati feltételek jelenleg azt is megkövetelik, hogy a bérlő dolgozzon. Ez pedig a migránsok esetében – legalábbis a letelepítést követő néhány évben – aligha lehetne megkövetelni. Jelenleg az is kérdés, hogyan tartanák a kötelező kvótával érintett országokban az illegálisan érkező és a személyazonosságukat sem mindig felfedő migránsokat. A munkába állás feltétele pedig emellett az is, hogy megtanulják az adott ország nyelvét, és szakmát szerezzenek.

Csepel.hu

A témához kapcsolódó cikkek:

Védjük meg az országot! – Csepelen is indul az aláírásgyűjtés

Szabó Szabolcs: a horvát migránskrízis is Orbán Viktor és Németh Szilárd bűne

Gyurcsányék az önkormányzati lakásokba költöztetnék a migránsokat

Megnyitná Csepelt a migránsok előtt a balliberális politikus

 

75 hozzászólás “A többség támogatja a migránsok betelepítését – állítja a csepeli politikus” bejegyzésre

  1. yoda szerint:

    Tisztelt képen szereplő “urak”! A kép készítésének a közelében van egy gyógyszertár (Aldi mellett), nem drága, merem ajánlani!!!

  2. Lovas szerint:

    Innen is látszik, hogy minden politikus csak a saját statisztikáját hiszi el. Pedig amire a Szabó hivatkozik, az erősen téves hivatkozás. Ugyanis nem a befogadásról kérdezték az embereket. Lesz még ebből pofára esés. Szerintem.

  3. Grün Izidor szerint:

    Lovas!
    Igasságod van!
    “Lesz még ebből pofára esés!”
    Csak összevetjük a tiltakozó aláírásokat a betelepítést nem ellenzőkkel és kész a hiteles statisztika! 😀

  4. Ábel Attila szerint:

    Az egy dolog, hogy Szabó sajátosan értelmezi a közvélemény-kutatásokat. Másik, hogy nem akarják képviselni azokat, akiknek a szavazatával mandátumhoz jutottak. Harmadik pedig, hogy mindaddig, amíg a kvótáról folyik a vita, nem lesz megoldása a válságnak. Szíriában kell rendet tenni, addig pedig marad a határőrizet és a kerítés. Hiller legalább ezt felismerte, ami remény arra, hogy odaát sem mindenkinek ment el a józan esze. Szabó Szabolcsot meg arra biztatom, hogy minél több helyen mondja el a véleményét, mert akkor garantáltan nem rá fognak legközelebb szavazni. 2014-ben még nyerhetett azzal, hogy gyulai lakosként a kutya sem ismerte Csepelen, de ha legközelebb tudják a választók, hogy miről mit gondol, esélye sem lesz többet bejutni a Parlamentbe. Legalábbis remélem, mert ez az ember nem a csepeliek és soroksáriak többségi véleményét képviseli, annyi bizonyos.

  5. Ancsika szerint:

    Ki az a többség? Engem senki nem kérdezett meg és az ismerőseimet sem!

  6. krapulax szerint:

    Persze, és a többség az 1%-os pártocskájuk mellett van, amit szakmai alapokon nyugvó kutatással mértek fel, nem a Fideszre jellemző irányított és így hamis eredményeket mutató kamufelméréssel amit választásoknak neveznek.
    Ekkora barmot…

  7. ebihal szerint:

    Már bocsánat, de az a plakát, amin hirdetitek, “az országot meg kell védeni”, egy sokkal
    aljasabban előadott , nemzeti konzultációnak hazudott baromságra épül! Ti kit képviseltek?
    Legfeljebb azt a 2 milliót, akik a 8-ból rátok szavaztak, de leginkább a 10 %-t, akiket
    folyamatosan stafíroztok! Arról nem ugattok, hogy az éhező gyerekeket basztok támogatni!

  8. Grün Izidor szerint:

    Ábel Attila!
    Milyen többségi véleményekről beszélsz egy éppen hogy megkezdett aláírás kampány elején?!
    Csak nem a Munkásotthon ügyében ötezer néhány száz telefonon célzottan megkérdezett póólgárok véleménye alapján kinyilvánított össznépi akaratra?! 😛 😀

  9. Ábel Attila szerint:

    Én a véleményem írtam le Grün. De javaslom gondolkozz. Legyen egy egyszerű logikai feladvány. Ha a Klub Rádió legelvetemültebb, Orbán-fóbiás balliberális hallgatóinak 40 százaléka ért egyet Orbán Viktorral és Hillerrel a kerítés ügyében, akkor a teljes népességben milyen lehet az arány? 😉

  10. Grün Izidor szerint:

    Ábel Attila!
    Szintén a saját véleményemet írtam le, de tényekre alapozva
    .
    Itt van akkor Neked is egy megoldandó példa!
    Ha a szavazásra jogosultak nem egészen felének a nem egészen fele szavaz egy pártra, akkor az elérheti-e a kétharmados többséget és az ország összlakosságára vetítve hány százalék a támogatottsága?! 😀 😛

  11. nagyapó szerint:

    Eetásak! Ugye milyen nehéz a hazugságból igazságot csiholni?
    Idióta dr grün Izidor Charlie Rodrigez! Kitűnő számolás és mérésből! Most azt is számolja ki, hányan szavaztak a bukott maffiabalra!!! Azonnal helyrebillen a mérleg.
    Mi történt? A maffiabal 2004-ben gyűlöletkampányt folytatott a külhoni magyarok ellen, most a bevándorlók betelepítéséért akar aláírást gyűjteni, ahogy a zagytröszt Molnár nyilatkozta?
    Szabó Csepelre hány bevándorlót akar telepíteni? Hol és milyen munkát biztosít nekik? Mit tesznek az utólag jövő családdal? Az SC-be készít nekik lakásokat?
    “Há’ normális vagy Margit?”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  12. Tóth Mária szerint:

    Csepel szégyenei ezek a figurák és akkor még visszafogott voltam!

  13. Kovács Attila szerint:

    Nem csak a gyógyszertár ajánlott.

  14. Tarjányi László szerint:

    Nem közvéleménykutatás kell, hanem kötelezettségvállalási nyilatkozat! Aki felajánl a lakásából legalább egy szobát egy migránsnak vagy családjának is, az adjon közjegyző által hitelesített nyilatkozatot! Szintén adjon nyilatkozatot aki a saját jövedelméből, nyugdíjából legalább havi tízezer forintot fel tud ajánlani havonta! Ahány személyre összejön a lakhatás és a pénzügyi kötelezettségvállalásokból a megélhetéshez szükséges pénzösszeg, annyi személy befogadását vállalja a magyar állam! Ne tessék a más faszával verni a csalánt! Senki nem nyilatkozhat és nem népszavazhat más terhére a migránsok befogadásáról! Ha a fenti költségeket a nyilatkozók átvállalják, még akkor is terhet rónak a magyar államra, azaz az állampolgárok közösségére, mert a közbiztonságot, az iskoláztatást, a nyelvoktatást, munkahelyteremtést azt bizony ebben az esetben is közpénzből, adókból kell fedezni!

  15. Vazul néni szerint szerint:

    Igen Tarjányi de ilyenkor egy elkötelezett keresztény baloldali már nem törődik a gyermekszegénységgel ,roma félzárkóztatással,hajléktalanokkal,és nem számol már mindent lélegeztetőgépben ,az sem jut már eszébe ,hogy korábban mit mondott http://www.magyartudat.com/wp-content/uploads/gyurcsany-hazaarulo1.jpg csak potenciális baloldali szavazókat lát tyúkeszével https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQr79p4LdavLmqeMSKXDVzAWl1yS_TVfcKIERRzbKJKOngIEbFT6Q és minél inkább hangoztatja nézeteit annál inkább kisebbségbe kerül .

  16. Bercsik Károly szerint:

    “Ha a szavazásra jogosultak nem egészen felének a nem egészen fele szavaz egy pártra, akkor az elérheti-e a kétharmados többséget és az ország összlakosságára vetítve hány százalék a támogatottsága?!”

    De hány százalék a DK támogatottsága?
    Tudjuk mennyi: mérhetetlenül alacsony.
    De van ennek előnye is: Aki elérte a medence alját az már nem süllyedhet tovább…

  17. Grün Izidor szerint:

    Bercsik Károly!
    Ezt ha lennél szíves kiszámolni és abból megtudjuk a DK. jelenlegi helyzetét!
    .
    “Ha a Klub Rádió legelvetemültebb, Orbán-fóbiás balliberális hallgatóinak 40 százaléka ért egyet Orbán Viktorral és Hillerrel a kerítés ügyében, akkor a teljes népességben milyen lehet az arány? ;-)”
    De mivel nagy tudású alpolgink elfelejtette megadni a zOrbán fóbiások számát, aminek a 40%-a lenne a kiindulási alap, így a példának nincs megoldása!
    Mint általában a fityeszek erőből átnyomott dolgainak! 😀 😛

  18. felix szerint:

    A mérhetetlenül alacsonyat betudom a pártállásodnak.

  19. Bercsik Károly szerint:

    “Ha a Klub Rádió legelvetemültebb, Orbán-fóbiás balliberális hallgatóinak 40 százaléka…”

    Kérdezzék meg az említett rádiót! 🙂

  20. Bercsik Károly szerint:

    Mindenesetre az is mutat valamit, hogy az ellenzékhez köthető minden népszavazási kezdeményezés csúfosan elbukott.

    Három lehetőség van:
    1. Nem tudnak aláírást gyűjteni, mert nem tudják hogy kell csinálni.
    2. Tudnak aláírást gyűjteni, csak nem végezték el a munkát.
    3. Tudnak aláírást gyűjteni, el is végezték a munkát, csak a nép számottevő részét nem érdekli a kezdeményezésük.

    Lehet választani!

  21. Grün Izidor szerint:

    Bercsik Károly!
    Még majd én szedjem össze a túlművelt példájához a zadatokat?!
    Ez olyan lenne mint régi tanítóm mikor elkérte a vonalzómat, hogy kiporolhassa vele a gatyámat! 😛 😀

  22. felix szerint:

    Ábel Atilla!
    Lövésed sincs a Klub rádió szavazó táboráról.
    Bizony ott jobbosok is szavaznak ás be is telefonálnak.
    Nem baj, nem mos írsz először ostobaságot.

  23. Tarjányi László szerint:

    Te meg nem hallgatod eleget a Klubrádiót, én viszont igen!

    Az egyik műsorukban a rádió egyik prominense beszélt a legutóbbi pénzgyűjtési akciójukról. Kb. 40 millió Forint jött össze, kb. 3000 adakozótól. Ez átlag 12 ezer Forint/fő, figyelembevéve a néhány nagyobb adományt. A hallgatók száma kb. 250 ezer fő, azaz alig 1%-uk hajlandó támogatni a kedvenc rádiójukat. Ami még rosszabb, a hallgatók kb. 30%-a jobboldali. A napi fizetős betelefonálós “közvéleménykutatásuk” átlag 96% igent hoz, azaz a 30% jobboldali hallgatóból csak néhány hajlandó naponta fizetni a klubrádiós közvéleménykutatási hazugságért!

    Én azért hallgatom a Klubrádiót, mert ismerni kell az ellenséget, gondolom a többiek is ezért hallgatják! Egyetlen fillért sem költök a támogatásukra, pénzeljék csak a hülye elvakult híveik!
    Ha meg nem tudják eltartani, annál jobb, de legalább a hallgatók érdektelensége miatt szűnik meg, és nem a Fidesz frekvenciamanipulációi miatt! Nem kell mártírokat gyártani!

  24. felix szerint:

    Köszönöm, hogy nem mondtál ellent nekem.
    Arról meg nem nyitok vitát, hogy, melyikünk hallgatja többet.

  25. Tarjányi László szerint:

    Miért hamisítottam volna meg az ottani statisztikát, én egész nap azt hallgatom! Mindig csodálkozom, Bolgár György még nem unja a lelkes fantáziálást, hogy a baloldalnak ezt vagy azt KELLENE csinálnia! Kellene. Ettől kapok frászt! Miért nem látja már be hogy nincs forradalmi helyzet, a tömegek az ő KELLENEKÉRE nem fognak az utcára özönleni hogy megdöntsék a jobboldali kormányt! Ha meg igen, akkor azért hogy MÉG JOBBOLDALIBB KORMÁNYT ÁLLÍTSANAK! Ez van, a magyar társadalom többsége paraszti eredetű, s ezért eleve jobboldali! Baloldal csak azért lehetett kormányon Magyarországon, mert a szovjet hadsereg oda állította! Munkásosztály már nincs, mert kikupálódott, értelmiség lett belőle, persze részben szoclib. Ma akik munkások, azok a vidéki parasztgyerekekből lettek, azok meg nem baloldaliak, hanem nemzetiek. Nemzetiek, mert ellenségük a hazai zsidó tőkés meg a multi zsidó tőkés!

    Az értelmiség egy része mániákusan és politikai korrekten zsidósegg-nyaló, vagy maga is az. A másik fele az úri középosztályhoz tartozik, álkeresztény és hajdani MDF-, ma viszont Fidesz-seggnyaló. Alig van igazi nemzeti értelmiség, mert egzisztenciálisan félelemben él, ezért nem is mer még szimpatizálni sem a Jobbikkal.

    A Kádár-rendszerben a kutya sem törődött azzal, ki zsidó, ki nem az. A zsidóság a rendszerváltáskor bújt elő, visszaszerezni a vagyonát és befolyását. Nem törődtek azzal, hogy ez ellenszenvet vált ki a többségi nemzetből. Amikor rájöttek hogy kik fosztogatják, privatizálják az állam vagyonát, azok azonnal antiszemitát kiáltottak! A politikai hatalom megszerzését is célul tűzték ki, amikor a választáson alul maradtak, taxisblokkádot szerveztek! A Horthy-rendszerben is az ő kezükben volt a gazdaság, de a hatalom kiváltsága a keresztény úri osztályé volt! Nem is egészséges ha a hatalom mindkét ága egy társadalmi réteg kezében van! Nagy hibát követtek el, ha maradtak volna eloszolva a térsadalom minden rétegében, ma sem lenne antiszemitizmus Magyarországon! A numerus claususra is azért volt szükség, mert a társadalom egészséges, egyenletes eloszlását megbontották! A képességek nem társadalmi helyzet és származás kérdése, hanem a gének szerencsés véletlene.

  26. Grün Izidor szerint:

    felix és Tarjányi!
    Jól elvitatkoztatok a Klub rádión, de még mindig nem tudom, hogy hány Orbán-fóbiás van közöttük, akiknek 40%-a úgy aránylik a zország 9 milliós összlakosságához……!
    Gondolom Ábel Attila várja a választ! 😀 😛

  27. Grün Izidor szerint:

    Bercsik Károly!
    A negyedik lehetőséget kihagytad!
    .
    4.) A népszavazási kezdeményezéseket a kormány seggnyalóiból álló elbírálószervek sorra megbuktatják, mivel a Vezírnek nem érdeke egy, akár kormány buktatással is felérő népszavazás!
    így már más a leányzó fekvése?! 😛 😛

  28. spectator szerint:

    Telepítse a “saját” gyulai lakásába !

  29. ebihal szerint:

    Vazul néni!
    Mielőtt bárki mást akarsz megítélni, gondold végig, mit csinál a keresztény lelkületű
    Harrach és Révész!

  30. ebihal szerint:

    spectator!
    Hogy őszinte legyek, nekem teljesen mindegy, hogy egy dolgozni akaró migráns, vagy
    egy élősködő fideszes potentát kerül abba az üres lakásba.A kérdés egyébként teljesen
    költői, mivel egy migráns sem akar itt maradni. Az viszont nem költői fordulat, hogy
    egyes fideszes politikusok miképp jutnak ilyen bérleményekhez!

  31. ebihal szerint:

    Tarjányi!
    A paraszti eredet mióta jelent jobboldaliságot? Ezt a baromságot honnan vetted?

  32. Karatnai Bodó Attila szerint:

    BEVÁNDORLÁS ÉS AMI MÖGÖTTE VAN.

    Ezek a nonkonformista istenverések nem értik meg (dehogy is nem!), hogy
    a magyar emberek legelemibb joga annak eldöntése, hogy saját hazájukba kit engednek be és kit nem engednek be!
    A 19. század második felében polgárjogot nyert zsidóság 21. századi leszármazottai és a több generációs vazallusi hűségért cserében magukhoz felemelt “Munkásosztály”, de annak leginkább lumpen elemei, akiknek a fejét a “Leninizmussal” teletömték, illetve ezek baloldali ivadékai önkritikátlanul döntési jogot vindikálnak maguknak abban, hogy a kétharmadával megcsonkított Magyarországon a magyar nép hogy viszonyuljon a teljesen idegen etnikumú bevándorlókhoz.
    Az egykori bevándorlók utódjai, a magyarság fölött és helyett és nélküle kívánják meghatározni a jelen bevándorlóival, gazdasági menekültjeivel kapcsolatos jogi és társadalmi magatartásformákat. Sőt, az ezzel kapcsolatos társadalmi véleménynyilvánítást is szabotálni próbálják. Holott ebben a “népvándorlási helyzetben”, amelyet az expanzív militáns imperializmus politikai és gazdasági tényezői generáltak, a legésszerűbb eljárás, ha a különféle hivatkozásokkal hazájukból elmenekülő, otthonaikat ilyen-olyan okok miatt hátrahagyó sémita-arab, afrikai néger és egyéb pakisztáni etnikumú iszlámhívő népek saját mohamedán testvéreiktől, tehetősebb sémi etnikai és vallási eredetközösségüktől kérnek menedéket, és nem egészen más vallási, szellemi, társadalmi és anyagi kultúrát hordozó etnikumoktól. Olyantól, akiknek teljesen mások az etnikai és kulturális gyökereik. Egészen más a szocializációjuk. Ott vannak a gazdag arab olajállamok: Kuvait, Abu Dhabi, Katar, Bahrain , Szaúd-Arábia , Dubaj, stb. A feketéknek Nigéria, Angola, Tanzánia, stb. Ezek az államok és népek fogadják be mohamedán és sémi testvéreiket.
    Mindenki a saját etnikai köreitől kérjen segítséget.

    JÓL JEGYEZZE MEG MINDEN MAGYAR ÉS ÉRVÉNYESÍTSE AKARATÁT MINDEN ETNIKUMNAK ALAPVETŐ JOGA, HOGY SAJÁT ETNIKAI ÉS TÖRTÉNELMI EREDETKÖZÖSSÉGÉBEN ÉLJEN ÉS TANULJON! Valamint, ha úgy dönt, akkor idegent ne tűrjön meg maga mellett.

    Minden etnikumnak joga, hogy saját etnikai és történelmi eredet és sorsközösségén belül szervezze meg gyermekei oktatását és saját etnikai közösségének biztonságában éljen és ne tűrje el azt, hogy oda akarata ellenére más etnikumokat odaerőszakoljanak.
    Hagyjanak minket békén!
    Nem akarjuk a “világ fájdalmát” a hátunkra venni, amikor magyarságunkat sújtó égbekiáltó aljasságok terheiből az elmúlt közel száz év alatt egy morzsányit sem könnyítettek. Előbb adják vissza a mi magyarjainkat szülőföldjükkel együtt, amelyet elraboltak!
    Az európai diaszpóra liberális-baloldali kozmopolita zsidósága azért is szorgalmazza a bevándorlást, mivel közismert, hogy az egykori bevándorlók leszármazottjai, a liberális és baloldali szocialista mozgalmakat erősítik és ellenszenvvel, sőt ellenségesen fordulnak a konzervatív, vagy jobboldali, nacionalista, nemzeti politikai formációk felé. Minden olyan felé, amely az őshonos népesség érdekeiről szól.
    Ez a “menekült”népesség a politikai hatalomra törő nemzeti, etnikai identitás nélküli, kommunista családi gyökerű és vele szövetséges etnocentrikus liberális, transznacionális, diaszpórabeli zsidóság etnikai eredetközösségének eredményes érdekérvényesítésének egyik kijelölt, nagy reményekre feljogosított hadoszlopa és potenciális szavazóbázisa.

    Nem kellenek sem ők, sem az általuk pátyolgatott betolakodók!

    http://i.imgur.com/DIv7eJj.jpg
    http://i.imgur.com/mLfXl41.jpg

    Karatnai Bodó Attila

  33. Tigerwood szerint:

    Na ezt nevezem hazafinak. Verik a nyálukat,hogy így magyar meg úgy magyar,most meg elvennék a lakásokat azoktól akik magyarok és oda adnák egy halom parazita csűrhének. Ha annyira támogatni akarják őket akkor javaslom hogy fogadják örökbe őket ,de a saját lakásukba és éljenek velük házas életet.

  34. felix szerint:

    Sok tehetetlen farok mindenért a zsidókat teszi felelőssé.
    Hazug szemét kommunikáció.

  35. ebihal szerint:

    Úgy látom a téma meghaladja egyes kormánypártiak agyi képességeit!

  36. Palládium szerint:

    A magyarországi éhező gyerekeket,nehéz sorsú családok kellene támogatni.Sokan láthatták a hírekben azt a szegényt asszonyt akit kilakoltattak,férjével együtt leszázalékoltak betegek voltak,a nőnek agydaganata van.Hogy lehet ezt megengedni és hogy mer bárki is a cikkben leírtakkal egyetérteni.Szörnyű ami ebben az országban megy és a helyzet csak sokkal rosszabb lesz.Ezek a keleti népek elfogják foglalni egész Európát,nekünk sem lesz hazánk.Szépen nézett volna ki a történelem során ha minden nép elmenekült volna a saját háborús övezetéből és nem küzdenek a hazájukért,igazukért.A magyar embereket,családokat kell támogatni nem pedig ezeket a jött ment vándornépeket.

  37. Grün Izidor szerint:

    Palládium!
    “Szépen nézett volna ki a történelem során ha minden nép elmenekült volna a saját háborús övezetéből”
    .
    Mi magyarok ki elől is menekültünk sovány disznó vágtában?!
    Vagy mi nem tartozunk a “minden nép” kategóriába?! 😀

  38. felix szerint:

    Ideje lenne módosítani a magyar népmeséket.
    Azokat ahol a szélső libsi legkisebb hülye gyerek képes megosztani az utolsó falat kajáját is egy idegennel, miközben a családja otthon éhezik.
    Nem lehet egy népnek ilyen ostoba népi hagyománya.
    Helyette “a menj a kurva anyádba anyóka” szlogent kéne írni.
    Mennyivel büszkébbek lehetnénk a múltra.

  39. nagyapó szerint:

    Na megint megy az idióta röfögés.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  40. borenbukk szerint:

    Úgy látszik nem elég mély nekik a gödör. Ez tetszik. Csak így tovább elvtársak! Még mélyebbre!

  41. felix szerint:

    Szemétláda.
    Nem kell mindig bejelentened a röfögésedről, hogy idióta.

    Elég ha annyit írsz, hogy nagyapó és akkor már tudjuk, hogy megint megy……..

  42. Vazul néni szerint szerint:

    Felix itt az ideje ,hogy elővedd meséidet és elmond nekik, https://www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc Grün most hová menekülnél sovány disznó vágtában mint magyar a bevándorlók elől?? Ebihal ajánlom figyelmedbe e cikket mint a baloldali gondolkodás pontos leírását http://aristo.pestisracok.hu/siratoenek-halado-ertelmisegi-modra/

  43. ebihal szerint:

    Vazul néni%
    Csak sajnálni tudlak, ha neked ez a mérce!

  44. felix szerint:

    Vazul néni!
    Megesett már veled az, hogy megértettél valamit?

  45. Grün Izidor szerint:

    Vazul néni!
    “Grün most hová menekülnél sovány disznó vágtában mint magyar a bevándorlók elől??”
    .
    Csakis oda ahol a szerény nyugdíjamból ezen az életszínvonalon még megtudnák élni!
    Ukrajnába, Romániába, esetleg a lengyelekhez, tótokhoz!
    A németek, osztrákok, britek, ahol a gyerekeim, unokáim élnek kicsit túlzsúfoltnak tűnnek és én meg utálom a tömegnyomort! 😀

  46. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Ne bántsd Vazul nénit!
    Ősi székely bölcsesség:
    Azért van eggyel több agytekervénye mint a tyúknak, hogy ne szarjon a járdára! 😀

  47. Vazul néni szerint szerint:

    Grün nem aggodalmaskodsz utódaid miatt az említett országokban? Ebihal sajnálj nyugodtan elvégre az egy emberi érzelem és mindenkinek az üléspontja meghatározza álláspontját Felix ahogy egy nagy baloldali gondolkodó mondaná “Lári-fári nagyon is,nem is egyszer”

  48. Tarjányi László szerint:

    Reményik Sándor: Elpártolt liliomszál

    Liliomszál, liliomszál,
    Idegenhez mért hajoltál?
    Mért öleli karcsú szárad,
    Mért felejted a fajtádat?
    A fajtádat, a hitedet
    Szerelmed tüzére tetted,
    Messze látszik lobogása,
    Mi lesz, ha lesz hamvadása?

    Liliomszál, liliomszál,
    Idegenhez mért hajoltál?
    Apád-anyád megsiratott,
    Sírván, mégis hozzá adott.
    Lehetsz neki százszor drága:
    Más világ az ő világa.
    Világába – ősi átok –
    Beolvad a te világod.

    Liliomszál, liliomszál,
    Idegenhez mért hajoltál?
    Ha magod lesz: drága gyermek,
    Nem tanul liliomnyelvet.
    Vagy kis lelkét összetépik,
    Meghasonlik, míg megérik.
    Két tűz között, kevert vére
    Kiomlik a csatatérre.

    Liliomszál, liliomszál,
    Hajladozzál, hajladozzál.
    Szerelmes hajladozásod
    A te legfőbb igazságod.
    Mi szomorún körülállunk
    Mert más a mi igazságunk,
    Siratjuk a nászi kedved,
    Siratjuk a fajtánk benned.

    1933. augusztus

  49. Tarjányi László szerint:

    Reményik Sándor: Eredj, ha tudsz!

    Eredj, ha tudsz!
    Egy szívnek, mely éppúgy fáj,
    mint az enyém
    Eredj, ha tudsz…
    Eredj, ha gondolod,
    Hogy valahol, bárhol a nagy világon
    Könnyebb lesz majd a sorsot hordanod,
    Eredj…
    Szállj mint a fecske, délnek,
    Vagy északnak, mint a viharmadár,
    Magasából a mérhetetlen égnek
    Kémleld a pontot,
    Hol fészekrakó vágyaid kibontod.
    Eredj, ha tudsz.

    Eredj, ha hittelen
    Hiszed: a hontalanság odakünn
    Nem keserűbb, mint idebenn.
    Eredj, ha azt hiszed,
    Hogy odakünn a világban nem ácsol
    A lelkedből, ez érző, élő fából
    Az emlékezés új kereszteket.

    A lelked csillapuló viharának
    Észrevétlen ezer új hangja támad,
    Süvít, sikolt,
    S az emlékezés keresztfáira
    Téged feszít a honvágy és a bánat.
    Eredj, ha nem hiszed.

    Hajdanában Mikes se hitte ezt,
    Ki rab hazában élni nem tudott
    De vállán égett az örök kereszt
    S egy csillag Zágon felé mutatott.
    Ha esténként a csillagok
    Fürödni a Márvány-tengerbe jártak,
    Meglátogatták az itthoni árnyak,
    Szelíd emlékek: eszeveszett hordák,
    A szívét kitépték.
    S hegyeken, tengereken túlra hordták…
    Eredj, ha tudsz.

    Ha majd úgy látod, minden elveszett:
    Inkább, semmint hordani itt a jármot,
    Szórd a szelekbe minden régi álmod;
    Ha úgy látod, hogy minden elveszett,
    Menj őserdőkön, tengereken túlra
    Ajánlani fel két munkás kezed.
    Menj hát, ha teheted.

    Itthon maradok én!
    Károgva és sötéten,
    Mint téli varjú száraz jegenyén.
    Még nem tudom:
    Jut-e nekem egy nyugalmas sarok,
    De itthon maradok.

    Leszek őrlő szú az idegen fában,
    Leszek az alj a felhajtott kupában,
    Az idegen vérben leszek a méreg,
    Miazma, láz, lappangó rút féreg,
    De itthon maradok!

    Akarok lenni a halálharang,
    Mely temet bár: halló fülekbe eseng
    És lázít: visszavenni a mienk!
    Akarok lenni a gyujtózsinór,
    A kanóc része, lángralobbant vér,
    Mely titkon kúszik tíz-száz évekig
    Hamuban, éjben.

    Míg a keservek lőporához ér
    És akkor…!!

    Még nem tudom:
    Jut-e nekem egy nyugalmas sarok,
    De addig, varjú a száraz jegenyén:
    Én itthon maradok.
    1918 december 20

  50. Tarjányi László szerint:

    Reményik Sándor – Nem nyugszunk

    Téli szél a tar gallyakat fújja;
    Mint az Isten égretartott ujja,
    Mint megcsúfolt, kikacagott álom:
    Állunk egyedül a nagyvilágon.

    Elvették, s most véle nagyra vannak,
    Törött, véres kardját a magyarnak,
    De míg minden nép a sírját ássa:
    Van szava, hogy világgá kiáltsa.

    Csak mi, csak mi ne verjük kebelünk,
    Csak mi, csak mi emeljük fel fejünk,
    Tiporhatják szűztiszta igazunk,
    Csak mi, csak mi ne hagyjuk el magunk!

    De hirdessük gúzsbakötött kézzel,
    Sebes ajkkal, lázadó vérrel
    Idézve menny – pokol hatalmait,
    Hogy béke nincs, hogy béke nincsen itt!

    Kezünk bár nem pihen a kardvason,
    A szíveinkben nem lesz nyugalom.
    Jöhetnek jövő századok, s megint
    Csak felszakadnak régi sebeink!

    E sebek és e fájdalom örök,
    Ettől vonaglik minden magyar rög,
    Ettől vérez, ki majd nyomunkba hág,
    Ettől nem gyógyulnak az unokák!

    Tátra-erdők ettől zúgnak-búgnak,
    Ettől reszket lelke minden zugnak.
    Puha szívek kővé ettől válnak,
    Kemény kövek élő szívként fájnak.

    Amíg élünk, ettől fájunk, égünk,
    Sírban ettől nem lesz pihenésünk.
    Ettől szorul a kezünk ökölbe,
    Ettől sír a gyermek anyaölbe.

    Fenyőmadár behavazott fákon,
    Száraz haraszt téli pusztaságon,
    A folyók, fák, a füvek szelleme:
    Minden süvít; mi nem nyugszunk bele!

    Most Lomnic ormán rakjunk nagy tüzet,
    Versailles-ig lobogjon az üzenet,
    Hogy megroppant bár karunk ereje:
    Nem nyugszunk bele! Nem nyugszunk bele!

  51. fghfjhgkjhk szerint:

    “Ancsika szerint:
    2015. november 09., hétfő – 13:26
    Ki az a többség? Engem senki nem kérdezett meg és az ismerőseimet sem!”

    Ez nem az az ország, – most – hogy csak úgy népszavazgatunk, ezáltal “megkérdeznek” minket!

  52. atoth szerint:

    Akkor most mégis csak te vagy Napoleon?

  53. Grün Izidor szerint:

    Vazul néni!
    “Grün nem aggodalmaskodsz utódaid miatt az említett országokban?”
    .
    Aggódnom kellene?! A legkisebb is 39 éves felnőtt ember!
    Saját lábukon állnak, amire nem szülői segítséggel a zország pénzéből kimutyizva kerültek, apuci jóvoltából!
    Talán egyedül Soros György segített annyit, hogy első diplomájukat megszerezhették Cambridge-ben!
    Nem menekültek haza gyáván, mert nem szokta a cigány a szántást! 😀 😛

  54. Juhász Zoltán szerint:

    A képen látható három buziból kettő.!
    Az már kétharmados többség.
    Rohadna meg mind aki csak a gondolattal eljátszik.!

  55. felix szerint:

    Zolika! Ennek fuss neki még egyszer!

  56. ebihal szerint:

    felix!
    Fölösleges! Esze nem lesz több!

  57. Engel Andrea szerint:

    A szocilaisták a 90-es években a romákat hozták ide a VIII. kerületből, most arabokkal akarják benépesíteni csepelt. Minél sötétebb a bőre, annál jobb. Ez jellemző a szocialistákra. Ha annyira szállást akarnak adni nekik, akkor a szocik fogadják be őket az otthonaikba és tartásák el őket Ő maguk! Ne a mi adónkból akarják őket eltartani, a magyar családokat kellene inkább támogatni, nem az arabokat. Mecsetet nem akarnak Csepelen építeni és a csepeliket áttéríteni a muzulmán vallásra, mert mi leszünk itt a kisebbség?

  58. Tibor Lukacsi szerint:

    Gondolkozzatok, mielott hulyeseget csinaltok es a Magyar embereket bajba hozzatok!
    Az Angolok mar megbantak,hogy befogadtak es mar kiakarjak rugni oket az orszagbol,mert csak a bajt es a problemat okozzak!!!
    Nezzetek meg ezt a videot:

  59. Fekete Lajos szerint:

    Az a véleményem aki pártolja a migránsok befogadását az a saját lakásába nyaralójába fogadjon be néhány családot . De tartozzon felelőséggel is értük minden tekintetben az nem megy ,hogy pestiesen szólva rózsadombi szocikák ” más farkával vernék a csalánt ” mindenki a saját testrészét használja erre az aktusra ! Azután majd megbeszéljük hogy mi az akció eredménye !

  60. Tarjányi László szerint:

    Ugyanezt írtam én is, még a csalán is stimmel! 😉
    http://csepel.info/?p=45261#comment-256165

  61. felix szerint:

    Ne az iszlámtól féljetek.
    A pusztítás elkezdődik.
    Merénylet a humán tudás ellen.
    http://hvg.hu/itthon/20151111_krudy_gimnazium_klik_ngm_bezaras

  62. Tarjányi László szerint:

    Rendes embereknek a nicknevek mögé bújó országrombolóktól kell félniük! Mindenki vállalja a szavai és tettei utánni felelősséget! Van olyan is aki nicknév mögé bújik, holott a képmutatás nem fér össze a vasárnapi templomba járással, a pozícióval viszont igen! 😉

  63. felix szerint:

    Nem bújtak nicknevek mögé. Ez a kormány tervezete.

  64. Tarjányi László szerint:

    Van itt feljebb néhány ember, aki vállalja a véleményét a SAJÁT NEVÉVEL! Pedig ők csak véleményt mondanak! A tettek emberei vajon miért bújnak nicknevek mögé! Talán szégyellik megmagyarázni a tetteiket?

    Én leginkább a KDNP jelvény mögé bújó szenteskedőket utálom! Az illető arra is gyáva, hogy válaszoljon arra, hogy a KDNP-nek eddig egyetlen igaz ember vezetője volt, az pedig Giczy György, és nem a besúgó Keresztes Sándor, és nem is Tömjén Zsolt!

    Óriási bukta lenne, ha a Fidesz megengedné az ügynökön nyilvánosságra hozását. Kiderülne, a rendszerváltó pártok tele voltak küldött emberekkel, jószerivel azok hozták létre azokat! Beleértve a Fideszt is! Nem a levegőbe beszélt Simicska! 😉

  65. spectator szerint:

    Szabolcs úgy néz ki a képen, mint egy rakás szar.

  66. Grün Izidor szerint:

    spectator!
    Tegyél már fel egy képet magadról!
    Lehet, hogy csak irigykedsz?! 😛 😀

  67. spectator szerint:

    De én nem vagyok közéleti ember.

  68. Grün Izidor szerint:

    spectator!
    Attól még nézhetsz ki egy rakás szarnak! 😀 😛

  69. spectator szerint:

    Grün !
    Nézz szét Párizsban !

  70. joságos szerint:

    Ameddig a csepeli baloldal ilyen politikusokat tud csak produkálni addig a jobb oldalnak nincs mitől tartania! Nekem mint baloldali beállítottságú embernek ez a véleményem!

  71. Grün Izidor szerint:

    spectator!
    Ezt mire mondod?!
    Ott is sok a szarnak kinéző ember?!
    Egyébként szoktam! 😀

  72. […] képviseletében megválasztott politikus nem kevesebbet állított novemberben, mint hogy a választók többsége  támogatja az illegálisan érkező muszlim bevándorlók betelepítésé…, és csak a kormány nem akarja […]

  73. […] Csepel és Soroksár képviselője is, aki az illegális bevándorlók betelepítésének egyik élharcosa Magyarországon. Az egyébként hivatalosan máig Gyulán lakó, így Csepelen szavazati joggal nem rendelkező […]

Itt lehet hozzászólni !